TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
Voor Bram is een tweede jongedame naar Zweden afgereisd. In het Franse Monclar doet Petri er met een diepe ondervraging alles aan om de sfeer juist niet luchtig te houden. Walter en zijn drie singles doen in Frankrijk een ademhalingsoefening.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Achter gesloten deuren
Lisa woont sinds kort samen met haar vriend, in een afgelegen huisje. Ze hoopt haar rijbewijs te halen. Maar de lessen die ze volgt, betaalt ze in natura. Haar vriend weet nergens van.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Renovate Don't Relocate
Een echtpaar heeft een groot huis met vijf slaapkamers in Ickenham. Ze willen het opknappen en de ruimte die ze hebben optimaal te benutten, en ze vragen Sarah om de ruimtes geschikter te maken voor familiebijeenkomsten.
«
»
13:00 Darts
Deze namiddag worden de eerste wedstrijden uit de eerste ronde afgewerkt. Hierin wordt er gespeeld volgens een 'best of 11 legs'.
«
»
17:10 Help, Mijn Man Is Klusser
In Nieuwveen leeft de negenendertigjarige Jill met haar gezin al jaren tussen de kou en het ongedierte. Jill zit er helemaal doorheen. Zelf doet ze zoveel ze kan, en dat terwijl haar man liever aan het klussen is.
«
»
18:30 Home and Away
Lyrik neemt een video op om hun terugkeer aan te kondigen. Wanneer de reacties van fans uitblijven, dringt het tot Remi, Eden, Theo en Kirby door dat ze het niet goed doen en ze hun fans opnieuw moeten winnen.
«
»
19:00 Darts
Vanavond worden de resterende wedstrijden uit de eerste ronde afgewerkt. Hierin wordt er gespeeld volgens een 'best of 11 legs'.
«
»
23:00 GoldenEye
Geheim agent James Bond reist af naar Rusland om de kaping van een levensgevaarlijk wapen te dwarsbomen, hij krijgt hulp van een beeldschone Russische computerprogrammeur.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers