TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
16:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
17:00 Meester
Komische serie.
«
»
17:30 Nonkel Jef
In Ginderbos wordt een rally voor oldtimers georganiseerd. Het parcours loopt langs het erf van Nonkel Jef. De keuterboer ziet een unieke kans om geld te verdienen.
«
»
17:55 Nonkel Jef
Vandaag wordt de wielerwedstrijd Ginderbos-Achterhout-Ginderbos gereden. Niets vermoedend verzeilt Nonkel Jef in de 'wielerklassieker'.
«
»
18:25 Nonkel Jef
Ginderbos krijgt hoog bezoek. Weerman Eddy De Mey zakt immers naar het dorpje af. Nonkel Jef is het niet eens met de weersvoorspellingen en gaat een weddenschap aan met de weerman.
«
»
18:50 Nonkel Jef
Het dak van de kerk moet dringend hersteld worden. De parochianen bereiden in het grootste geheim een benefiet voor om het nodige geld in te zamelen.
«
»
19:20 Nonkel Jef
Nonkel Jef is woedend wanneer de sjampetter hem ervan verdenkt het bos leeg te stropen en hij is vastbesloten om Zotten Dré, de echte dader, te confronteren. Die heeft andere prioriteiten.
«
»
19:50 The Golden Girls
Rose maakt zich zorgen over een kernoorlog en schrijft daarom brieven aan zowel premier Mikhail Gorbachev van de Sovjet-Unie als president Ronald Reagan van de VS waarin zij haar angsten uit.
«
»
20:15 The Golden Girls
Een politicus die kandidaat is voor de gemeenteraad beweert dat Blanche met hem sliep.
«
»
20:40 The Golden Girls
Dorothy gaat uit met Stan's broer Ted.
«
»
21:10 The Golden Girls
Hoewel hij verloofd is, wordt de neef van Rose, Sven, verliefd op Blanche.
«
»
21:35 The Golden Girls
Dorothy moet zich noodgedwongen met haar ex-man Stan bemoeien wanneer hij in de problemen komt met de belastingdienst.
«
»
22:00 De Pfaffs
Voor Carmen is Jean-Marie weer bijna de oude, want zijn eetlust neemt weer toe. De dochters zijn uitgenodigd voor het huwelijksfeest van Betty.
«
»
22:30 The A-Team
Wanneer reporter Al Massey wordt gekidnapt, huurt zijn collega Amy het A-Team in om hem op te sporen. Met de militaire politie op hun hielen moeten de mannen snel in actie komen.
«
»
23:20 Wat Nu Weer?
Melissa verovert de job in de kliniek. Ze probeert dokter George te verleiden. Paulien wil stoppen met studeren. Moeke wil dat Paulien haar relatie met Deedee opgeeft.
«
»
23:50 Wat Nu Weer?
Kittie wordt bedreigd via een anoniem telefoontje. Deedee wil met Paulien naar bed, maar zij houdt de boot af. Mark wil de bodyguard van Kittie worden.
«
»
00:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers