TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Kabouterverhalen voor de allerkleinsten.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus heeft in het bos een grote holle tak gevonden. Hij wil er een kastje van maken, maar moet daarvoor eerst de binnenkant van de tak poetsen. Hij kruipt alvast in de tak en Kwebbel weet niet wat ze ziet.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Kabouterverhalen voor de allerkleinsten.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Plop heeft op zolder een oude vaas gevonden. Hij realiseert zich dat sommige oude dingen waardevol kunnen zijn en gaat voorzichtig met de vaas om. Klus weet dat ook, maar hij is niet zo voorzichtig.
«
»
06:35 Super Monsters
Lobo probeert te zingen, maar hij huilt bij elke poging door de magische blauwe maan.
«
»
06:45 Nils Holgersson
Nils en Martin vinden een boerderij waar ze Jessica, een gans die Martin snel inpalmt, aantreffen. Uiteindelijk blijkt dat ze gekortwiekt is en de boer haar wil slachten. Haar plan is om Martin haar plaats in te laten nemen.
«
»
07:00 Super Monsters
Victoria geeft de Super Monsters een ongewoon zaad. Het lijkt bijna onmogelijk om deze te laten groeien. Uiteindelijk moeten de monsters hun magische krachten bundelen om ervoor te zorgen dat het zaadje groeit.
«
»
07:10 Maya de Bij
Willy en Maya ontdekken een zieke eikenboom. Flip vertelt dat de boom ziek is, omdat iemand de truffels opeet, die de wortels voeden. De twee bijen komen erachter dat Molly en Polly de boosdoeners zijn.
«
»
07:20 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lolly, Kara en Marx gaan babysitten, maar Koko wordt ziek. Koko blijkt de floepsziekte te hebben.
«
»
07:35 Hallo K3
Als Karen de weddenschap aangaat om achtenveertig uren zonder gsm te leven, ontdekken Kristel en Josje al gauw dat ze vals speelt. De twee besluiten Karen beet te nemen, door haar berichtjes te sturen in Bas' naam.
«
»
08:00 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een vrouw komt aangifte doen. Sinds een paar dagen hoort ze vreemde geluiden in de garagebox naast de hare. Wanneer Koen en Tineke de box onderzoeken, zijn ze stomverbaasd over de inhoud ervan.
«
»
08:25 Wizards: Tales of Arcadia
Terwijl de toekomst op het spel staat, blijven Douxie en Claire hopen dat Arthur en Morgana zich kunnen verzoenen. Ondertussen wordt er door de mensen op trollen gejaagd in het bos.
«
»
08:45 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:55 Moominvalley
Moomintroll vindt een echte draak, maar deze is net zo groot als een huisdier. Het enige wat hij wil is dat de draak ook van hem houdt. Hij zal 'm moeten temmen.
«
»
09:20 K3 Kan Het!
Terwijl Karen en Robbe een echte stoomtrein besturen, gaan Josje en Juna Jane picknicken en met een heuse tandem rijden. Kristel maakt Catho's droom waar door haar te laten proeven van het luxueuze leven als miljonair.
«
»
09:45 De keuken van Sofie
Tanja Dexters leert vandaag hoe ze rosbief op Italiaanse wijze klaarmaakt.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
Agenten zien een ongewoon grote hoeveelheid bagage wanneer ze een pasgetrouwd stel aanhouden.
«
»
12:25 De kotmadam
Jeanne wil koste wat het kost afvallen, maar stuit op verzet van Jef. Hij vindt haar prima zoals ze is. De kotmadam krijgt steun van Odilon en samen plannen ze een liposuctie.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Zjef voelt zich schuldig en praat erover met Mieke. Amélie wil zich niet meer laten kwetsen door haar moeder. Hanne krijgt ondertussen een mooi compliment van Jenny.
«
»
14:05 Medisch Centrum West
Daniël ontdekt de identiteit van zijn vader. Tessa en Johan worden herenigd, nadat hij zijn gevangenisstraf voor een overval heeft uitgezeten. Nelleke's huwelijk met Jaap gaat minder goed als ze Robin vraagt om op te treden op Reini's bruiloft.
«
»
15:10 White Collar
Mozzie ligt in een coma en Neal wil wanhopig graag wraak nemen. Peter wordt in de val gelokt en wordt daardoor geschorst van de FBI. Neal helpt hem de echte crimineel te vinden, zodat zijn naam gezuiverd kan worden.
«
»
16:15 Verschoten & zoon
Eindelijk zal René slapend rijk worden. Hij heeft immers een voordelige bedrijfsverzekering afgesloten, wat betekent dat hem een forse vergoeding uitgekeerd wordt als hij niet in staat is om te werken.
«
»
16:45 Verschoten & zoon
Kristof is dolverliefd op Els van de toneelkring. Om zijn kans bij haar te wagen, aanvaardt hij een rol in hun volgende toneelstuk. Niemand wil hem echter helpen bij het instuderen van zijn tekst.
«
»
17:15 Met vier in bed
Carine en Guido leren elkaar kennen op het werk en de vonk slaat over. Ze realiseren samen Carine's droom om een B&B te openen in Zwalm.
«
»
18:00 Border Security: Australia's Front Line
Agenten onderzoeken een enorme verhulling van in zwart plastic gewikkelde stenen. Uiteindelijk leidt dit onderzoek tot een van de meest bizarre bustes die ooit aan de grens zijn gezien.
«
»
18:25 De kotmadam
Er is een dakpan naar beneden gekomen en Jeanne wil dat het dak onmiddellijk wordt hersteld. Jef wil er goedkoop vanaf komen en engageert via Odilon twee ex-gedetineerden.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 B&B zoekt Lief
In Portugal besluit Jelmont zijn twee dames mee te nemen naar een strandbar. Op Tenerife zoekt Bart naar een diplomatische oplossing om de spanningen tussen zijn gasten op te lossen.
«
»
20:30 Met vier in bed
Stijn en Nele uit Poelkapelle toverden het oude gemeentehuis om tot een grote B&B met dertien kamers en een restaurant. Ze willen hun gasten dan ook verwennen met een heerlijke maaltijd in het restaurant.
«
»
21:20 Ze Zeggen Dat
Ze zeggen dat iedereen racistisch is. Dina kan niet geloven dat dit waar is, en is dan ook vastberaden deze 'Ze Zeggen Dat' te ontkrachten. Andy onderzoekt of zonnepanelen nog rendabel zijn.
«
»
22:25 Telefacts Zomer
Tijdens de zomervakantie zijn er mensen die niets liever doen dan er met de camper op uit te trekken. Het aantal liefhebbers is al jaren aan het stijgen. In ons land is die evolutie sinds 2015 duidelijk te zien.
«
»
23:20 Code 37
De negenjarige Katrijn Verschuere verdwijnt en wordt korte tijd later dood teruggevonden. Alle sporen leiden naar de hoofdverdachte van een onopgeloste zaak van negen jaar geleden. Ondertussen blijft Hannah zich verdiepen in haar privéonderzoek.
«
»
00:25 B&B zoekt Lief
In Portugal besluit Jelmont zijn twee dames mee te nemen naar een strandbar. Op Tenerife zoekt Bart naar een diplomatische oplossing om de spanningen tussen zijn gasten op te lossen.
«
»
00:55 White Collar
Mozzie ligt in een coma en Neal wil wanhopig graag wraak nemen. Peter wordt in de val gelokt en wordt daardoor geschorst van de FBI. Neal helpt hem de echte crimineel te vinden, zodat zijn naam gezuiverd kan worden.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers