TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Project Runway All Stars
De tentoonstelling van Isaac Mizrahi dient als inspiratie voor kleurrijke feestlooks. Legendarisch supermodel Carmen Dell'Orefice is gastjurylid.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Magazine.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:40 Ik wil een kind
Lauren Verster maakte twee jaar geleden kennis met koppels en singles die allemaal het voor hen onmogelijke mogelijk willen maken: een kind op de wereld zetten.
«
»
14:35 Slim Afvallen
De vezelrijke Pritikin-methode en een dieet ontworpen door de personal trainer van Beyonce worden getest. En hoe beïnvloedt geur de eetlust?
«
»
15:35 De Perfecte Verbouwing
Randy en Olivier hebben in Orvelte een vervallen woonboerderij gekocht. De verbouwing ligt stil, omdat ze het niet eens geraken over de indeling van het voorhuis.
«
»
16:35 House M.D.
Dokter House en zijn team ontfermen zich over Bob, die met zware ademhalingsproblemen het ziekenhuis werd binnengebracht.
«
»
17:35 House M.D.
De opstandige tiener Melinda komt in het ziekenhuis omdat ze geïnfecteerd is geraakt na een harttransplantatie, ondanks haar verblijf in een steriele kamer. Ze raakt verlamd en is in levensgevaar.
«
»
18:30 House M.D.
Een zesjarig jongetje wordt opgenomen in het ziekenhuis met dezelfde vreemde symptomen als een jongen die jaren geleden door House behandeld werd, en niet gered kon worden.
«
»
19:30 House M.D.
De 25-jarige Hannah heeft al tien dagen geen oog meer dichtgedaan. In een wanhopige poging de slaap te vatten, neemt ze al haar slaappillen in.
«
»
20:30 World Grand Prix Darts
Liveverslag van de finale.
«
»
22:45 Tower Heist
Josh Kovaks, beheerder van een appartementencomplex in New York, en enkele van zijn medewerkers werden gepluimd door de louche Wall Street-makelaar Arthur Shaw. Ze besluiten wraak te nemen.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers