TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Mommy's Cheating Scandal
Een studente wil er zeker van zijn dat ze naar een geweldige universiteit gaat en raakt betrokken bij een toelatingsschandaal. Wanneer de politie de waarheid begint te ontdekken, roept de studente de hulp in van haar moeder.
«
»
08:55 The Real Murders of Orange County
In Irvine worden twee pianisten vermoord en de hele gemeenschap is erg overdondert. De rechercheurs gaan opzoek naar de moordenaar en komen bij een wel heel vreemde theorie en verdachte uit.
«
»
09:40 Snapped
Helens vriend wordt vermist net als de autoriteiten een verminkte torso vinden, maar de zaak is misschien nog niet gesloten. Twintig jaar later kan Helens nieuwe verhaal wel eens een gamechanger zijn.
«
»
10:25 Deadly Lust
Een paar dagen nadat Sandy en haar twee dochters naar huis zijn teruggekeerd naar echtgenoot Shane Miller, worden Sandy en haar dochters dood aangetroffen en blijkt Shane te zijn verdwenen in de woestijn van Californië.
«
»
11:15 Deadly Lust
Kevin Patrick Stoeser slaat op de vlucht nadat hij zou zijn betrapt op het bekijken van foto's van minderjarige meisjes. Charles Mozdir vlucht van Californië naar Georgia nadat hij op borgtocht vrijkomt voor vermeend kindermisbruik.
«
»
12:10 New York Prison Break: The Seduction of Joyce Mitchell
Gevangenismedewerker Joyce Mitchell helpt in 2015 veroordeelde moordenaars Richard Matt en David Sweat ontsnappen uit de Clinton Correctional Facility in de staat New York.
«
»
13:40 The Real Murders of Orange County
In Irvine worden twee pianisten vermoord en de hele gemeenschap is erg overdondert. De rechercheurs gaan opzoek naar de moordenaar en komen bij een wel heel vreemde theorie en verdachte uit.
«
»
14:35 Snapped
Helens vriend wordt vermist net als de autoriteiten een verminkte torso vinden, maar de zaak is misschien nog niet gesloten. Twintig jaar later kan Helens nieuwe verhaal wel eens een gamechanger zijn.
«
»
15:25 Fear Thy Neighbor
Twee vrouwen met een gedeelde muur tussen hun huizen raken steeds meer met elkaar in conflict. Voedselgevechten, fysieke confrontaties en vandalisme eindigen in een bloedige climax.
«
»
16:20 World's Most Evil Killers
Verpleegster Beverley Allitt heeft dertien kinderen onder haar hoede vergiftigd, waarbij vier van hen zijn omgekomen. Ze heeft van de Britse media de bijnaam 'De Engel des Doods' gekregen.
«
»
17:10 Behind the Wheel of Revenge
Kim, een goede student, populair en verantwoordelijk, neemt na een rampzalig huisfeest een slechte beslissing. Ze kruipt onder invloed achter het stuur en doodt bijna een klasgenoot. De gevolgen voor haar en de mensen om haar heen zijn gigantisch.
«
»
18:40 The Real Murders of Orange County
Een bestuurslid van een school lijdt aan een vreemde ziekte. Na haar dood onderzoeken de rechercheurs wat er gebeurd kan zijn met haar en komen achter een heel eigenaardige conclusie.
«
»
19:35 Snapped
De dood van een politieagente leidt tot een zoektocht naar haar moordenaar. Het neerschieten kan wraak zijn voor een oude arrestatie, maar de oorzaak kan ook dichter bij huis liggen.
«
»
20:30 Deadly Lust
In 1976 vermoordt Brad Bishop naar verluidt zijn vrouw, zijn drie jonge zoons en zijn eigen moeder. Hij brengt de lichamen naar het bos en verbrandt ze in open graven. Meer dan dertig jaar weet hij de autoriteiten te ontlopen.
«
»
21:30 Deadly Lust
Christopher Ponce verdwijnt in het bos nadat hij naar verluidt de twintigjarige William Angel heeft gedood in een dronken auto-ongeluk. David Burgert lokt naar verluidt een schietpartij uit met agenten en vlucht te voet het bos in.
«
»
22:20 Cold Case
In 1995 veroorzaakten twee tienerjongens een schietpartij in een plaatselijk winkelcentrum en pleegden kort daarna zelfmoord. Het team wordt gevraagd de zaak te heropenen wanneer nieuw bewijs suggereert dat er mogelijk een derde schutter is geweest.
«
»
23:10 CSI: Crime Scene Investigation
Het team wordt bij de moord gehaald op een populaire voetbalcoach. Als de zaak in verband wordt gebracht met de verdrinkingsdood van een callgirl, zijn de sterspeler en een sponsor hoofdverdachten.
«
»
00:00 FBI: Most Wanted
Het team verwelkomt een nieuwe collega. Het is vervolgens alle hens aan dek wanneer ze een recidivist moeten opsporen nadat hij een kind ontvoert en diens moeder vermoordt. En Jess probeert het lastige gesprek dat hij met Sarah had, te vergeten.
«
»
00:50 Shades of Blue
Terwijl Harlee worstelt met het worden van een FBI-informant, is Wozniak achterdochtig over zijn teamleden. Een duister geheim wordt ondertussen onthuld. Espada probeert Tess te helpen.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers