TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
De toenadering tussen Alexandra en Christoph mislukt door de intriges van Markus. Zoë kan er niet tegen dat Philipp de voorkeur geeft aan Ana en Nicole ergert zich omdat ze haar leven te veel laat leiden door Michael.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Win a Date With Tad Hamilton!
Rosalee droomt ervan om haar grote idool Tad Hamilton te ontmoeten en die droom komt uit als ze een date met hem wint. Dit tot groot ongenoegen van haar beste vriend en collega Pete, die stiekem smoorverliefd is op haar.
«
»
16:20 Parks and Recreation
April doet haar uiterste best om Donna's bruiloft soepel te laten verlopen. Verder creëert Ron wat ongemakkelijkheid tussen Tom en Lucy en arriveert Jen Barkley bij het huis van Ben en Leslie met een interessante kans.
«
»
16:50 Crossing Jordan
Een serveerster reageert ongebruikelijk op de dood van haar taxichauffeur-echtgenoot.
«
»
17:40 Superstore
Wanneer Mateo gewond raakt, probeert Jonah hem te helpen zijn status als illegale immigrant geheim te houden. Amy probeert iedereen ervan te overtuigen dat ze Kelly leuk vindt.
«
»
18:15 The Goldbergs
Adam twijfelt over zijn toekomst in de filmwereld wanneer 'de andere Adam' terugkomt uit Los Angeles en hem waarschuwt dat het nog niet zo eenvoudig is om in Hollywood carrière te maken. Geoff wordt de manager in huis.
«
»
18:45 Parks and Recreation
April twijfelt over haar toekomst wanneer ze, samen met Leslie, op zakenreis is in Washington. Intussen is Andy op zoek naar een baan voor April.
«
»
19:15 The Simpsons
De Simpsons beleven kerst op verschillende manieren. Bart heeft een confrontatie met de kerstman. Marge krijgt een nachtelijk bezoek van Martha Stewart, die haar de ware betekenis van Kerstmis leert. Ook treedt de familie op met zangeres Katy Perry.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Door een tragische missie moet iedereen op verschillende manieren met zijn emoties omgaan.
«
»
20:35 Mona Lisa Smile
Katherine Watson wordt ingehuurd om kunstgeschiedenis te doceren aan een prestigieuze universiteit. Ze is vastbesloten om daar iets aan de ouderwetse waarden en normen te doen.
«
»
22:55 Death Becomes Her
Een schrijfster verliest haar man aan een filmster en voormalige vriendin. De actrice trouwt met de man. Jaren later is de schrijfster nog steeds een stralende vrouw en kent ze het geheim van eeuwige schoonheid, maar dat heeft wel een prijs.
«
»
00:50 S.W.A.T.
Door een tragische missie moet iedereen op verschillende manieren met zijn emoties omgaan.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers