TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Inui
Inui, een klein Inuit-meisje, woont op de Noordpool en beleeft spannende avonturen, samen met haar vriendjes.
«
»
06:11 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:16 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:32 Vos en Haas
Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een verrassende mix van dieren die samen in een bos leven. Gebaseerd op de boeken van schrijfster Sylvia Vanden Heede en tekenaar Thé Tjong Khing.
«
»
06:43 Sesamstraat
Tommie is aan het klussen, maar hij raakt zijn mooiste schroef kwijt.
«
»
06:59 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze vanalles beleeft.
«
»
07:07 Pip and Posy
De vriendschap van Pip en Posy wordt op de proef gesteld als ze in rivaliserende teams zitten bij een kruiwagenrace.
«
»
07:14 Love Monster
Vandaag is alles in Knuffelstad omgedraaid. Dat is leuk, maar ook best wel zwaar.
«
»
07:21 Peppa Pig
Peppa en George doen mee met oma Big en haar vriendinnen en spelen dat ze Vikingen zijn. De Vikingen hebben plezier op het schip, tot ze beseffen dat ze hun picknick zijn vergeten.
«
»
07:26 Peppa Pig
Vandaag maken Peppa en haar vrienden zelf muziekinstrumenten van knutselspulletjes.
«
»
07:31 Kabam!
Jairo kan heel goed voetballen, maar lezen vindt hij moeilijk. Hij krijgt al buikpijn als hij eraan denkt. Gelukkig heeft hij een bijzondere ketting die hem helpt.
«
»
07:39 Anansi de spin
De spin Anansi is de hoofdpersoon in veel West-Afrikaanse, Surinaamse en Caribische sprookjes die van generatie op generatie worden doorgegeven. Bestaande verhalen werden bewerkt voor de serie.
«
»
07:47 De magische auto
Soy Kroon beleeft een mooi en spannend avontuur met de favoriete speelgoedauto van een kind. Op mysterieuze wijze belanden ze in de echte grotemensenversie van de lievelingsauto.
«
»
08:00 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:07 Splat & Seymour
Splat en Seymour krijgen het langverwachte nieuwe stripboek van Superkat, de super spokenjager in de bus. Maar voordat ze het kunnen lezen, 'leent' Roef het.
«
»
08:19 Het herriehofje
Jessie en Abel maken een toetje voor de Hofjeshap. Als het resultaat niet helemaal gelukt lijkt, wil Jessie het opgeven. Maar dan bedenkt ze dat er al een prima toetje in de koelkast staat.
«
»
08:30 Beestenbrigade
Tim Hogenbosch, beter bekend als boswachter Tim, trekt het land in om de natuur een handje te helpen. Elke aflevering krijgt hij hulp van twee kleuters om zijn missie te volbrengen.
«
»
08:45 ZappSport
Zappsport The Battle zie je dit keer vanaf de voormalige vliegbasis in Soesterberg.
«
»
09:03 Zapp Kids Top 20
Te gast: Sigourney K en Brace.
«
»
09:30 Kinderen voor Kinderen Pakt Uit
Zangeres Lakshmi geeft koorkinderen Larissa en Indirah een masterclass songwriting. We weten al dat Lakshmi kan zingen, maar kan ze ook dansen?
«
»
09:41 Jill
Jill Schirnhofer geeft alle tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal in dit vrolijke en creatieve programma.
«
»
09:59 Kamp Koekieloekie
Marietje ontdekt een zieke eekhoorn en is vastbesloten om haar beter te maken. Jonathan vindt dit onverantwoord gedrag en verraadt Marietje aan de leiders, die het beestje terugbrengen naar het bos.
«
»
10:22 Voor het blok
Acteur Thomas Cammaert en actrice Anne Appelo gaan samen met Thomas (12) en Kasper (13) de strijd aan met presentator Jurre Geluk en presentatrice Emma Wortelboer met Isa (12) en Kaitlyn (11).
«
»
10:47 De Smerige Quiz: Het Experiment
Elbert en Rachel doen in de kelder van 'De Smerige Quiz' de gekste experimenten. Dat doen ze met hulp van proefpersonen die ze selecteren door het stellen van vreemde selectievragen.
«
»
11:10 Deadly 60
In Zuid-Afrika gaat Steve Backshall op zoek naar de serval, een aantal slangen en een bijzondere spin.
«
»
11:38 Bad nature
Het 'Bad Nature'-team raakt in een zaak verwikkeld met mysterieuze verdwijningen en stuurt Baz eropuit voor een onderzoek. Ook zien we slakken waarvan de hersenen worden overgenomen door parasieten.
«
»
11:44 Dierendetectives
Australië. Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos op de grond, ver van huis. Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur.
«
»
12:10 Nieuwe Baasjes
Edson da Graça gaat in Brabant bij Sam langs. Sam wil namelijk dolgraag een hond om mee te spelen, maar de vraag is of het Edson en de dierenexpert lukt om een geschikte hond te vinden.
«
»
12:22 Nieuwe Baasjes
Edson gaat op bezoek bij Juulke, die samen met haar broertje Guus en zusje Dieke een ezel wil. Ze hebben nog nooit een ezel gehad en zeggen dat ze genoeg ruimte hebben voor hun nieuwe huisgenoot.
«
»
12:35 Nieuwe Baasjes
Robertio is een grote dierenvriend en wil samen met zijn broer en moeder dan ook niets liever dan een kat.
«
»
12:48 Nieuwe Baasjes
Edson gaat in Brabant bij Justin en Elynn op visite. Justin wil namelijk al jarenlang een echte slang. Maar een slang mag je niet zomaar als huisdier houden.
«
»
13:01 Nieuwe Baasjes
Fardau is negen jaar en woont met haar moeder in Friesland. Ze hebben al katten, konijnen en hamsters, maar willen dolgraag nog een huisdier, namelijk een hond.
«
»
13:14 Last Family Standing
Nu de eerste week erop zit, wordt de balans opgemaakt. Welke familie heeft het hoogste energielevel? Voor de familie Ras is het even schrikken als Maicah onwel wordt.
«
»
13:54 Last Family Standing
De vier families overleven tot nu toe met minimale middelen in de wildernis. Hoe verder ze komen, hoe zwaarder het wordt.
«
»
14:35 Spangas: De campus - marathon
Vier afleveringen van de jeugddramaserie over de levens van leerlingen die wonen en leren op De Campus.
«
»
15:30 Achtstegroepers huilen niet
Akkie is helemaal wild van voetbal, ook al vinden de jongens in haar klas dit maar niets voor meisjes. Wanneer ze leukemie blijkt te hebben, leeft heel groep acht van juf Ina met haar mee.
«
»
17:04 Klaas Kan Alles Kort
Klaas daagt een BN'er uit in een duel met de nieuwste gadgets en doet een bijzonder beroep.
«
»
17:10 Klaas Kan Alles Kort
Klaas daagt een BN'er uit in een duel met de nieuwste gadgets en doet een bijzonder beroep.
«
»
17:17 Checkpoint
Kun je zelf een exoskelet maken? Welke brandblusser moet je gebruiken als benzine in de fik staat? En wie zijn er beter in het spuiten van graffiti, de jongens of de meiden?
«
»
17:42 ZappDetective: Summervibes
Acht bekende jeugdsterren beginnen een camping. Maar de eerste nacht verdwijnt Britt Dekker. Wat is er met haar gebeurd? En ook op de camping gaat vanalles mis.
«
»
17:57 Hoodvlogs
De actie van Elise om naar Dave te gaan, is niet echt handig geweest. Want wat Elise niet weet, is dat Casper handig gebruikmaakt van de zoen tussen Elise en Dave.
«
»
18:08 Flexe gasten 2
Oscar dreigt met zijn nieuwe vrienden Benji en Tobias het verkeerde pad op te gaan. Hij pest zijn broertje en besluit een belangrijke herkansing niet te maken.
«
»
18:21 Steken en prikken
Deze keer neemt de wespspin Emma of Jurre te grazen.
«
»
18:34 Voor het blok
De teams staan op een richel, voor een muur van blokken. De blokken in die muur willen maar één ding: iedereen de afgrond in duwen.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Hands Up
De kandidaten zijn in het museum waar het bekendste schilderij van Nederland hangt, de Nachtwacht. En dit keer staan Esmee, Jamai, Marije en Nienke er helemaal alleen voor.
«
»
19:44 De Boomhut Battle
De reusachtige hut van de familie Verschuure in Goes moet ruimte bieden aan maar liefst tien kinderen. Emil uit Groenekan bouwt een hut in de vorm van een kerk.
«
»
20:18 Socutera
Foodwatch Nederland is een kritische, maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk, die vecht voor jouw recht op eerlijk, veilig en gezond eten, door onderzoeken, campagnes en rechtszaken.
«
»
20:21 Crossroads
Na een ouderavond wordt docent Claude Lemaire op brute wijze vermoord. Het team wordt voor een uitdaging gesteld wanneer alle verdachten een alibi lijken te hebben.
«
»
22:01 Glory Days
De liedjes van Springsteen roepen altijd verhalen op en brengen je recht in het hart van Amerika. Hij zingt over het gewone leven, over brandweermannen, fabrieksarbeiders en kansarmen.
«
»
22:56 Classic Albums: The Who Sell Out
Met hun album 'The Who Sell Out' uit 1967 wilde de Britse rockband The Who voet aan de grond zetten in Amerika, op een belangrijk moment in de muziekgeschiedenis.
«
»
23:53 Kleine ijstijd
In dertig jaar kan een hoop veranderen en tegelijkertijd bijzonder weinig. Een groep vrienden en ex-bandleden komen bij elkaar om de as van de zanger uit te strooien.
«
»
01:21 De Luizenmoeder
De laatste schooldag voor de zomervakantie is aangebroken op basisschool De Klimop en iedereen maakt zich op voor het eindfeest.
«
»
01:46 De Luizenmoeder
Terugblik op het seizoen, met bloopers, behind the scenes-materiaal en de leukste scènes.
«
»
02:09 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
02:29 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:32 Beer Bo
Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.
«
»
05:37 Olly the Little White Van
Stan en Mick beginnen allebei een bedrijfje dat maaltijden bezorgd. Bazza en Olly doen een wedstrijd wie de meeste maaltijd kan bezorgen.
«
»
05:42 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
05:49 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers