TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Peaky Blinders
Tommy probeert zo snel mogelijk Esme te vinden. Ada stelt Jack Nelson voor aan Mosley en Diana. Arthur ontmoet een ex-verslaafde die zijn strijd begrijpt.
«
»
03:20 Peaky Blinders
Tommy is diep geraakt door een nieuw verlies en zint op wraak. Ada wordt persoonlijk geconfronteerd met fascisme. De tuberculosekliniek stuurt een dringend bericht.
«
»
04:20 Silent Witness
Nadat blijkt dat Laura vlak voor haar verdwijning in een huis in een buitenwijk is geweest, gaat het team aan de slag om de in de tuin begraven lichamen te identificeren. Ondertussen moet Jack kiezen tussen zijn broer en de waarheid.
«
»
05:10 Grantchester
Kort voor haar overlijden vraagt een gewonde, jonge vrouw naar Sidney Chambers. Als blijkt dat er moord in het spel is en Sidney de vrouw kort voor haar dood nog gesproken heeft, gaan hij en Geordie op onderzoek uit.
«
»
06:00 Death in Paradise
Florence's undercover rol neemt een gevaarlijke wending wanneer ze zich in een vertrouwde omgeving bevindt, te midden van een moordonderzoek. Neville is in een race tegen de klok om de moord op te lossen.
«
»
07:00 Murdoch Mysteries
Murdoch raakt tijdens de achtervolging van een moordverdachte gewond en moet op zijn kamer rust houden om te herstellen. Maar vreemde geluiden die hij tijdens zijn koortsdromen hoort, doen hem vermoeden dat zijn hospita iets kwaads in de zin heeft.
«
»
07:50 Father Brown
Sid valt voor de erfgename van een lokale brouwerij, maar ze wordt gearresteerd voor de moord op haar vader, die in een brand om het leven is gekomen.
«
»
08:35 Death in Paradise
De verloofde van een hoteleigenaar valt van een balkon en sterft de dag voor haar bruiloft. Detective Mooney en zijn team onderzoeken haar dood. Alles wijst op zelfmoord, behalve het feit dat de bruid maar één nagel gelakt had.
«
»
09:30 Midsomer Murders
Barnaby vindt een verband tussen de dood van een voormalig agent bij een cricketwedstrijd en een netwerk van spionnen die opereerden in Berlijn tijdens de Koude Oorlog.
«
»
10:15 Midsomer Murders
DCI Barnaby vindt een verband tussen de dood van een voormalig agent bij een cricketwedstrijd en een netwerk van spionnen die opereerden in Berlijn tijdens de Koude Oorlog.
«
»
11:05 Call the Midwife
Wanneer Cyril in een vervallen kelderwoning een eenzame man aantreft, grijpt hij tactvol in. Voor de man is Kerstmis een herinnering aan alles wat hij is kwijtgeraakt en alles wat hij nooit heeft gehad.
«
»
11:50 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Wanneer op een drukke bowlingbaan opeens het afgehakte hoofd van een bendelid het ballenrek op komt rollen, raken Peregrine en James verwikkeld in een oorlog tussen mods en rockers.
«
»
12:40 Death in Paradise
Een gevangene die bewaakt moest worden door Goodman wordt vermoord. Goodman en het team komen hierdoor onder grote druk te staan.
«
»
13:30 London Kills
Nu Billie is neergestoken en haar aanvaller op vrije voeten is, verwijt Vivienne zichzelf dat ze niet doorhad dat Billie in gevaar was. Wanneer het dode lichaam van een student wordt gevonden, worden zijn kamergenoten als hoofdverdachten aangewezen.
«
»
14:15 London Kills
Bouwvakkers vinden de resten van een jonge man die meer dan een jaar geleden lijkt te zijn gewurgd, maar wanneer zijn zus wordt ingelicht, beweert ze dat hij haar al die tijd ansichtkaarten heeft gestuurd.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Julia ontdekt een geheim over haar vader na zijn dood. Brackenreid neemt een onderzoek over.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Als Joyce het levenloze lichaam van de bejaarde kunststudente Ruth Fairfax ontdekt, komt Barnaby erachter dat Ruth niet helemaal de persoon was die ze leek te zijn. Tijdens zijn onderzoek wordt hij echter plotseling van de zaak gehaald.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Barnaby gaat, hoewel hij van de zaak gehaald is en al vervangen is door een andere rechercheur, heimelijk door met zijn onderzoek. Hij krijgt te maken met een gewapende overval, gestolen geld, eerdere criminele en geheime afspraken.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een orkaan nadert Saint-Marie terwijl de politie probeert de moord op een jonge meteoroloog op te lossen. De plaats delict is zo opgezet dat het lijkt alsof de man door een natuurramp om het leven is gekomen.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een mysterieuze man wordt ervan verdacht een filantroop vermoord te hebben op een liefdadigheidsevenement. De man is weggevlucht van de plaats delict, direct na de dood van de man.
«
»
20:00 Grantchester
Geordie wordt opgeroepen om een inbraak in een informaticalabo te onderzoeken. Wanneer de directeur van het labo in elkaar stuikt en overlijdt aan kwikvergiftiging, vermoedt Geordie kwaad opzet.
«
»
21:00 Hope Street
Wanneer de pub door brand wordt verwoest, vermoedt Clint dat de brandstichter iemand in zijn nabije omgeving is. Ondertussen gaat het er heet aan toe tussen Callum en de nieuwe rechercheur.
«
»
22:00 Six Four
Pauline Wallace krijgt een telefoontje waarin losgeld wordt geëist. Chris ontdekt een verband tussen de ontvoering van Annabel en de vermeende cover-up in de Julie Mackie-zaak en Michelle gaat de confrontatie aan met Piers.
«
»
22:55 Scott & Bailey
De inspecteurs onderzoeken de moord op een welgestelde man met een dubbelleven. Rachels misstap dreigt haar te achtervolgen wanneer Sean op een avond Rachels onenightstand aan de lijn krijgt.
«
»
23:50 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch roept de hulp in van een oplichtster om een ongrijpbare moordenaar uit zijn verleden op te pakken. Murdoch wordt bijgestaan door zijn collega's, zodat de moordenaar niet nog een keer kan ontkomen.
«
»
00:35 Traces
Emma volgt nu een opleiding tot forensisch chemicus en staat op het punt de moord op haar moeder eindelijk op te lossen. Daniel is naar Dundee teruggekeerd om tegen Phil te getuigen.
«
»
01:25 Harry Wild
Harry en Fergus worden benaderd door een vrouw die wil weten hoe haar echtgenoot precies is overleden. Harry raakt geïntrigeerd door de zaak wanneer Fergus ontdekt dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers