TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 Most Daring
Stoned verdachten van misdaad. Een samurai drugsjunk vernielt een buurtwinkel. Een gestoorde crackverslaafde terroriseert zijn appartementencomplex. Een dronken superheld in spe vliegt van een skateboard en valt op zijn gezicht.
«
»
15:10 Most Daring
De tuin van een oudere man uit Quebec, Canada, lijkt eerder op een schroothoop dan op een tuin en dat is een doorn in het oog van zijn buurman. Het komt tot een harde confrontatie tussen beide heren.
«
»
16:05 Married ... With Children
Al en Steve ondernemen samen een visvakantie midden in de natuur, deze dreigt echter in het water te vallen wanneer er lichamelijk ongemak optreedt bij de vrouwen.
«
»
16:35 Married ... With Children
Al had als kind twee dromen; hij wilde astronaut worden en ooit zijn eigen badkamer hebben. Al vindt het tijd om in ieder geval één van de twee dromen te verwezenlijken, al lijkt het worden van een astronaut er niet echt meer in te zitten.
«
»
17:05 Stargate Atlantis
De stad Atlantis wordt overgenomen door de geesten van de Replicators zonder lichaam, die worden geleid door een oude bekende van het team.
«
»
18:05 Caught on Dashcam
Videocamera's op het dashboard registreren de meest ongelooflijke acties in het wegverkeer. Of het nu gaat om kettingbotsingen, fout gelopen inhaalmanoeuvres of bizarre woede-uitbarstingen, alles is gefilmd.
«
»
19:05 All New Traffic Cops
Jason doet zijn uiterste best om een gedrogeerde bestuurder te stoppen. Deze roekeloze bestuurder rijdt boven de honderd kilometer per uur in een zone waar maximaal vijftig kilometer per uur gereden mag worden, om zo aan Jason te kunnen ontsnappen.
«
»
20:00 Rude Tube
Technische hoogstandjes met een chef-kok die een kalkoen kan koken met fakkels, een jetaangedreven fiets en een ingenieuze uitvinding om pagina's van een boek om te slaan.
«
»
20:35 Raw Deal
De maffia doodt iedereen, ook de zoon van FBI-agent Harry Shannon, op het schuiladres van een kroongetuige in het proces tegen maffiabaas Luigi Patrovita. Shannon en zijn ex-collega infiltreren in Patrovita's misdaadbende in Chicago.
«
»
22:35 London Fields
De helderziende verleidster Nicola Six probeert haar toekomstige moordenaar te identificeren, terwijl ze haar groeiende groep bewonderaars niet mag vergeten.
«
»
00:35 Caught on Dashcam
Videocamera's op het dashboard registreren de meest ongelooflijke acties in het wegverkeer. Of het nu gaat om kettingbotsingen, fout gelopen inhaalmanoeuvres of bizarre woede-uitbarstingen, alles is gefilmd.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers