TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
20:55 Geen uitzending
«
»
06:00 Tik Tak
Remake van de legendarische kleuterserie. De vaste waarden, zoals de spelende kinderen aan tafel, het drinkmannetje en het 'Tik Tak'-huisje zijn behouden, maar er zijn ook nieuwe rubrieken.
«
»
06:05 Bumba en het magische wonderboek
Kleuterprogramma.
«
»
06:10 Sarah doet yoga
Kleuterprogramma.
«
»
06:13 Stoppeltje
Kleuterprogramma.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en haar vrienden proberen met veel fantasie en op hun eigen manier een probleem oplossen
«
»
06:30 Yetili vertelt
Nina en Léon wonen in een boekwinkel die als mascotte Yétili heeft, een grote knuffel-yeti. Elke avond als de boekwinkel dicht is, komt Yétili tot leven en leest hij een verhaaltje voor.
«
»
06:37 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes. Zingen jullie mee?
«
»
06:40 PIngu in de stad
De kleine pinguïn Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.
«
»
06:45 Biba & Loeba
Biba en Loeba zijn twee vrienden die de kijkers op een speelse manier laten bewegen. In elke aflevering leren ze peuters en kleuters nieuwe oefeningen aan.
«
»
06:55 Dropje
Dropje maakt met Mijo een vleugelmachine om naar haar opa en oma te vliegen, want die wonen heel ver.
«
»
07:00 Monty & Co
Animatiereeks.
«
»
07:12 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes. Knutselen jullie mee?
«
»
07:15 Cirkelhoek
Kleuterprogramma.
«
»
07:20 Meneer Papier
Meneer Papier wandelt door het bos met een rugzak. Aangekomen bij een open plek besluit hij een tent op te zetten. Hij wijst naar de wolken en vertelt Poes dat hij een vis en een banaan ziet.
«
»
07:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik gaat de uitdaging aan om ter meest ijs te eten tegen Samson. Ze kiezen hun favoriete smaak. Samson kiest spaghetti-ijs. Daardoor eet hij echt veel kommen.
«
»
07:35 Nachtwacht
Cooper doet van de ene op de andere dag heel erg apathisch, en ook zijn ogen zijn helemaal zwart geworden. Met de hulp van Vega constateren onze helden dat hij geen ziel meer heeft.
«
»
08:00 Wannabe's
Shoana neemt een vlog met sprookjesvertellingen op en Olly mag de geluiden maken bij de verhaaltjes. Maar Olly maakt vooral lawaai en houdt zich niet aan het script. De twee krijgen ruzie. Ook tussen Trix, Said en Mike botert het niet.
«
»
08:15 12 is veel
De 12-jarigen komen zelf aan het woord over de thema's die hen beroeren. De host en het luisterend oor van de 12-jarigen is Ketnet-wrapper Gloria Monserez.
«
»
08:30 Kingsize Live
Show.
«
»
08:50 Gamekeepers
De GameKeepers denken de leukste game ooit te spelen; ze komen terecht in een speeltuin vol glijbanen en plezierige hindernissen. Tot blijkt dat een clown, en dodelijke manipulaties van GameMaster, het terrein in een slagveld veranderen.
«
»
09:15 Kingsize Live
Show.
«
»
09:35 Dierendetectives
VS. Peuter Hannah zit voor de televisie te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze papegaai Willy tekeer gaan. De oppas ziet dat Hannah bijna stikt.
«
»
10:00 Helden
De Helden strijden voor de eerste wereldtitel in de verzonnen discipline 'Heldengolf'. Elke Held ontwerpt een hole met obstakels.
«
»
10:10 Ninja Express
Tekenfilm.
«
»
10:20 Shaun het schaap
Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens.
«
»
10:25 Later Als Ik Groot Ben
Pieper gaat op bezoek bij hydroloog Eline. Eline laat Pieper zien wat het beroep van hydroloog precies inhoudt.
«
»
10:40 Goed Gezien!
In Tanzania kan je fantastische safari's doen en zelfs olifanten in het wild zien. Maar die olifanten verlaten 's nachts het park om de gewassen van de mensen op te eten. Daardoor kwetsen of doden de mensen de olifanten soms. Het is er dus ruzie tussen mens en dier.
«
»
11:05 De week van Karrewiet
Jeugdprogramma.
«
»
11:20 Squish
De avonturen van de amoebe Squish en zijn eencellige vriendjes. Gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Jennifer & Matthew Holm.
«
»
11:30 Ninja Express
Tekenfilm.
«
»
11:40 Helden
De Helden wanen zich even grootse goochelaars. Wout maakt een magische box, Gloria doet een wisseltruc, Esohé zaagt iemand in twee en Rob laat voorwerpen verdwijnen.
«
»
11:50 Shaun het schaap
Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Shaun bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens.
«
»
12:00 Nachtwacht (open audiodescriptie)
Raadseltjes zijn niet altijd zo onschuldig. Dat ondervinden enkele dorpelingen wanneer ze het pad kruisen van de mummie. Maar De Nachtwacht zal niet rusten voordat ze dit eeuwenoude kwaad hebben teruggestuurd naar de onderwereld.
«
»
12:25 W817
Jasmijn is gebuisd voor het ei-project. Maaike stoort zich aan het irritant lachje van Akke. Steve wordt op het matje geroepen bij de directeur.
«
»
12:40 En daarmee basta!
Patsy daagt Bert uit: wie eerst een modelbouwvliegtuigje in elkaar plakt is gewonnen. Kathy bekent: ze voelt wel iets voor Lies.
«
»
12:55 Oma en Oma
In deze aflevering nemen de oma's elkaar voortdurend in de maling. En dat is iets wat op Ketnet wel vaker gebeurt ...
«
»
13:05 Helden
De Helden zijn helemaal onder de indruk van een video van de maanlanding. Ze besluiten om een ruimtereis na te bootsen met zelfgemaakte raketten.
«
»
13:15 Ninja Express
Tekenfilm.
«
»
13:30 Kapsalon Romy
Met frisse tegenzin past oma Stine op haar kleindochter Romy, omdat haar pas gescheiden dochter Margot moet werken. Oma, nog steeds actief als kapster, worstelt met beginnende alzheimer.
«
»
14:55 Mega Mindy
De avonturen van Mieke en haar alterego Mega Mindy.
«
»
15:25 Samson & Marie
Kinderserie over de belevenissen van Marie en haar bobtail Samson, hun vrienden en buren
«
»
15:30 De Smurfen
Tekenfilm.
«
»
15:40 Berry Bees
Drie meisjes leiden schijnbaar een normaal leven, maar werken undercover voor de B.I.A. Gebaseerd op de gelijknamige Italiaanse boekenreeks van Cat Le Blanc.
«
»
15:50 Abraca
Animatiereeks.
«
»
16:15 Idefix en de onverzettelijken
Tekenfilm.
«
»
16:30 De mooiste sprookjes van Grimm
Een prinses laat haar gouden bal in een bron vallen, maar een behulpzame kikker haalt hem er uit, in ruil voor vriendschap. De prinses vergeet echter haar belofte.
«
»
17:30 Helden
Spookkasteel & driedans
«
»
17:40 Wannabe's
Shoana's vlog over haar lievelingsijsjes is met 100.000 kijkers een megahit. Voor het eerst laat ze haar rivale Totally Tina achter zich. De Wannabe's zijn op hun hoede, want Totally Tina zal er nu alles aan doen om terug op kop te komen.
«
»
17:55 De week van Karrewiet
Jeugdprogramma.
«
»
18:05 12 is veel
De 12-jarigen komen zelf aan het woord over de thema's die hen beroeren. De host en het luisterend oor van de 12-jarigen is Ketnet-wrapper Gloria Monserez.
«
»
18:20 Nachtwacht
Een vreselijke gil zet 's nachts gans Schemermeer in rep en roer, maar de bron wordt niet gevonden. De volgende dag wordt Brik bewusteloos aangetroffen in het bos.
«
»
18:45 Kingsize Live
Show.
«
»
19:00 Gamekeepers
De GameKeepers denken de leukste game ooit te spelen; ze komen terecht in een speeltuin vol glijbanen en plezierige hindernissen. Tot blijkt dat een clown, en dodelijke manipulaties van GameMaster, het terrein in een slagveld veranderen.
«
»
19:30 Kingsize Live
Show.
«
»
19:50 Olly Wannabe
Vandaag gaat Olly een handje helpen op de set van 'Thuis'.
«
»
20:00 Sporza: veldrijden
Liveverslag van de wedstrijd voor de Wereldbeker in Waterloo (VS).Vrouwen (elite) vervolg + vanaf 21.00 uur mannen (elite).
«
»
22:20 VRT NWS journaal - Sportweekend met VGT
Nieuwsuitzending.
«
»
23:20 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Ex-militair Will Sawyer is verantwoordelijk voor de veiligheid in een wolkenkrabber. Tijdens een opdracht staat een verdieping van het 225 verdiepingen tellende gebouw plots in brand en Will krijgt de schuld. Hij slaat op de vlucht zodat hij zijn onschuld kan bewijzen en op zoek kan gaan naar de dader. Tegelijkertijd moet Will alles op alles zetten om ook zijn gezin, dat vastzit in het brandende gebouw, te bevrijden.

'Skyscraper', film uit 2018 met oa. Dwayne Johnson, om 21.00 uur op VTM.

Dossiers