TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Marrying Millions
Ver van de stranden van Miami arriveert Rick in Springfield, Illinois, om Erica's vader te vertellen over zijn relatie met Erica. Kattie benadert Kevin voor een lening, maar hij weigert iemands bank te zijn.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Achter gesloten deuren
Berend en Lucille denken hun alcoholverslaving onder controle te hebben. Wanneer Berend hervalt, durft hij zijn vrouw echter niet op de hoogte te brengen uit angst dat zij zich dood zal drinken.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:45 Renovate Don't Relocate
Sarah gaat langs bij Laura, die nog maar recent weduwe is geworden en wier huis al twintig jaar geen opknapbeurt heeft gehad. De voorste kamer is door de jaren heen een opslagruimte geworden.
«
»
14:35 The Bourne Supremacy
De vingerafdrukken van Jason Bourne worden gevonden na de moord op een aantal CIA-medewerkers. Jason moet de beschuldiging weerleggen en wordt daarbij achtervolgd door zowel de CIA als de echte dader, de Russische huurmoordenaar Kirill.
«
»
16:30 Sun, Sea and Selling Houses
In Almeria helpen Sharon en haar zoon Shaun het echtpaar Mark en Sue Tracy uit Manchester met de aankoop van hun eerste huis samen. Het wordt geen gemakkelijke opdracht, want Sue weet wat ze wil.
«
»
17:20 Achter gesloten deuren
De vader van Naomi is onlangs overleden en heeft een groot geheim met zich mee het graf ingenomen. Moeder Myrhte twijfelt of ze dit aan Naomi moet vertellen. Barend was namelijk niet Naomi's vader.
«
»
18:10 Help, Mijn Man Is Klusser
Tien jaar geleden leert de Braziliaanse Jaqueline boerenzoon Meindert kennen. Meindert woonde al met zijn ouders in de oude boerderij. Hij heeft Jaqueline beloofd om deze op te knappen, maar inmiddels zitten ze nu al jaren in een koude loods.
«
»
19:05 Home and Away
Tane en Felicity hebben een openhartig gesprek over het hebben van kinderen. Een gesprek over zijn schorsing leidt tot een ruzie tussen Eden en Cash. Marilyn treft voorbereidingen voor de terugkeer van Roo.
«
»
19:35 Kitchen Nightmares
Ramsay probeert het Italiaanse restaurant Bazzini in Ridgewood, New Jersey te helpen. De service is traag en het keukenpersoneel is teleurstellend.
«
»
20:30 Gods of Egypt
De vriendin van de jonge sterveling Bek wordt ontvoerd. Bek besluit het samen met de god Horus op te nemen tegen de meedogenloze Set, die het ooit zo welvarende Egypte in chaos heeft gestort.
«
»
22:40 Training Day
Tijdens zijn eerste dag bij de narcoticabrigade moet de jonge, idealistische agent Hoyt meelopen met de cynische rechercheur Harris die hem op onorthodoxe wijze de kneepjes van het vak leert.
«
»
00:50 Kitchen Nightmares
Ramsay probeert het Italiaanse restaurant Bazzini in Ridgewood, New Jersey te helpen. De service is traag en het keukenpersoneel is teleurstellend.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers