TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 De Sportzomer van Radio 1
Sportprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:15 Dokter Ruben
In de chaos en ellende in een kankerziekenhuis in Noord-India proberen toegewijde dokters zoveel mogelijk mensen zo snel mogelijk te helpen. Wat is er nodig om je als dokter staande te houden?
«
»
18:05 Onze natuur
Het duurt wel even vooraleer een scheut hout wordt. Met voldoende tijd en rust groeien bomen tot echte reuzen en indien ze talrijk genoeg zijn zelfs tot een bos. De Belgische bossen zijn allemaal aangeplant en relatief jong.
«
»
18:55 Sporza: Parijs 2024
(vanaf 20.05 uur gaat het verslag verder op VRT 1)
«
»
20:10 Therapie
Een spoedarts komt in therapie omdat smetvrees zijn leven domineert. Een twintiger heeft slecht nieuws gekregen. Hij twijfelt over een euthanasieaanvraag en wil hier graag over praten. Een jongedame lijdt erg onder de vechtscheiding van haar ouders.
«
»
20:55 Megalopolis facing sea level rise
Wereldwijd worden achthonderd miljoen mensen getroffen door de stijgende zeespiegel. Velen van hen wonen in metropolen. Om hun toekomst te verzekeren moeten steden als Singapore, New York en Rotterdam hun relatie met het water heruitvinden.
«
»
21:50 Spirited Away
Nadat de familie van Chihiro de verkeerde afslag heeft genomen onderweg naar hun nieuwe huis raken ze verdwaald in een bos en komen ze terecht in een magische wereld waar de ouders van Chihiro in varkens veranderen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers