TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Stargate Atlantis
Kolonel Sheppard leidt zijn team op een risicovolle missie naar de kern van de thuiswereld van de Replicators. Samantha Carter racet tegen de klok om de stad Atlantis te vinden.
«
»
15:20 Stargate Atlantis
Ronon wordt herenigd met een groep van Satedanen en wordt gedwongen om te beslissen waar zijn loyaliteit ligt. Zijn oude bondgenoten verbergen een duister geheim, dus het is van groot belang dat Ronon de juiste beslissing neemt.
«
»
16:20 Baywatch
Een nieuwe redder maakt zijn opwachting en dat lokt gemengde reacties uit bij het huidige team. Jill en Shauni beslissen om samen sandwiches te verkopen.
«
»
17:20 Stargate Atlantis
Sheppard heeft een ontmoeting met een soort, gelijk aan de soort die Jack O'Neill tien jaar geleden tegenkwam. Deze buitenaardse entiteit is echter kwaadaardig en probeert de rest van de expeditie te vernietigen.
«
»
18:15 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
In Ellesmere Port maken de agenten jacht op een dievenbende die net een grote slag heeft geslagen. In Lymm haast agent Chris Swash zich naar een zware aanrijding tussen twee voertuigen, waarbij een bestuurder vast is komen te zitten.
«
»
19:10 Top 20 Funniest
Kijk mee hoe twee professionele badmintonspelers het tijdens de Canadian Open iets te bont maken.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
Is de familie Backeljau het ideale pleeggezin voor een achtjarig kind? Lionels ouders hebben zo hun twijfels. Het taalgebruik en gedrag van de familie stuiten hen tegen de borst. De Bomma beslist voortaan als een oud mens door het leven te gaan.
«
»
20:30 Fracture
Wanneer Ted Crawford ontdekt dat zijn vrouw hem bedriegt, plant hij de perfecte moord en schiet hij haar koelbloedig neer. Openbaar aanklager Willy Beachum doet er alles aan om het ontbrekende bewijs op tafel te krijgen.
«
»
22:30 Frozen Gold
Ray begint aan een laatste expeditie die de dromen van het team van een fortuin kan waarmaken.
«
»
23:20 Chicago P.D.
Een lokale ondernemer wordt in zijn winkel neergeschoten in dezelfde buurt waar Atwater als jonge politieagent patrouilleerde. Samantha Miller komt naar Voight met een speciaal verzoek over Andre Cooper.
«
»
00:10 Chicago P.D.
Bob, de vader van Ruzek, verdwijnt plotseling en het team trekt alles uit de kast om hem te vinden voordat het te laat is. Ondertussen zet de reddingsmissie de relatie van Ruzek en Kim flink onder druk.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers