TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:40 Onderbreking
«
»
11:45 Sangre de mi Tierra
Het verhaal van twee rivaliserende families wijnboeren in Napa, Californië.
«
»
12:35 Onderbreking
«
»
15:05 Emma Fielding Mysteries 2: Past Malice
Archeologe Emma Fielding wordt gevraagd om een collega te schaduwen. De man wordt echter dood aangetroffen in een geheime kamer van een kasteel. Samen met FBI-agent Jim Connor start Emma een onderzoek
«
»
16:45 The Goldbergs
Het is Adams zestiende verjaardag, maar zijn ouders zijn te druk bezig om de grote dag van hun jongste zoon te vieren.
«
»
17:15 The Goldbergs
Jackie, de vriendin van Adam, keert terug van haar zomercursus aan de universiteit van New York. Ze is zo veranderd dat ze haast een ander mens lijkt. Beverly vindt Lainey een slechte huishoudster.
«
»
17:40 The Goldbergs
Erica ziet haar droom van een zangcarrière uitkomen wanneer ze aan de slag mag bij een nieuwe karaokebar. Murray probeert Barry en Lainey financiële verantwoordelijkheid bij te brengen.
«
»
18:05 The Goldbergs
Adam ontdekt dat Beverly hem gemanipuleerd heeft nadat hij haar verteld had dat de schooluitstap naar Hersheypark geannuleerd werd, omdat hij niet wou dat zijn moeder als begeleider mee zou gaan.
«
»
18:40 After Earth
De aarde is onbewoonbaar geworden en Nova Prime is de nieuwe thuisbasis van de mens. Na een meteorietenstorm stranden generaal Cypher en zijn zoon Kitai echter op de spookplaneet aarde.
«
»
20:30 Inferno
Hoogleraar Robert Langdon wordt met geheugenverlies wakker in een Italiaans ziekenhuis. De enige die hem lijkt te kunnen helpen zijn herinneringen terug te winnen, is dokter Sienna Brooks.
«
»
22:50 9-1-1
De 118 rukt uit voor een skydivetrip die een ongelukkige afloop kent, een bankier die gewond raakt bij de inbeslagname van een huis, en een verliefde assistente wier middagloop haar bijna fataal wordt
«
»
23:50 The Sinner
De Muldoons willen dat het onderzoek naar de dood van Percy afgerond wordt, maar Ambrose weigert op te geven. Hij voert de druk op Sonya nog verder op.
«
»
00:45 Suits
Het kantoor draagt de gevolgen van de genomen beslissingen. Samantha schakelt Katrina in om een oude vriend uit de nood te helpen.
«
»
01:30 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers