TVgids - VTM KIDS

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:00 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:15 My Little Pony - Friendship is Magic
Animatiereeks.
«
»
06:35 Spirit: Samen Vrij
Het stadsmeisje Lucky is nieuw in het plaatsje Miradero en kan moeilijk haar draai vinden op school. Ze sluit vriendschap met een wilde hengst die moet worden getemd.
«
»
07:00 Spirit: Samen Vrij
De koppige Lucky haalt Pru over om haar een spoedcursus paardrijden te geven zodat zij en Spirit mee kunnen doen aan een jaarlijkse paardenrace.
«
»
07:25 Wakandy
Show.
«
»
07:35 Hallo K3
Karen krijgt een politieagent over de vloer die een gigantisch bedrag aan onbetaalde parkeerboetes komt innen. Ze probeert hem te bespelen in de hoop dat hij de boetes laat vallen.
«
»
08:00 K3 - Bengeltjes
Karen, Kristel en Josje krijgen hun drie nichtjes te logeren, maar al snel blijkt dat de nichtjes ettertjes zijn.
«
»
09:10 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:35 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
09:55 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Volgens de god Taranis heeft de Gelaarsde Kat superkrachten die de vechtgrage god Toutanis kunnen tegenhouden. Die heeft gezworen alle stervelingen uit de weg te ruimen.
«
»
10:20 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Pajuna's voormalige partner Roz komt naar de stad, op zoek naar hulp bij haar missie.
«
»
10:40 Lang Leve Koning Julien
Door de magische hand van Timo verandert de band van koning Julien in een popsensatie. Maar niet iedereen is blij met het nieuwe geluid van de groep.
«
»
11:05 Lang Leve Koning Julien
Wanneer koning Julien een mysterieus opnamebandje in de boombox stopt, wordt door de vreemde geluiden een geheim agent geactiveerd die is gehersenspoeld door zijn oom.
«
»
11:25 Hallo K3
Wanneer blijkt dat Marcel enorm hard naar het zweet ruikt, zoeken Rosie, Bas en Josje naar een geschikte manier om het hem tactvol te vertellen.
«
»
11:50 Hallo K3
Wanneer blijkt dat na het toiletbezoek Karens grote boodschap niet wil doorspoelen, slaat Kristel in paniek. Ze heeft zo meteen een date en die mag dat absoluut niet zien.
«
»
12:15 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
12:25 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
12:35 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
12:45 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
12:55 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
13:10 VLOGLAB Beach #Stories
De bende trekt samen naar zee om zich voor te bereiden op een awardshow, maar hun verblijf loopt niet helemaal zoals gepland. In deze serie bepalen de kijkers zélf hoe elke aflevering afloopt.
«
»
13:15 Lenderd
Magazine.
«
»
13:20 Beestig
Dierenarts Joshua gaat langs bij bekende en minder bekende dierenvrienden, geeft tips en tricks om je dieren te verzorgen en zoekt uit waarom de dieren bepaalde dingen graag doen.
«
»
13:50 Lego : De Avonturen van Clutch Powers
Maak kennis met Clutch Powers, de beste bouwer uit het LEGO-universum. Samen met zijn team van experts van LEGO City begeeft hij zich voor een missie naar de middeleeuwse wereld van Ashlar.
«
»
15:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
15:15 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
15:30 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Op zijn zoektocht naar de zus van de Sfinx voor aanwijzingen over de Obelisk valt de Gelaarsde Kat in de Fontein der honderd veranderingen.
«
»
15:55 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Wanneer de onverschrokken Gelaarsde Kat en zijn vrienden de Obelisk der Nacht proberen te stelen van Angus, stelt hij hen voor misschien wel de grootste uitdaging ooit.
«
»
16:20 Lang Leve Koning Julien
Een foutje in de nieuwe kloonmachine van koning Julien leidt tot een zwerm hongerige Morts onder leiding van een minitiran. Zelfs Timo weet niet hoe hij ze moet stoppen.
«
»
16:40 Lang Leve Koning Julien
Tijdens een wild, nachtelijk avontuur raakt koning Julien bevriend met de eenzame krijger Koto, die voor veel ophef zorgt in het koninkrijk.
«
»
17:05 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
17:25 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
17:50 Team Dronix
Serie.
«
»
18:10 Team Dronix
Serie.
«
»
18:35 Dawn of the Croods
Tijdens een zonsverduistering zet Oma haar eigen dood in scène om haar familie een lesje te leren. De Croods moeten de wilde Sandy zien te temmen, anders wordt ze verbannen.
«
»
18:55 Dawn of the Croods
Wanneer Eep verliefd wordt op een nieuwe jongen op school, proberen de Croods haar te genezen. Thunk gaat met de verkeerde mensen om, tot ontzetting van zijn familie.
«
»
19:20 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
19:40 Draken: Race naar de rand
Tekenfilm.
«
»
20:00 De Sprookjes van Klaas Vaak
Er was eens een arme houthakker die zeven zonen had. De jongste was bijzonder klein, hij werd dan ook Klein Duimpje genoemd.
«
»
20:10 TV krant VTMKIDS
«
»
05:35 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»
05:45 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers