TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Ana kan Vincents vooroordelen over Philipp niet begrijpen. Ze wou dat hij kon zien wat voor een geweldig persoon hij is. Erik kijkt uit naar het huwelijksaanzoek. Yvonne merkt dat Erik op de hoogte is en zoekt ruzie.
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 Terminator Salvation
In 2018 moet John Connor opnieuw de opstand leiden tegen Skynet en haar leger van Terminators. De komst van vreemdeling Marcus Wright verandert de toekomst die John heeft voorzien.
«
»
16:50 Parks and Recreation
Leslie probeert een aantal van haar doelen aan te pakken, zoals het organiseren van een evenement met de Indianapolis Colts en het toevoegen van fluoride aan Pawnee's drinkwater. Chris en Ron bouwen samen wiegjes.
«
»
17:15 Las Vegas
Mike ontdekt plotseling dat Sam is ontvoerd door een van haar cliënten. Danny doet er alles aan om een vriend te helpen.
«
»
18:00 Superstore
Als de verwarming kapotgaat leidt dat tot spanningen onder het personeel. Niemand wil het vieze lekwater opruimen. Dina en Garrett vermaken zich wel. Cheyenne helpt Glenn, die een crisis doormaakt.
«
»
18:25 The Goldbergs
Met hulp van Geoff zoeken Erica en Valley Erica voor de band naar een vervanger voor Lainey. Adam en Murray doen er allebei alles aan om te ontsnappen aan een valentijnsdiner met Beverly.
«
»
18:50 Parks and Recreation
Leslie confronteert wethouder Jamm. Ben heeft een nieuwe hobby. Tom, April en Donna helpen Ron zijn hut te verkopen.
«
»
19:15 The Simpsons
Krusty krijgt een Disney-princes als nieuwe medespeelster. Hij probeert haar te ontslaan maar ze blijkt een stuk sterker aan hem gehecht te zijn dan hij had gedacht. Burns schaft de donuts af in de pauzekamer.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Het S.W.A.T.-team slaat de handen in elkaar met de Los Angeles Organized Crime-afdeling om een agent te bevrijden die ontvoerd werd tijdens een mislukte undercoveroperatie.
«
»
20:30 White House Down
Als het Witte Huis wordt aangevallen door een groep huurlingen komt een agent in actie. Hij moet niet alleen zijn dochter beschermen, maar ook de president van de Verenigde Staten.
«
»
22:50 Last Survivors
Een vader en een zoon wonen al zo'n twintig jaar volledig afgezonderd van de maatschappij en hebben en volledig eigen wereld gebouwd. Buitenstaanders bedreigen echter hun utopische bestaan.
«
»
00:30 S.W.A.T.
Het S.W.A.T.-team slaat de handen in elkaar met de Los Angeles Organized Crime-afdeling om een agent te bevrijden die ontvoerd werd tijdens een mislukte undercoveroperatie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers