TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:45 Geen uitzending
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Geen uitzending
«
»
11:00 Joe
«
»
15:00 Geen uitzending
«
»
16:00 SOS Piet
Ook in Zwitserland hebben enkele landgenoten de culinaire hulp van Piet nodig. De kok trekt naar Lenzerheide, Graubünden, een uniek kader voor de SOS Piet kerstspecial.
«
»
16:30 SOS Piet
Erwin heeft een probleem met zijn knolselderpuree. - Ilse maakt graag aardappelen met zure room en spekkaantjes. - Piet en zijn dochter Marie maken in China kennis met lekkere melkkroketjes.
«
»
17:05 SOS Piet
Jurgen wil graag gebraiseerd witloof maken zoals op restaurant. - Peter heeft een probleem met zijn wok met scampi. - Nancy eet graag bavarois met sinaasappel.
«
»
17:40 SOS Piet
Piet trekt naar Nancy in Schelle om runderstoverij te maken. - Volgens Piet heeftKathlien krokante humus uitgevonden, maar dat is niet de bedoeling. - Annelies wil wafels bakken met sojamelk.
«
»
18:10 SOS Piet
Mireille houdt van potjesvlees, gekookte kip in gelatine. - Carine heeft problemen met haar Kortrijkse beschuiten. - Wendy's crème brûlée smaakt goed, maar ziet er niet uit.
«
»
18:45 Super 50
De Verenigde Staten van Amerika staan centraal in deze aflevering van 'Super 50', met muziek van onder meer Color Me Badd, Salt-N-Pepa en Marky Mark and the Funky Bunch.
«
»
19:50 Ons geluk
Rottiers is terug en dat wordt gevierd, hoewel sommige vrienden bedenkingen hebben. Rottiers zelf wordt heen en weer geslingerd tussen zijn liefde voor zijn gezin en zijn belofte aan Denise.
«
»
21:05 Ons geluk
Denise beseft voor het eerst dat Rottiers nooit echt plannen met haar heeft gehad en plaatst contactadvertenties. Een eenzame vrouw is blijkbaar tot veel in staat.
«
»
22:25 Bex & Blanche
Een Chinees meisje vraagt Ronnie Bex om een videocassette uit een hotelkamer te ontvreemden. Ter plaatse stoot de privédetective op het lijk van een man.
«
»
23:35 De Pfaffs
Samen met Jean-Marie wil Nicolas de serre uit Beveren verplaatsen naar Brasschaat. Kelly heeft een rol versierd in de winterrevu en moet ook nog naar Antwerpen voor een wel heel exclusieve fotoshoot.
«
»
00:15 Wat Nu Weer?
Sitcom.
«
»
00:45 Wat Nu Weer?
Sitcom.
«
»
01:10 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naïeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers