TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:43 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»
06:06 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:12 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:28 Jojo & Ouma
Jojo is geïnteresseerd in dinosaurussen, dus neemt Ouma haar mee naar het museum.
«
»
06:38 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:43 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:48 Hoelahoep
Hoela is aan het dansen op luide muziek. Hoep vraagt of het wat zachter kan. Hoela danst verder met haar koptelefoon op. Hoep is vast zo boos omdat hij zelf niet kan dansen.
«
»
07:04 Peppa Pig
Peppa en haar vrienden gaan met de klas naar een wetenschapsmuseum. Er zijn allerlei leuke activiteiten, zoals bubbelend water, statische ballonnen en de raket van opie Konijn.
«
»
07:09 Peppa Pig
Peppa, George, opa en oma Big gaan naar de zeilclub, waar ze een jukebox vinden. Ze hebben veel plezier met dansen op verschillende soorten muziek.
«
»
07:13 Love Monster
Lief Monster wil niet in slaap vallen op de dag waarop iedereen de hele dag feest.
«
»
07:20 My Petsaurus
Liveaction kleuterserie waarin het meisje Chloe haar huisdinosaurus probeert op te voeden.
«
»
07:23 Kiri & Lou
Kiri en Lou maken kennis met Dalvanius, die zich schaamt voor z'n grote oren.
«
»
07:28 Apennoten
Een groep kleuters heeft op school een liedje geleerd. Daarna komen ze naar de Apennotenstudio om samen met Pepijn, Bas en een muzikant het liedje nogmaals te zingen en te spelen.
«
»
07:39 Masha's Songs
Masha zingt liedjes over verschillende landen, waarbij de melodie bekend klinkt, maar de tekst origineel en grappig is, zoals Masha zelf.
«
»
07:49 Stop !
Maja gaat mee boodschappen doen en zeurt om snoep. Maar dat krijgt ze niet, want het is pas dinsdag en snoepen doe je op zaterdag.
«
»
07:57 Het herriehofje
Hiba ontdekt dat Meneer Wolf jarig is, maar zijn verjaardag niet wil vieren. Ze organiseert een verrassingsfeestje voor hem. Meneer Wolf zijn reactie is alleen anders dan Hiba had verwacht.
«
»
08:08 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:16 Trex
Trex heeft alle tennisballen van Simon opgegeten en heeft vreselijke pijn in z'n buik.
«
»
08:21 Studio Snugger
Onderwerpen: Kippenkoppen (Georgina Verbaan), Bloemblaadjes, Hechten (Lykele Muus), Entertainment-tandarts, Basketbalbasisschool, Ufo en Afwassen.
«
»
08:38 ZappSport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters. En we volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
08:58 De Proefkeuken
Pieter en Willem proberen zelf een chocozoen te maken. Eentje die zo groot mogelijk is, want Pieter wil indruk maken op een meisje. Alles voor de perfecte zoen.
«
»
09:23 De regels van Floor
Alle dieren komen altijd naar Margreet toe. Tot ergernis van Floor, want zij wil ook knuffelen met geitjes. Dus doet ze er alles aan om ook een dierenaura te krijgen, maar of dat nou zo slim is.
«
»
09:32 Koken met konijnen
Douwe Bob is samen met PBFF (pet best friend forever) hond Tammy te gast. In het asiel gaan ze op zoek naar een metgezel voor Tammy. Ze eten met heel veel dieren Love & Shine koekjes.
«
»
09:49 Freeks wilde wereld
Freek Vonk speelt verstoppertje met dieren in de Pantanal van Brazilië. Of beter gezegd, de dieren spelen verstoppertje met Freek. Is het een tak? Nee, het is een vogel.
«
»
10:00 De sterkste man van Nederland
De 12-jarige Luuk Bos heeft altijd gedacht dat zijn vader de sterkste man van de wereld is. Zijn moeder Dorien, die hem in haar eentje heeft opgevoed, vertelde hem vroeger prachtige verhalen daarover.
«
»
11:21 Crazy Kitchen
Daan Boom en Tobias Camman strijden tegen Ghino Girbaran en Romy Ruitenbeek.
«
»
11:47 Heel Holland Bakt Kids
Het thema is kleur. De bakkertjes starten met een technische opdracht waarbij ze een taart maskeren met botercrème, versieren met discodip en er acht toefjes opspuiten.
«
»
12:21 Taarten van Abel
Yves (12) wil een taart maken voor zijn moeder Wendy. Ze hebben veel meegemaakt met het gezin. Yves en zijn broers zijn vaak ziek geweest. Toch doet Wendy alles, ondanks alle zorgen, met een glimlach.
«
»
12:47 Checkpoint Basecamp
Het 'Checkpoint'-team daagt elkaar vanaf hun zelfgebouwde basecamp uit voor allerlei testen en challenges en legt met hun vlogcamera's zelf alles vast.
«
»
13:13 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is namelijk vervangen door iemand anders. Maar wie dat is?
«
»
13:29 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is namelijk vervangen door iemand anders. Maar wie dat is?
«
»
13:45 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is namelijk vervangen door iemand anders. Maar wie dat is?
«
»
14:01 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is namelijk vervangen door iemand anders. Maar wie dat is?
«
»
14:17 De Faker
Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is namelijk vervangen door iemand anders. Maar wie dat is?
«
»
14:34 Brugklas weekoverzicht
Dit seizoen worden de ontroerende, grappige, aangrijpende en spannende schoolverhalen van Gijs, Tirza, Romy, Hailey, Nouri en Meike op een realistische en directe manier in beeld gebracht.
«
»
15:24 Huis van glas
De dertienjarige Jas vindt op een dag een vreemd meisje en haar oma in zijn schuur. Het zijn elven op de vlucht voor een geheimzinnige jager, en Jas besluit ze te helpen.
«
»
16:51 Tussen Kop en Staart
Wat zit er in de poep die Elbert heeft meegenomen naar de studio? Is de kat van Rachel zwanger? Hoe loopt dat dier daar op het water? En wat ligt daar op de snijtafel?
«
»
17:00 Freeks Jungle School
Witte haaien zijn gevaarlijke jagers en spreken enorm tot de verbeelding. Ze vallen soms mensen aan, maar daar zijn ze helemaal niet op uit. Anders zouden er jaarlijks veel meer doden vallen.
«
»
17:11 Natuur de Luxe
'Natuur de Luxe' zet je steeds weer met beide luxebenen op onze grond. Een heerlijk snackie voor je hoofd.
«
»
17:32 Topdoks
Op de redactie van 'Topdoks' wordt een brief bezorgd met wit poeder erin. Rachel en Elbert mogen het kantoor niet verlaten. Elbert ontdekt dat zijn ogen zijn smaakpapillen in de maling nemen.
«
»
17:53 Brainstorm
Waarom trapt je brein zo makkelijk in een illusie? Wat doe je als er voor je neus een ongeluk gebeurt? En waarom doe je soms dingen tegen je zin in?
«
»
18:14 Zenith II
In haar klasgenootje Olivia dacht Zoë een nieuwe vriendin te hebben gevonden, maar dat verandert wanneer Olivia tot haar grote schrik een robot blijkt te zijn.
«
»
18:38 Vlogmania
Vlogpeuter Jason gaat naar een kinderconcert en maakt per ongeluk een viool kapot. De familie Kick probeert binnen een uur te ontsnappen uit een escaperoom.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Koplopers x Kay
Kay de Wolf maakt zijn debuut als jongste motorcrosser in de op een na hoogste wereldklasse: de MX2. Gaat het hem lukken om te gaan met de druk en te eindigen in de wereldtop in zijn debuutjaar?
«
»
19:42 3 op Reis
Jurre gaat verder met zijn roadtrip door Griekenland, waar hij aankomt op zijn eindbestemming: Kefalonia. Nienke reist verder door India naar de stad Agra, waar veel bruiloften plaatsvinden.
«
»
20:16 Sihame
Sihame wordt door iedereen gezocht. Ze kan geen kant op, maar ze wil niet stoppen. Ze moet Anouar vinden. Hatice is in shock door Sihames acties. Wat doet Anouar opeens op het politiebureau?
«
»
20:50 Ik ga stuk!
De grote finale is aanstaande: wie van de drie acts is de grote winnaar en mag met een regisseur naar keuze werken aan een eigen voorstelling?
«
»
21:49 Media Inside
Praatprogramma.
«
»
22:39 Sekskliniek
Shenna is onzeker over haar schaamlippen, Ruben krijgt een soa-test, Caryona houdt standjes niet vol door overgewicht, Kate wil gevoeligheid rondom borsten terug en Marco krijgt informatie over PrEP.
«
»
23:23 Geluk bij een ongeluk
Zaanse berger Martijn moet een stilgevallen vrachtwagen van de vluchtstrook zien te krijgen. De bergers in Cuijk hebben hun handen vol aan de Nijmeegse Vierdaagse.
«
»
00:12 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 9: Go Ahead - SC Cambuur, Feyenoord - FC Twente, FC Utrecht - AZ, sc Heerenveen - PSV en Vitesse - Fortuna Sittard.
«
»
01:20 The Genius
De spelers zijn specifiek geselecteerd op hun brain- en social skills. Elke speler brengt een uniek eigen talent mee.
«
»
02:10 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»
03:05 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
03:33 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 9: Go Ahead - SC Cambuur, Feyenoord - FC Twente, FC Utrecht - AZ, sc Heerenveen - PSV en Vitesse - Fortuna Sittard.
«
»
04:28 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 10: Fortuna Sittard - RKC, Go Ahead - sc Heerenveen en SC Cambuur - Vitesse.
«
»
05:22 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:31 Tom
Tom heeft maar één wens: elke dag een boterham met aardbeienjam en honing eten.
«
»
05:43 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het begon als een buitengewoon experiment: een zeer knappe en getalenteerde vrouw wordt kunstmatig bevrucht met een combinatie van het sperma van zes hoogintelligente en fysiek aantrekkelijke mannen. De bedoeling is een superieure baby ter wereld te brengen. De proef loopt echter niet zoals verwacht. Niet één, maar twee baby's worden geboren. De ene is groot, heeft blond haar en glimlacht altijd. De andere is klein, donker, lelijk en heeft een rotkarakter. Julius wordt op een verlaten eiland in de Zuidzee in een overbeschermende omgeving opgevoed tot een knappe, goedhartige bink. Vincent daarentegen, groeit op in een weeshuis en werkt zichzelf voortdurend in nesten. Jaren later verneemt Julius dat hij een tweelingbroer heeft. Hij vertrekt naar de States op zoek naar zijn andere ik, in de hoop dan samen het spoor terug te vinden van hun moeder.

'Twins', film uit 1988 met oa. Arnold Schwarzenegger, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers