TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 The Deed: Chicago
Reality-show.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Your Home Made Perfect
Victoria en Raheel kochten zes jaar geleden een imposant huis met vier slaapkamers in Milton Keynes. Na jaren van proberen om de ruimtes optimaal te benutten, zijn ze stilaan de wanhoop nabij.
«
»
13:15 Don't Tell the Bride
Realityreeks.
«
»
14:10 Blind getrouwd Nederland
Het is de grote dag voor Jose en Ferry. Ze gaan vandaag trouwen en kunnen allebei niet wachten. Henk en Chantal beleven dolle avonturen in Turkije.
«
»
14:55 RuPaul's Drag Race
De zes overgebleven queens zullen weer alles op alles moeten zetten om in de race te blijven. Deze week moeten de meiden campagne voeren om de eerste travopresident van Amerika te worden.
«
»
15:40 World's Most Expensive Cruise
We werpen een blik op het reilen en zeilen aan boord van het meest luxueuze cruiseschip ter wereld, de Seven Seas Explorer.
«
»
16:35 Hotter Than My Daughter NL
De 28-jarige Lisa heeft haar moeder Yvette opgegeven. Yvette is onlangs oma geworden en daarom vindt Lisa het de hoogste tijd dat haar moeder afscheid neemt van haar rock- en gothicstijl.
«
»
17:25 Ik vertrek
Na vijftien jaar elke dag in een auto te hebben gezeten, is rijschoolhouder Martin (44) wel toe aan iets anders. Hij koopt een enorm hotel in het Oostenrijkse Gries im Sellrain samen met Linda.
«
»
18:20 Help, Mijn Man Is een Klusser
Irene woont met haar samengestelde gezin in een oud hotel dat van ellende zowat uit elkaar valt. Haar man, Arnold, is timmerman, maar hij doet alles behalve timmeren.
«
»
19:35 De Meilandjes zonder Centen
De familie maakt kennis met hun nieuwe buren en nodigt hen uit voor een welkomstborrel. Daarnaast gaan Martien en Erica op bezoek bij een gezin dat al jaren rond moet komen van een bijstandsuitkering.
«
»
20:35 Jumanji: The Next Level
Wanneer Bravestone en co. terugkeren naar Jumanji om iemand te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Ze moeten ongekende gebieden trotseren om uit het spel te ontsnappen.
«
»
22:45 Enemy of the State
Advocaat Robert Clayton Dean komt toevallig in het bezit van een videotape met daarop beelden van de moord op een senator.
«
»
01:10 Good Girl's Guide to Kinky Sex
Reality-show.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

De jonge Arthur verliest zijn ouders, koning Uther Pendragon en koningin Igraine, door het toedoen van de meedogenloze Vortigern, die vervolgens de troon opeist. Arthur kan ontkomen en verschanst zich in Londonium, waar hij in een bordeel opgroeit. Vortigern zit hem echter nog steeds achterna.

'King Arthur: Legend of the Sword', film uit 2017 met oa. Jude Law, om 20.35 uur op Play4.

Dossiers