TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Plop is heerlijke koekjes aan het bakken, wanneer Klus binnenstormt. Hij heeft twee tennisrackets meegenomen en een net in de woonkamer opgezet. Klus leert Plop kaboutertennis en ze hebben veel plezier.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Lui, Klus en Kwebbel hebben een echte schatkaart gevonden en gaan langs bij Plop. Op de kaart staat een tekening van de paddenstoel van Plop. Met z'n allen besluiten ze om de schat te zoeken.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Plop heeft heel veel vuile vaat. Hij is bezig met afwassen wanneer Klus binnenkomt. Plop wil graag een machine die de vaat zou kunnen doen en Klus bedenkt een plan om een vaatwasmachine te maken.
«
»
06:15 Kabouter Plop
De kabouters vinden een ei en besluiten om er samen voor te zorgen. Uit het ei komt een schattig eendenkuikentje. Kwebbel ontfermt zich over het jong terwijl Klus en Lui op zoek gaan naar de moedereend. Maar Kwebbel wil niet dat ze die vinden.
«
»
06:20 Moominvalley
Moominpappa wil graag een toneelstuk over zijn avontuurlijke jeugd opvoeren.
«
»
06:45 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:00 Nurdys
De koe gaat op bezoek in Nederland. Hij speelt er verstoppertje tussen de grachtenpanden.
«
»
07:05 Nurdys
Vogeltje gaat naar New York en wil een taxi pakken, maar de taxi rijdt voor zijn neus weg.
«
»
07:10 Hallo K3
Karen krijgt een politieagent over de vloer die onbetaalde parkeerboetes komt innen. Ze probeert hem te bespelen in de hoop dat hij de boetes laat vallen. Josje is gaan shoppen en heeft per ongeluk een minirokje meegenomen uit de winkel.
«
»
07:30 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke zijn op zoek naar de zesjarige Quinn. Ondanks zijn jonge leeftijd wandelt Quinn alleen van en naar school. Vandaag is hij echter niet terug thuis gekomen.
«
»
08:00 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:15 Tarzan en Jane
Nadat Tarzan mensen heeft gered uit een verdachte brand in een Greystoke-magazijn in Londen, beschuldigen journalisten, waaronder Janes moeder, de graaf van nalatigheid.
«
»
08:35 Maya de Bij
De koningin komt vast te zitten in een vleesetende plant. Rechter Bijenwas komt op bezoek en vindt dat een korf zonder koningin niet kan. Hij vindt dat Ludivine koningin moet worden, maar volgens juf Cassandra is ze er nog lang niet aan toe.
«
»
08:45 Trolls: The Beat Goes On!
De trollen kijken erg uit naar de ene dag van het jaar dat het sneeuwt in Troldorp en iedereen maakt plannen. Guy Diamond probeert een onderling grapje te begrijpen dat hij heeft gemist.
«
»
09:05 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
09:25 De keuken van Sofie
Sofie maakt samen met Sean D'hondt zijn lievelingsgerecht: een Indiase curry met kip Vindaloo style.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Familie
Lars wil naar Parijs vertrekken, maar Stefanie heeft besloten om thuis te blijven. Hanne vindt dat ze zich niet moet laten pushen. Benny wil Samira helpen en besluit om als gezin het huishouden van haar over te nemen.
«
»
12:20 Milo
Milo keert terug naar school. Haar terugkeer brengt blijdschap, maar ook twijfel met zich mee. Liam gelooft Milo niet als ze beweert geen tijd te hebben om met hem op te treden.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Vince begint zich weer afstandelijk en zwijgzaam te gedragen. Benny vraagt Jonas om met hem te praten. Stefanie spoort Guido aan om het bij te leggen met Jan. Mathias ontdekt dat Niko zich niet aan de voorwaarden van het contract houdt.
«
»
14:15 Medisch Centrum West
Vronie Hermans is weer in het ziekenhuis met hartproblemen. Ze zegt dat ze haar bedrijf kwijt is geraakt. Reini schrikt wanneer ze hoort dat Lucy bij Eric is ingetrokken. Astrid stelt vast dat Victor ernstig ziek is.
«
»
15:30 White Collar
Neal wordt lid van een crew van een rijke fan van de New York Yankees. Hij krijgt daar de taak om memorabilia van het Yankee Stadium te stelen.
«
»
16:35 Verschoten & zoon
Kevin wil snel geld verdienen en begint een telefonische hartenrubriek. Wanneer hij verliefd wordt op een van zijn klanten, dreigt echter zijn geheime verdienste in het gedrang te komen.
«
»
17:10 Camping Coppens
Vier jaar na hun grote verhuizing naar Zweden staat het avontuurlijke gezin weer aan het begin van een nieuw hoofdstuk. Staf, Monique, Beau en Nora pakken opnieuw de verhuisdozen in en ruilen de ongerepte natuur in voor het stadsleven.
«
»
18:20 De kotmadam
Brigitte legt aan haar kotmadam uit dat de nieuwe man ook in het huishouden helpt. Dat klinkt voor Jeanne als muziek in de oren. Uiteraard wil zij een man die wast en strijkt. Odilon vreest echter dat Jeanne haar echtgenoot misschien wil ontslaan.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:40 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:50 Familie
Zjef piekert over Karl, maar Rudi vreest dat hij spijt zal krijgen als hij hem niet helpt. Jan vindt dat Mieke moet opletten met Joris. Hanne dringt er bij Véronique op aan om haar rapport te lezen. Het resultaat valt haar tegen.
«
»
20:25 UEFA Nations League
Verslag van de wedstrijd België - Israël, gespeeld in de UEFA Nations League.
«
»
23:10 Kotmadam Sarafian
Barbara kiest zeven studenten uit die dit academiejaar bij haar op kot komen in Gent. De studenten bereiden zich voor op de verhuis en de langverwachte kennismaking. Ze gaan voor het eerst samen uit en leren elkaar snel beter kennen.
«
»
00:30 De Bunker
Terwijl het team verder zoekt naar de moordenaar van Martine Vanhee, begint Rob stiekem te werken aan het dossier van Inès over de moord op hun dochtertje. Hij ontdekt een aanwijzing die leidt naar Vic.
«
»
01:35 White Collar
Neal wordt lid van een crew van een rijke fan van de New York Yankees. Hij krijgt daar de taak om memorabilia van het Yankee Stadium te stelen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers