TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Ontdek een tovertrein in de slaapkamer van een kleuter en een tuba in een muziekmolen. Boekenjongen speelt de trombone door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Simon
Tijdens het spelen op het schoolplein, stoot Simon zijn hoofd. In plaats van een risico te lopen, haalt zijn moeder hem op en laat een röntgenfoto maken in het ziekenhuis.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is boos. Viktor probeert haar blij te maken, maar niets helpt. Kameraadje Stien laat zien wat zij doet om haar broer Leon op te vrolijken.
«
»
06:30 Odo
Shirley de kip is onverslaanbaar in het spel van vogelstandbeelden, totdat ze het opneemt tegen Odo.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Lu is boos en teleurgesteld als niemand haar nieuwe schoenen leuk lijkt te vinden.
«
»
06:40 Monty & Co
Iemand heeft gegeten van Sams tomaatplant. Monty speelt detective en gaat op onderzoek uit.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
Edmond en Lucy proberen de groei van lelies te versnellen om aan Mima te geven voor grootmoederdag.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory en Chrissy ontmoeten het meisjesvliegtuig Winnie en helpen haar om haar angsten te overwinnen zodat ze mee kan vliegen in een vliegshow.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd is ziek en slaapt. Sameer repareert een apparaat, waarmee een student medicijndrankjes maakt. Dat brengt Anna op het idee om voor Saïd een drankje te maken om hem beter te maken.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson heeft een nieuwe vriend, een vlieg, Vleugeltje. Wanneer Samson en Vleugeltje verstoppertje spelen en Samson even niet kijkt, mept Marie de vlieg dood. Samson is heel verdrietig. Marie besluit een begrafenis voor Vleugeltje te houden.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik wil bewijzen dat hij met één ademteug wel tien minuten lang aan één stuk op zijn fluitje kan blazen. Hij is natuurlijk weer te pocherig geweest en voelt zich genoodzaakt om vals te spelen met een muziekbox en een plant.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Als Ella en Slippy een oude maanrover weer proberen te laten rijden slaat het ding op hol.
«
»
07:45 De Smurfen
Bange Smurf is bang dat er een geest rondspookt in zijn huis en vraagt aan Knutselsmurf om zijn huis volledig dicht te maken.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Senior installeert in de Wilton een 'klachtenbus' om de wensen van zijn gasten nog beter te verwezenlijken. Hij is zwaar teleurgesteld als de bus leegt blijft.
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Nadat de Romeinen Corsicaanse kaas verboden hebben in Lutetia, belandt een trotse Corsicaanse kaasmaker in de gevangenis. Idéfix en zijn vrienden werken samen met de hond van de Corsicaanse kaasboer om zijn baasje te redden.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Het nichtje van de boer is op bezoek en heeft haar konijn meegenomen. Bitzer mag ervoor zorgen, maar dan verdwijnt het dier plotseling.
«
»
08:30 Zotte dieren
Er zijn hikkende konijnen, uilen die van gebouwen vallen en stokstaartjes die in gaten vallen.
«
»
08:35 Zotte dieren
Gary heeft nog meer maffe dierenvideo's gevonden, waaronder apen met vreselijke kapsels.
«
»
08:45 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
09:00 Tik Tak
Verken de prehistorische micro-macrowereld, de ontleedpuzzel van een slee en kijk hoe het Boekenmeisje handschoenen en een muts draagt om in de sneeuw te spelen door te toveren.
«
»
09:05 Bumba
Bumba speelt biljart, maar de ballen gaan wel heel gek doen.
«
»
09:10 Simon
Simon en Ferdinand zijn aan het frisbeeën, maar hun spel wordt onderbroken door Elvis de hond. Hij lijkt te denken dat hij ook is uitgenodigd om mee te spelen.
«
»
09:15 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel heeft heimwee wanneer hij op vakantie naar zee vertrekt en keert daarom terug naar huis. Kaatje zegt dat hij toch moet gaan, maar Kamiel wil niet meer weg. Kameraadje Imanie heeft een trucje om geen heimwee te hebben als ze op bosklas gaat.
«
»
09:30 Odo
Het is Beroependag op kamp. Odo heeft een heleboel ideeën voor zijn nieuwe bedrijf, van vliegtuigpiloot tot muziekmaker en kapper, maar geen enkele lijkt te werken.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Lu kan niet wachten om aan een nieuwe dag op school te beginnen en met Patrick, haar bloemenvriendje, te spelen. Ze wordt echter verdrietig als ze ziet dat de plant is gaan hangen.
«
»
09:40 Monty & Co
Charlie is te verlegen om te praten, ook al proberen de anderen hem uit zijn verlegenheid te halen. Als hij ziet dat Eddie een ongeluk heeft, laat Charlie eindelijk van zich horen en redt hij de dag.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Edmond, Lucy en Mitzi zien vreemde voetafdrukken in de sneeuw en ontdekken dat Edward verdwenen is.
«
»
10:00 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Cory en zijn klasgenoten gaan uit hun dak wanneer hun invaljuf, Eileen IJscokar, na elke les ijsjes uitdeelt.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Appie is trots op zijn nieuwe onderbroek en wil die aan iedereen laten zien. Hij is dan ook beduusd als een omaatje zegt dat hij zich moet schamen dat hij zijn onderbroek aan iedereen wil laten zien.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
De Burgemeester gaat naar Parijs voor een conferentie van Burgemeesters. Samson en Marie zullen zijn kennis van het Frans wat bijspijkeren.
«
»
10:30 Tik Tak
Ontdek een flipperkast die een strijkplank onthult, een drinkende man die wortelpuree eet en zie hoe Boekenjongen een strijkplank maakt door te toveren.
«
»
10:35 Bumba
Bumbina en Babaki spelen met de bal.
«
»
10:40 Simon
Simon maakt per ongeluk Ferdinand's speelgoed-brandweerauto kapot, maar met wat hulp van Lou slaagt hij erin hem te repareren, zonder dat iemand er iets van merkt.
«
»
10:45 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kaatje probeert te helpen, maar Viktor blijft snotteren. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
11:00 Odo
Odo en Doedel beschermen vrijwillig de hele dag een tere plant. Met de hulp van hun vrienden Reggie de Vos en Michael de Muis beschermen ze hun bladvriend tegen speelse kippen, luidruchtige kanaries en dansende zwanen.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu heeft moeite om Elodie's boosheid te begrijpen wanneer ze per ongeluk haar spel verpest.
«
»
11:10 Monty & Co
Eddie is het beu dat hij altijd praktisch is. Hij wil aan een nieuwe, geheime hobby beginnen. De anderen proberen erachter te komen wat deze hobby is. Eddie onthult uiteindelijk dat hij tango-lessen neemt.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Lucy breekt per ongeluk de dubbele fluit die Edouard haar geleend heeft en wil hem repareren.
«
»
11:30 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Wanneer Cory zijn heldin Nitro Nicky ziet met haar supercoole spoiler, wil Cory er zelf ook een. Maar zit zo'n groot ding hem niet in de weg?
«
»
11:45 Casper en Emma
Emma houdt veel van haar grote hond Bassa. Bassa is niet alleen een goede vriend, maar ook een goede wachthond. Vandaag speelt Casper bij Emma en in de tuin gooien ze Bassa een bal toe. Bassa springt over het hek en loopt weg.
«
»
11:55 Samson en Marie
Samson heeft een klavertjevier gevonden en is door het dolle heen. Dit gaat hem geluk brengen! Marie gelooft niet in het klavertjevier, maar al snel moet ze toegeven dat ze ongelijk heeft en wil ze dat klavertje ook wel eens uitproberen.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Madhu ontvangt een cadeautje van familie en wil graag iets heel speciaals terugsturen. Dan volgt een spannend avontuur om maanwater te verzamelen.
«
»
12:15 Interstellar Ella
Slippy neemt iedereen mee op een spectaculaire sterrenbeeldensafari met zijn ruimtefonkelaar.
«
»
12:30 De Smurfen
Het mooiste kunstwerk van Schildersmurf is gestolen. Alle Smurfen gaan ernaar op zoek.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
Anglaigus komt met een ingenieus romaniseringsplan: vervang de Luteciaanse winkels door Romeinse thuisbezorgingen. Idefix moet een einde maken aan deze Romeinse overheersing in de samenleving.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Sharko is het zat om Marina's magische sandalen te dragen en wil dat ze ze in een doos stopt.
«
»
13:00 Mega Mindy
De commissaris wil ook een superheld zijn, en doet een kostuum aan om `Mega Max' te worden. Maar de onhandige Mega Max laat een plan voor een misdaad langs hem heen glippen, en zoals gewoonlijk zijn het Toby en Mega Mindy die de zaak moeten oplossen.
«
»
13:25 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
13:30 Zouk
Zouk vindt een grote hond op straat en besluit hem te houden. Ze belooft haar ouders dat ze zelf voor haar nieuwe vriend zal zorgen, maar door de levendigheid van de grote, harige viervoeter is ze in het nadeel.
«
»
13:40 Presto's magische school
Dylan wil op een ritje gaan, maar Lisa breekt per ongeluk zijn toverstok. Hij heeft totaal geen zelfvertrouwen zonder zijn stok. Lisa vertelt de waarheid niet en ziet Roberto Miraggio's cape als de oplossing.
«
»
13:50 Coop Troep
Prince roept de troep op om het huis van een muis te ontdoen. Terwijl de ene groep de muis probeert te vinden, probeert de andere groep Prince te helpen zijn katachtige instincten te herontdekken, wat geen gemakkelijke missie is.
«
»
14:00 Nachtwacht
Reika, een oude vriendin van Vladimir, duikt plots op in Schemermeer. Het lijkt een hartelijke ontmoeting tussen de twee te zijn, maar Keelin en Wilko vertrouwen het niet helemaal.
«
»
14:25 Zotte dieren
Gary de vloggende hond en zijn vriend Rat laten clips zien van dieren die op vakantie gaan, van wedstrijdkrabben die elkaar proberen te verslaan in een zandkasteelwedstrijd tot een ijsbeer die pauze neemt.
«
»
14:30 Zotte dieren
Een dansende papegaai, een olympisch duikende mopshond en een hond die graag zwemt met een zwembril.
«
»
14:40 De Smurfen
Azrael heeft genoeg van Gargamel en verlaat het krot, maar wanneer ze gewond raakt in het bos, brengt Wilde Smurf de kat naar het dorp van de Smurfen om haar te helpen genezen.
«
»
14:50 Rox
Kevin, een acteur, wordt met de dood bedreigd; Rick en Xavier willen hem beschermen. De kolonel geeft hen toestemming, hierdoor belanden ze in de spannende wereld van de film.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Geërgerd dat Oggy haar ziet als een aardig, rustig meisje, probeert Piya hem te bewijzen dat ze heel ondeugend kan zijn. Helaas worden al haar pogingen als schattig en onschuldig gezien.
«
»
15:30 Wannabe's
Lisette, de poetsvrouw van Video King, zit in het gips en kan niet poetsen. Trix en Said hebben daarom een robot gebouwd die het poetswerk even overneemt, maar daar is Lisette niet blij mee. Shoana ontdekt dat Mike een koffertje heeft vol speelgoed.
«
»
15:45 Molang
Molang, Piu Piu en hun vrienden bouwen piramides in de extreme hitte. Omdat het water op is, bieden Molang en Piu Piu aan om water te gaan zoeken. Onderweg komen ze een leeuw tegen en schuilen ze in een bloemenveld.
«
»
15:50 Molang
Molang is het kostuum van een samoerai aan het poetsen en kan het niet laten om het even te passen. Wanneer een boer in paniek komt vertellen dat een draak zijn boomgaard heeft aangevallen, moet Molang onmiddellijk helpen.
«
»
15:55 Zouk
Een cycloop en zijn zoon grijpen Zouks huis met de bedoeling haar mee te nemen naar het dorp.
«
»
16:05 Abraca
Lulu voelt zich geïsoleerd, en met haar magische muiltjes wordt Lulu prinses Lucienne.
«
»
16:30 Presto's magische school
Als Violette de beroemde maar eng-uitziende magiër 'de Dode Dame' ontdekt, bewondert ze haar zo veel dat ze haar stijl overneemt. Violette wordt Madam Zwarte Klauw. Nica is bang dat haar vriendin haar eigen persoonlijkheid gaat verliezen.
«
»
16:40 Coop Troep
Maggie's grote rode telefoon gaat over, maar de telefoonlijn wordt doorgesneden door een windvlaag. Terwijl een deel van de troep de beller probeert te vinden, probeert de andere groep de kapotte telefoonlijn te repareren.
«
»
16:50 Shaun het schaap
De boer heeft het winnende lot. Hij hoeft het slechts tot de volgende dag veilig te houden. Helaas is Bitzer een hopeloze waakhond.
«
»
17:00 Shaun het schaap
De boerderij krijgt een onverwacht bezoekje van een ontsnapte gevangene, uit een gevangenis uit de buurt. Hij zoekt zijn toevlucht in de schuur, maar na een tijdje lijkt de gevangenis een betere optie dan bij de schapen logeren.
«
»
17:05 Spring
Xavier en François kunnen niet lachen om de nieuwe promotiestunt van Evert. David is zenuwachtig voor het ingangsexamen voor de recherche. Katrijn wil Jorre laten bekennen dat hij die twintig euro gestolen heeft. Pia vraagt Spring om haar te helpen.
«
»
17:30 Spring
Evert en Xavier besluiten een schilderij te maken dat ze willen verkopen aan de galeriehouder. De vader van Pia komt nog eens langs en bezorgt haar meteen weer de nodige kopzorgen. Jorre wordt betrapt tijdens het stelen en biecht alles op.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 De Faker
Sarah moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Hartmann.
«
»
18:20 Nachtwacht
Een wezen zint op wraak nadat ze decennia geleden werd opgesloten in een diepe duisternis. Intussen bereidt de Nachtwacht zich voor op een speciaal moment. Vega mag namelijk na 77 jaar weer voor een dag uit het boek.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
Rudyard wordt lid van het schoolbasketbalteam om populair te zijn. Eén probleem: hij kan niet basketten. Hun eerste wedstrijd is meteen tegen het sterkste basketbalteam van de competitie. Ze hebben 48 uur om hun basketskills op te krikken.
«
»
19:00 De Hoppers
Op school wordt een studentenuitwisselingsproject gedaan. Het nichtje van Olivia, Annabelle, wordt toegewezen aan de Hoppers en komt een paar dagen bij hen logeren. De Hoppers zijn enthousiast, maar dan blijkt dat Annabelle een nogal bizar meisje is.
«
»
19:15 Phoenix Rise
De groep bedenkt een plan om te ontsnappen aan nablijven. Maar raken ze tot aan de personeelskamer en terug zonder betrapt te worden?
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:40 Sporza: Paralympische Spelen Parijs 2024
Programma rond de Paralympische Zomerspelen in Parijs.
«
»
22:00 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
22:45 Dertigers
Sami gaat eindelijk met Lies samenwonen. Marvin houdt Nele wat op afstand. Ruben en Jonas proberen om vrienden te zijn. Nu Laura Jonas overal kan volgen via een tracker, hoopt ze geruster te zijn. Maar niets blijkt minder waar.
«
»
23:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers