TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:20 Parks & Recreation
Leslie krijgt af te rekenen met een vijandelijke ex-collega wanneer een buurgemeente een omheining plaatst in een gemeenschappelijk park. Ron schrikt wanneer Leslie zijn verjaardag ontdekt.
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 Snow
Nick Snowden ontdekt dat het niet eenvoudig is om de familiezaak over te nemen. Drie dagen voor kerstdag wordt een van zijn rendieren gestolen. Nick moet hem dringend terugvinden.
«
»
16:10 Parks & Recreation
Chris probeert de gemoederen te bedaren wanneer er commotie ontstaat over het nieuwe schilderij van Jerry. Daarop is namelijk een naakte Leslie te zien.
«
»
16:40 Breeders
Ava is ondertussen 10 en Luke wordt weldra 13. Tijd dus voor Paul en Ally om na te gaan of hun manier van opvoeden nog wel efficiŽnt is.
«
»
17:10 Breeders
De angststoornis van Luke begint voor problemen te zorgen, zowel thuis als op school. Zou een medische diagnose zijn leven makkelijker of net moeilijker maken?
«
»
17:40 Stumptown
Dex en Grey gaan naar Los Angeles om een cliŽnt te helpen die vermoedt dat een ex-klasgenote haar Hollywoodscenario heeft geplagieerd. Tookie organiseert een verjaardagsfeestje in de bar.
«
»
18:40 Finding Dory
De hyperactieve Dory ontdekt dat ze geboren is in het Marine Biology Institute of California, waar veel zeedieren worden voorbereid op hun terugkeer naar de zee.
«
»
20:25 Peppermint
Vijf jaar nadat haar echtgenoot en dochter werden neergeschoten door een drugsbende en zijzelf in een coma belandde, besluit Riley zich te wreken op de daders.
«
»
22:15 Sister Act
Cabaretzangeres Deloris Van Cartier is getuige van een moord, gepleegd door haar maffiavriendje Vince LaRocca. Ze slaat noodgedwongen op de vlucht en duikt onder in een klooster.
«
»
00:00 Bless the Harts
Jenny en Betty zijn bang dat Violet dezelfde fouten zal maken als zij toen ze jong waren en ze houden haar angstvallig in de gaten. Bobbie-Nell doet Wayne een proces aan voor geluidsoverlast.
«
»
00:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers