TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Scott & Bailey
Rachel krijgt het niet verwerkt dat ze de tweede keuze was bij de selectie voor de post van brigadier. Elise trekt in bij Ade en daardoor voelt Janet zich een waardeloze moeder. Een baby wordt bewusteloos binnengebracht in het ziekenhuis.
«
»
02:55 Guilt
Broers Max en Jake rijden per ongeluk een oude man omver in Edinburgh, terwijl ze stoned en onverzekerd een huwelijk verlieten. Ze doen niets in de hoop dat ze niet gepakt zullen worden.
«
»
03:50 Silent Witness
Jack raakt betrokken bij een complexe zaak, waarbij hij tegenover zijn vroegere mentor komt te staan. Door de hechte band tussen de betrokken agenten wordt het een lastige zaak waarin niets is wat het lijkt.
«
»
04:45 Grantchester
Geordie en Leonard treffen een dode dakloze aan voor Leonards café. Mrs Chapman worstelt ondertussen met haar diagnose. Haar eigenaardige gedrag stelt Will en Geordie voor een raadsel.
«
»
05:30 Friday Night Dinner
Ma ligt in het ziekenhuis ligt vanwege een 'vrouwenkwaal'. Tante Val maakt het vrijdagavondiner.
«
»
06:00 Agatha Raisin
Na de dood van Jonny 'de haartovenaar' Shawpart besluit Agatha zelf op zoek te gaan naar de moordenaar. Ze stuit echter op een probleem wanneer ze gedwongen wordt te kiezen tussen haar loyaliteit aan de vrouwen en de zaak.
«
»
06:50 Friday Night Dinner
Adam en Jonny nemen eindelijk hun 'vrouwen' mee naar huis om aan hun ouders voor te stellen.
«
»
07:15 Murdoch Mysteries
Murdoch beseft dat een schilderij een plaats delict weergeeft, maar de kunstenaar kan niet praten.
«
»
08:05 Father Brown
Father Brown moet tussenbeide komen wanneer het erop lijkt dat een geest iemand wil vermoorden.
«
»
08:50 Death in Paradise
Een overlevingsexpert en oud-SAS-soldaat wordt dood aangetroffen op een eiland bij Saint Marie. Neville tracht de moordenaar te vinden.
«
»
09:45 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de verdwijning van een ruiter zonder hoofd. De zaak blijkt het begin te zijn van een aantal sterfgevallen in een familie.
«
»
10:30 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de verdwijning van een ruiter zonder hoofd. De zaak blijkt het begin te zijn van een aantal sterfgevallen in een familie.
«
»
11:20 Miss Scarlet and the Duke
Een beroemde goochelaar voert de perfecte verdwijntruc uit en lost op in het niets. Heel Londen is in de ban van het mysterie en Eliza wordt door een krant ingehuurd om de zaak te onderzoeken.
«
»
12:05 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Ex-agent Frank Hathaway ziet een oplossing voor zijn financiële problemen als Lu Shakespeare, die haar verloofde ervan verdenkt vreemd te gaan, contact opneemt met zijn noodlijdende detectivebureau.
«
»
12:55 Death in Paradise
Het vieren van de `Day of the Dead' op het eiland wordt onderbroken door een moord. Jack en zijn team moeten een elitaire club onderzoeken om de moordenaar te vinden.
«
»
13:45 Father Brown
Father Brown zoekt degene die tijdens een festival voor misdaadauteurs een romanschrijver aanviel.
«
»
14:35 Father Brown
Lady Felicia vraagt Father Brown te helpen bewijzen dat een veroordeelde moordenaar haar peetdochter niet heeft vermoord.
«
»
15:25 Sister Boniface Mysteries
De secretaresse van een hooggeplaatste overheidsfunctionaris wordt dood onderaan een trap gevonden. Zuster Boniface is er echter van overtuigd dat de vrouw voor de val van de trap al dood was.
«
»
16:15 Midsomer Murders
Wanneer een bariton enkele dagen voor een groot concours vermoord wordt, is de rest van het koor, inclusief Joyce Barnaby, bang dat andere koorleden de volgende slachtoffers zullen worden.
«
»
17:10 Midsomer Murders
Barnaby gaan op onderzoek uit wanneer een lid van een koor dood wordt aangetroffen. De andere leden vrezen voor hun leven. Barnaby en Jones ontwarren een web aan rivaliteit en jaloezie.
«
»
18:00 Death in Paradise
Wanneer een passagier neergestoken wordt in de bus naar Honoré staan Jack en zijn team versteld. Niemand heeft zijn stoel verlaten, dus wie is de moordenaar, en hoe is de moord gepleegd?
«
»
19:00 Death in Paradise
Jack en het team vinden een nest met addertjes wanneer een dierentuineigenaar gedood wordt met een kalmeringspijltje. Iedereen heeft een alibi.
«
»
20:00 Grantchester
Als een parochielid van Will dood wordt aangetroffen, blijkt hij zijn parochianen een stuk minder goed te kennen dan hij dacht. Will en Bonnie groeien ondertussen steeds meer naar elkaar toe.
«
»
21:00 Death in Paradise
De zanger van een band wordt dood op het podium gevonden. Het is niet zeker dat hij vermoord is: de andere bandleden denken dat hij zelfmoord gepleegd heeft. Detective Poole is daarvan niet overtuigd, en gaat op onderzoek uit.
«
»
22:00 Rebus
DS John Rebus en de nieuwe rechercheur Siobhan Clarke onderzoeken een gewelddadige aanval op straat.
«
»
23:00 Boiling Point
Carly laat de afwasploeg minder werken, wat een desastreuze kettingreactie in gang zet.
«
»
00:10 Murdoch Mysteries
Murdoch ontdekt dat ook de modewereld niet vrij misdaden is, wanneer een model vermoord wordt tijdens een protest tegen een lingerieshow.
«
»
00:55 Signora Volpe
De gedesillusioneerde Britse spion Sylvia Fox gaat naar Italië voor de bruiloft van haar nicht. Wanneer de bruidegom verdwijnt, met achterlating van een dode vrouw, besluit Sylvia op onderzoek uit te gaan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers