TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Maya!
Maya en Willy vliegen door het bos op zoek naar een heel bijzondere bloem, de maanbloem. Het wordt echter vlugger donker dan ze gedacht hadden en ze verdwalen.
«
»
06:00 Dinotrux Supercharged
Tekenfilm.
«
»
06:20 Arthur & De Minimoys
Arak is verdwenen uit haar web en laat zo het dorp van de Minimoys onbeschermd achter. Arthur, Selenia en Betameche onderzoeken wat er gebeurd is en hoe ze Arak weer terug in haar web kunnen krijgen.
«
»
06:45 Arthur & De Minimoys
Tijdens een bezoek aan McSluw blijkt dat hij namaakzwaarden maakt. Maar wanneer Arthur het échte zwaard kwijtraakt, maken deze namaakzwaarden de zoektocht naar het echte zwaard alleen maar moeilijker.
«
»
07:05 Plop & Felle
Felle, het jonge en hippe nichtje van Kabouter Plop, gaat dagelijks op bezoek bij haar oom om honderduit te vertellen over de dingen die haar bezighouden.
«
»
07:20 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 7 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
07:45 Trolls: The Beat Goes On!
Aflevering 8 van seizoen 2 van de animatiereeks 'Trolls: The Beat Goes On!'
«
»
08:05 Lenderd
Magazine.
«
»
08:10 VLOGLAB #Stories
De voorbereidingen voor de slotshow zijn volop aan de gang. Steffi heeft het moeilijk op kamp en wordt boos op Cedric. Zoe belt Tristan met slecht nieuws.
«
»
08:35 Skilz
Onder begeleiding van Quinten geraakt Lara alsnog de lucht in met haar vliegtuig. Vanuit de lucht is het haar taak de smokkelaars en hun vliegtuig zo snel mogelijk te lokaliseren.
«
»
08:45 Skilz
Alexander is niet te spreken over de inzet van onze vrienden in hun band SKILZ, het is tenslotte al een hele tijd geleden dat de vier met een leuke nieuwe song op de proppen zijn gekomen.
«
»
09:00 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
09:15 Draken: Race naar de rand
Vissenpoot is overstuur wanneer hij erachter komt dat zijn voorouders Jagers waren die de Dramiljoenen hebben uitgeroeid. Hij gaat op zoek naar overlevenden.
«
»
09:35 Slisse & Cesar
Een overleden familielid van Melanie blijkt een testament te hebben nagelaten. Zal Melanie een fortuin erven?
«
»
10:05 Tommy Teleshopping
Tommy Teleshopping op OUTtv!
«
»
12:05 Franklin & Bash
Franklin en Bash vertegenwoordigen twee paaldansinstructrices die ervan beschuldigd worden te stelen van hun rijke klanten. Karp en Hanna vertegenwoordigen een dertienjarige jongen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
14:15 De Rodenburgs
Karel biecht tijdens het familie-etentje noodgedwongen de hele waarheid over Isabelle op aan zijn vrouw Bénédicte. Stijn heeft het gevoel dat iemand bij RIC hem probeert te dwarsbomen.
«
»
15:20 Huis Gemaakt
De koppels trappen de finaleweek af in fijn gezelschap. Om hun droomhuis tot in de kleinste details af te werken, krijgen ze de hulp van enkele bekende Vlamingen die van aanpakken weten.
«
»
16:30 Huis Gemaakt
De koppels zetten alles op alles om hun huizen er zo goed mogelijk te laten uitzien alvorens de jury en de kijkers die langskomen hun laatste punten uitdelen.
«
»
17:50 Kan iedereen nog volgen?
Lieven Scheire blikt naar de toekomst, en onderzoekt welke nieuwigheden ons allemaal te wachten staan. Gasten: Natalia, Jef Neve, Alex Agnew en Jens Dendoncker.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 De Jaren...
Orkaan Katrina deed in New Orleans veel stof opwaaien. Maar weet u nog voor welke devote musicalrol Dieter Troubleyn werd gecast?
«
»
20:35 Torpedo
Het is 1943. De Vlaamse commandant Stan en een moedige groep verzetslieden krijgen de opdracht een gekaapte nazi-onderzeeër gevuld met uranium naar de VS te brengen.
«
»
22:35 The Mummy
Egypte, 1923. In de legendarische dodenstad Hamunaptra wekt een groep schatgravers per ongeluk het gemummificeerde lichaam van Imhotep, hogepriester van de god Osiris, na 3.000 jaar weer tot leven.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Tommy Teleshopping
Tommy Teleshopping op OUTtv!
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Maya!
Een ijverige krekel belet de hele bijenkorf te slapen. Maya en Willy gaan hem zoeken. Kris, de krekel doet gewoon een poging om Lila, een krekelvrouwtje mee naar het bal te krijgen.
«
»
05:55 Dinotrux Supercharged
Tekenfilm.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers