TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
08:11 Vroege Vogels
Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is een van de grootste stuifzandgebieden van Europa. Met zonsopkomst zien we roodborsttapuiten, torenvalken en andere vroege vogels.
«
»
09:01 Inclusief Rutger
Rutger Castricum onderzoekt de rol van diversiteit in zijn eigen werkveld: de media. Hij praat met o.a. Johan Derksen, Mischa Blok, Gerald en Mildred Roethof, en Marcel Gelauff.
«
»
09:53 Leven in limbo
Ruth woont met haar dochter Emilia in de opvang, hun situatie houdt haar wakker. Ruth mag in Nederland blijven, maar Emilia niet. Kunnen ze bij elkaar blijven?
«
»
10:43 Barok in Paramaribo
Arturo den Hartog en Lucretia Starke studeren Klassieke Zang aan het Koninklijk Conservatium in Den Haag. Met Holland Baroque reizen ze naar Suriname om met kinderen muziek te maken.
«
»
11:18 Max Maakt Mogelijk - Special
Het Nederlandse echtpaar Ton en Alice van Nimwegen maakt het verschil voor de lokale bevolking in het dorp Telechiu. Zelf wonen ze er een deel van het jaar en doen er alles aan om de arme bewoners te helpen.
«
»
11:36 De Nieuwe Buur
We volgen Sultan Kochai. Hij is gevlucht uit Afghanistan en woont en werkt nu in Ljubljana. Op een dag brengt zijn vriendin Mojca een hond mee naar huis. Rijmt dit met zijn islamitische geloof?
«
»
12:11 Oases in de OriŽnt
Zanzibar voldoet aan alle clichťs van een paradijs: witte stranden, groene palmen en azuurblauw water. Maar dit Afrikaanse eiland kent ook een roerige geschiedenis.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:13 Vergeten Helden
JŲrgen Tjon duikt in het leven van drie verzetsstrijders uit Nederlands-IndiŽ. Hij belicht de gevaarlijke verzetsacties van verzetsstrijders als de Indische Rudi Jansz.
«
»
14:00 Meldpunt
Elles de Bruin behandelt kleine en grote consumentenzaken en duikt o.a. in onderwerpen als oplichting bij (internet)aankopen, gesteggel bij digitalisering en schimmigheden binnen pensioenfondsen.
«
»
14:37 College Tour
In een tijd van hysterisch hoge prijzen aan de pomp en grote problemen door de oorlog in OekraÔne en klimaatverandering, bouwt Lex Hoefsloot (31) aan een toekomst zonder fossiele brandstoffen.
«
»
15:29 Frysl‚n DOK
Noord-Nederlandse bestuurders hebben een zware lobby opgezet voor een snelle treinverbinding tussen Amsterdam en Groningen, de Lelylijn. Waar is die wens op gestoeld en hoe realistisch is die?
«
»
16:06 Kruispunt
Mark Rutte wordt deze maand waarschijnlijk voor de vierde keer als premier beŽdigd. In de talloze analyses over hem is weinig aandacht voor het feit dat Rutte zegt gelovig te zijn.
«
»
16:32 Joris tegen de stroom in
Joris Linssen wandelt met zijn band Caramba van de Sint-Christoffelkathedraal in Roermond naar het oude Sint-Christoffelkapelletje in Opgrimbie.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:10 Petrus in het land
Elke zaterdag opent een Protestantse kerk haar deuren voor ons. We maken kennis met lokale kerkgemeenschappen in Nederland.
«
»
17:31 BinnensteBuiten
Leon Mazairac is op de Reeuwijkse Plassen, waar Heidi en Wilco zich inzetten voor het wildbeheer van de flora en fauna.
«
»
18:00 Nederland zingt
Solist Remko Harms zingt bekende liederen, samen met een vocaal ensemble en leden van The Choir Company.
«
»
18:25 EO Metterdaad
Via televisie en radio werft Metterdaad geld voor hulpverleningsprojecten wereldwijd.
«
»
18:44 De verandering
Casper Sinke uit Yerseke wordt in 1989 geboren en is een gevoelige jongen. Hierdoor voelt hij zich vaak onbegrepen en kan hij zomaar enorm boos worden.
«
»
19:18 Zin in morgen
Wat is belangrijk in je leven en hoe geef je dat vorm? Hoe ga je om met tegenslag en waaruit put je kracht? We mogen (binnen)kijken op een 'heilige plek' van/met creatieve denkers.
«
»
19:53 Vroege Vogels
Vanboven lijkt het nog een rivierengebied, maar het water van de Rijn stroomt in de Rijnstrangen allang niet meer.
«
»
20:41 Eens ging de zee hier tekeer
Stormvloeden en scheepsrampen waren eeuwenlang een vast gegeven voor de kustbewoners rond de Zuiderzee. Huub Stapel onderzoekt wat de Zuiderzee zo gevaarlijk en problematisch maakte.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
22:09 Mediastorm
Hoe komt de publieke opinie tot stand en hoe wordt die gevoed door de verschillende media, het politieke circuit en het lobbycircuit? Hoe worden we onbewust gestuurd in onze mening?
«
»
22:54 Trigger point
Explosievenexperten Lana Washington en Joel Nutkins worden opgeroepen om te assisteren bij een politieoperatie waarbij een mogelijke bommenfabriek wordt onderzocht.
«
»
00:22 De Nachtzoen
Bevlogen theatermaker Adelheid Roosen schuwt grote thema's van het leven niet. Vanavond doet ze uit de doeken wat zich in haar binnenkamer afspeelt.
«
»
00:37 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
01:15 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers