TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Father Brown
De onlangs vrijgelaten Sid gaat dineren bij Father Brown. Wanneer Sid plots vertrekt, volgt Father Brown hem naar een evenement waar Giles, zijn voormalige advocaat, geëerd wordt.
«
»
06:00 Sister Boniface Mysteries
Wanneer een beroemde tv-kok een aflevering van haar kookwedstrijd in Great Slaughter opneemt, wordt een van de deelnemers vergiftigd.
«
»
06:45 Death in Paradise
Heel Saint-Marie is in de ban van het wielrennen wanneer de Tour des Antilles op het eiland neerstrijkt. De topfavoriet, Xavier Prince, wordt echter tijdens de etappe dood teruggevonden.
«
»
07:40 Death in Paradise
Het lichaam van Christopher Williams wordt gevonden op een boot ver op zee. Alles wijst op een dodelijke val, maar Jack denkt daar anders over.
«
»
08:30 George Gently
Gently en Bacchus onderzoeken de moord op een bekende linkse academicus die na een protestmars tegen kernwapens dood in de haven wordt aangetroffen. 1/3
«
»
10:05 The Larkins
Ma vindt dat Pop te hard werkt en boekt een weekend in Margate, terwijl Charley en Mariette voor de kinderen zorgen. Ondertussen grijpt Tom Fisher zijn kans om Mariette mee uit te vragen.
«
»
10:50 The Larkins
Het komt Pop ter ore dat het treinstation gaat sluiten. Met hulp van een onwillige Miss Chand en dorpsbewoners grijpt Pop de kans om het station te redden en tegelijk zijn portemonnee te spekken.
«
»
11:35 Midsomer murders
Deel 1/2. Na de ontdekking van beenderen van een heilige in een archeologische opgraving in het dorp Cicely in Midsomer, wordt de leidinggevende van de opgraving vermoord.
«
»
12:25 Midsomer murders
Deel 2/2. Tijdens een onderzoek merken DCI Barnaby en DS Nelson al snel dat het niet alleen skeletten zijn die al lange tijd in de heilige grond begraven liggen.
«
»
13:10 Midsomer murders
Deel 1. Als de jaarlijkse kermis en de waaghalzen van de Wall of Death naar Whitcombe Mallet komen, wordt de eigenaar van een manage door zijn paard vertrapt.
«
»
14:00 Midsomer murders
Deel 2. Als DCI Barnaby en DS Nelson de dood van de vertrapte manege-eigenaar onderzoeken, ontdekken ze een complexe ruzie uit het verleden, waar niets is wat het lijkt.
«
»
14:55 Midsomer murders
Als een jonge man tijdens de heropening dood wordt aangetroffen, moeten DCI Barnaby en DS Winter om de moordenaar te vinden een sinister web van leugens uit zowel het verleden als het heden ontrafelen
«
»
15:55 Midsomer murders
Als een jonge man tijdens de heropening dood wordt aangetroffen, moeten DCI Barnaby en DS Winter om de moordenaar te vinden een sinister web van leugens uit zowel het verleden als het heden ontrafelen
«
»
16:50 Agatha Christie's Marple
Miss Marple helpt een jonge moeder en haar zoon een veilig onderkomen te vinden op het landgoed van een excentrieke botanicus, niet wetende dat het landgoed het decor zal worden van een moord.
«
»
18:45 Rosemary and Thyme
Rosemary's vroegere schoolvriendin Dorothy nodigt Laura en Rosemary uit in Villa Glavany aan de Franse Rivièra. Ze zijn gevraagd om te helpen bij het restaureren van de 150 jaar oude tuin.
«
»
19:45 Miss Fisher's Murder Mysteries
De Australische detective Phryne Fisher keert na een jarenlang verblijf in Engeland terug naar haar geboorteland Australië. Ze is nog maar net in haar hotel ingecheckt of ze moet al aan de slag.
«
»
21:00 We Hunt Together
Achtervolgd door visioenen uit haar verleden doet Freddy een dodelijke bekentenis, waardoor ze geen uitweg meer heeft. Lola en Jackson onderzoeken een schokkende nieuwe aanwijzing die meer vragen oproept dan antwoorden. 5/6
«
»
22:00 Sherwood
De jacht op Scott en Andy nadert zijn einde. Ondertussen voert de zoektocht naar de identiteit van de politiemol de bewoners terug naar een noodlottige avond in het jaar 1984.
«
»
23:10 And then there were none
De gasten op het eiland worden één voor één uit de weg geruimd, wat betekent dat het mysterieuze dreigbriefje geen loze waarschuwing was. De overlevenden komen samen om de moordenaar te ontmaskeren.
«
»
00:20 Agatha Christie's Marple
Miss Marple raakt betrokken bij allerlei intriges en zwarte magie wanneer een majoor die beweerde een foto van een moordenaar in zijn bezit te hebben onder mysterieuze omstandigheden overlijdt.
«
»
01:50 Grantchester
Sidney probeert het verlovingsfeest van Amanda en Guy te negeren, maar zijn zus Jen komt speciaal langs om hem mee te nemen.
«
»
02:35 Sister Boniface Mysteries
De jaarlijkse pompoenwedstrijd in Great Slaughter wordt bruut verstoord door de vondst van een skelet in een van de volkstuintjes.
«
»
03:20 Agatha Raisin
Vlak voor de bruiloft van James en zijn Welshe verloofde Eirwen worden Agatha, Toni, Charles, Bill en Wilkes uitgenodigd om te gaan paintballen op een stuk grond dat eigendom is van Eirwens vader.
«
»
04:05 And then there were none
De gasten op het eiland worden één voor één uit de weg geruimd, wat betekent dat het mysterieuze dreigbriefje geen loze waarschuwing was. De overlevenden komen samen om de moordenaar te ontmaskeren.
«
»
05:05 Jonathan Creek
Maddy neemt een tegensputterende Jonathan mee terug naar de plaats delict. Maar wanneer ze dieper in de moord bij Gallow's Gate duiken, worden ze zelf verdachten in de zaak. 5/6
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen' (VTM 2)

Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten hebben welgeteld één dag de tijd om een torenkraan af te breken. Op een rail die niet breder is dan een voetzool, 44 meter hoog boven de stad, beginnen ze aan hun dagtaak. Ook boomverzorger Til is allesbehalve bang van hoogtes. Hij klimt met zijn kettingzaag in de hand 10 meter hoog in enkele dennen en maakt ze een kopje kleiner. Steven en Jacques, twee ontmijners bij DOVO, rukken dan weer uit om oorlogsmunitie op te halen en onschadelijk te maken.

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen', om 21.00 uur op VTM 2.

Dossiers