TVgids - VTM KIDS

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
20:55 VTMKIDS nachtloop 2022
«
»
06:10 Littlest Pet Shop: A World of Our Own
De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, geitje Quincy, parkiet Edie en schildpad Bev hebben een magische verbinding ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen.
«
»
06:20 Littlest Pet Shop: A World of Our Own
De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, geitje Quincy, parkiet Edie en schildpad Bev hebben een magische verbinding ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen.
«
»
06:30 Taarten van Begijn
De 13-jarige Esther uit Wezemaal wil graag een taart bakken voor haar beste vriendin Sophie-Anne.
«
»
06:50 K3 Dromen
Jeugdserie.
«
»
07:00 Het Dagboek van K3
Een eerste eigen show, een derde cd en hun allereerste K3-film: de leukste momenten van het voorbije jaar worden op een rijtje gezet. Hoe hebben Marthe, Hanne en Klaasje dit allemaal ervaren?
«
»
07:10 Project Mc²
Jeugdreeks.
«
»
07:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:45 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur
George en Harold zijn twee fantasierijke lolbroeken die besluiten om hun schoolhoofd Krupp te hypnotiseren. Hun grap loopt echter al snel helemaal uit de hand.
«
»
09:20 K3 Roller Disco
Marthe heeft één van de bekendste youtubers van het moment uitgenodigd. Als hij een filmpje maakt over de Roller Disco kan dat voor meer succes zorgen.
«
»
09:40 K3 Roller Disco
Klaasje schrijft een boek over het leven van K3. Haar uitgeefster vindt het echter saai en wil meer sappige details. Aangezien K3 dat niet heeft, besluit Klaasje om de boel wat spannender te maken.
«
»
10:00 Wakandy
Show.
«
»
10:10 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
10:35 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
11:00 VLOGLAB #Stories
Jeugdreeks.
«
»
11:20 Kattenoog
Eli moet het museum in de gaten houden van Sol, maar heeft meer zin om zich samen met Simone te verdiepen in een boek over zombies. Intussen heeft Daphne uitslag op haar gezicht.
«
»
11:30 Kattenoog
De Griezelclub verzwijgt het voorval met de kast voor Sol, maar hij beseft al snel dat er iets vreemds aan de hand is. Max en zijn team grijpen hun kans om naar het Kattenoogeiland te varen.
«
»
11:40 Kattenoog
Sol blijft zich mysterieus gedragen over de zombie van Kattenoog. De filmploeg van BOE TV is nog steeds op het Kattenoog-eiland en Daphne probeert contact te maken met de mysterieuze M.
«
»
11:50 Booh!
Jonas ontdekt het geheim dagboek van Ridder Woeste. Al gauw blijkt dat deze kranige kruisvaarder helemaal niet is gestorven bij de slag om Aerschot.
«
»
12:05 Booh!
Aagje wil leren discodansen, maar Witte Jos weigert haar dansles te geven. Jonas ontdekt waarom Jos helemaal niets kent van disco.
«
»
12:15 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
12:30 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
12:40 Hallo K3
Kristel heeft een dikke pukkel op haar gezicht. Ze vreest dat ze gezonder zal moeten leven en gaat op zoek naar gezonde groentjes en recepten.
«
»
13:05 Hallo K3
Karen wil het maken als fotomodel, maar auditie na auditie loopt het mis. Karen denkt dat ze lelijk is, en Josje en Kristel peppen haar op door een valse brief van een topfotograaf te sturen.
«
»
13:25 K3 en de kattenprins
Met de hulp van fee Fiorella belanden de meisjes van K3 in Sprookjesland, hoog in de wolken. Ze moeten ervoor zorgen dat een knappe prins om middernacht niet in een kat verandert.
«
»
14:40 Power Rangers Ninja Steel
Jeugdreeks.
«
»
15:00 Power Rangers Ninja Steel
Jeugdreeks.
«
»
15:25 Project Mc²
Jeugdreeks.
«
»
15:45 Lang leve koning Julien
Julien en Maurice staan voor een gevecht op de gladiatorschool. Mort reist naar een andere dimensie. Sage overtuigt Clover ervan dat Koto niet alleen maar slecht is.
«
»
16:05 Lang leve koning Julien
Een kolonie van belvormige wezens vereert Maurice als de uitverkorene. Julien staat terecht en zijn leven staat op het spel. Mort vecht tegen Morticus Khan.
«
»
16:30 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
16:50 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
17:10 Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia
Een doodgewone jongen vindt een mysterieus amulet en wordt plots beschermer van twee werelden.
«
»
17:30 Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia
Een doodgewone jongen vindt een mysterieus amulet en wordt plots beschermer van twee werelden.
«
»
17:55 Moominvalley
Moomintrols ergste nachtmerrie komt tot leven: de Grizza.
«
»
18:15 Moominvalley
Moominmamma huurt een huismeid in.
«
»
18:35 Maya!
Flip vertelt een legende over een magische bloem. De wespen gebruiken dit verhaal om iedereen uit de korf te lokken en alle honing uit de kelder te stelen.
«
»
18:50 Spirit: Samen vrij
Wanneer Lucky's neef Julian op bezoek is, zijn haar vrienden onder de indruk van zijn coole plannen. Maar Lucky is bang dat hij kwade bedoelingen heeft.
«
»
19:10 Spirit: Samen vrij
Tijdens de speurtocht van het Oogstfeest wedt Julian om een dag klusjes doen dat hij en de jongens de vogelverschrikker eerder vinden dan Lucky en de meiden.
«
»
19:30 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
19:55 Trolls: The Beat Goes On!
Tekenfilm.
«
»
20:15 VTMKIDS nachtloop 2022
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers