TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:15 Xena, The Warrior Princess
Koning Lias denkt dat hij stervende is. Hij vraagt aan Xena hem te helpen om zijn dochter, prinses Diana, vredig de troon te laten bestijgen.
«
»
14:05 Xena, The Warrior Princess
Xena heeft schuldgevoelens omdat ze Callisto in het drijfzand liet sterven. Callisto's geest dwaalt rond en wreekt zich door in de huid van Xena te kruipen.
«
»
14:55 M*A*S*H
Een Koreaans meisje beweert dat Radar de vader van haar kind is.
«
»
15:30 The Kids Are Alright
Peggy heeft het moeilijk met het vertrek van Lawrence. Timmy kan zijn buikspreekpop Knuckles nergens vinden.
«
»
16:00 Top Gear
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May gaan met een Aston DBS Volante, een Ferrari California en een Lamborghini Gallardo Spider in Roemenië op zoek naar de beste weg.
«
»
16:55 Top Gear
Het trio draagt hun steentje bij om de wereld te redden door hun eigen elektrische auto te bouwen en die vervolgens aan enkele strenge tests te onderwerpen.
«
»
18:00 Motorway Cops
De verkeerspolitie houdt bestuurders tegen die de regels overtreden en risico's nemen, en zo levens in gevaar brengen. Ze komen vaak dezelfde bestuurders tegen.
«
»
19:15 Zware Jongens - Ice Road Truckers
Regerend kampioen Polar Industries probeert zijn eerste plaats te handhaven, maar rivaal Darrell Ward is niet van plan om zich zomaar aan de kant te laten schuiven.
«
»
20:05 The World's Deadliest Drivers
Realityreeks.
«
»
20:35 Cordon
Wanneer in het NIIZA, het Nationaal Instituut voor Infectieziekten Antwerpen, een besmetting wordt vastgesteld, laat directeur Cannaerts de buurt voor 48 uur afsluiten.
«
»
21:35 Cordon
De bewaking van het Cordon verloopt voor commissaris Lex Faes zonder veel incidenten. De mensen die gedurende 48 uur vastzitten, reageren op zijn Belgisch: plantrekken en foeteren op de overheid.
«
»
22:30 Chicago P.D.
Met de informatie van Cruz probeert het team de dievenbende op te sporen die de kluissleutel van de kazerne heeft gestolen. Voight staat onder druk van het gerecht om alles volgens de regels te doen.
«
»
23:20 Chicago P.D.
Een van de rechercheurs wordt ontvoerd door een bekende seriemoordenaar. Price probeert Voight te overtuigen om in de politiek te gaan.
«
»
00:15 Top Gear
Jeremy, Richard en James buigen zich over de netelige vraag welk automerk in de loop der tijden het meeste topwagens heeft geproduceerd. Radio-dj Chris Evans is de Star in a Reasonably Priced Car.
«
»
01:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers