TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een disco met sneeuwpoppen, een robot die van kleur verandert en boekenjongen speelt in de sneeuw.
«
»
06:05 Bumba
Bumba en Zinzi zien een leeuw als ze voetballen en laten ook een voetbal op Bumbalu's hoofd vallen.
«
»
06:10 Dimitri
Dimitri, Oko en Pili geloven dat het niet absoluut noodzakelijk is om veel lawaai te maken om plezier te hebben. Het is voor hen voldoende om te proberen kort naar de stilte te luisteren, om te ontdekken dat men veel interessante dingen kan opmerken.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel weten geen raad met het onweer. Kameraadjes Liam en Jassim bedachten een fantastisch onweersspel dat ze spelen wanneer het dondert en bliksemt.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Monty wil wat goocheltrucs leren zodat hij op een dag kan meedoen in een show met Gabriella en de Dansende Flamingo's. Monty probeert het maar alles mislukt. Hij is droevig tot Gabriella zijn huppeldans bewondert.
«
»
06:45 Odo
Odo en Doedel beginnen een postbedrijf op kamp, maar berichten worden verkeerd begrepen.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Als Helpende Hand een podium voor de vriendjes neerzet, besluiten ze een toneelstuk op te voeren en Plom wordt de regisseur. En hij leert al snel hoe belangrijk het is om goed te leren luisteren.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Mama en papa nemen Cory en Chrissy mee op een bijzondere speurtocht om hun opa te herdenken op zijn verjaardag. Ze vinden overal bijzondere aanwijzingen en ontdekken wat zijn grootste schat was.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie krijgt verkering met een meisje op de schommel. Het meisje zegt dat ze dan vader en moedertje moeten spelen en moeten knuffelen, maar daar heeft Appie helemaal geen zin in. Hij is liever Megaman.
«
»
07:25 Samson en Marie
Bobientje heeft Samson gevraagd om voor een gewond vogeltje te zorgen. Marie zal het vogeltje helpen en gaat op zoek naar haar EHBO-koffer. Maar wanneer Samson Marie in de weer ziet met een hamer, heeft hij er plots geen vertrouwen meer in.
«
»
07:30 De WieWats
Als Petula verschijnt, verbergt ze haar wang omdat ze een grote, lelijke vlek op haar gezicht heeft.
«
»
07:35 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, bezoekt de Akropolis in Athene.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
De studenten gaan op een kampeertrip. Scarlet en haar familie komen echter ook opdagen. De situatie loopt uit de hand, en de oma van Scarlet heeft hulp nodig van de hele klas.
«
»
08:00 #LikeMe
Yemi begint aan zijn bucketlist-avontuur, maar ontdekt dat iedereen zijn eigen pad is opgegaan. Titin bereidt haar strijd met Reinhilde voor, Peter helpt. Caro wordt door Botty gevraagd om aan haar verdere studies te beginnen denken.
«
»
08:30 Stormwind 4
Mika's grootmoeder, Sam en Mr. Kaan proberen hun boerderij draaiende te houden. Het gaat echter niet zo goed en Stormwind is in gevaar. Mika kan haar geliefde hengst niet helpen.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Elke ochtend scheert Sharko zijn indrukwekkende lichaamshaar af omdat hij zich schaamt voor wat Marina zou denken als ze erachter zou komen dat hij zo behaard is. Maar Zig gaat zijn geheim tegen hem gebruiken.
«
»
10:20 De WieWats
Terwijl Pamela haar vliegkunsten oefent door op een trampoline te springen, wordt ze ontvoerd door een vogel die haar mee de lucht in neemt. De Quiquoi gaan in een ballon op zoek naar haar en komen vast te zitten in een pretpark in de wolken.
«
»
10:30 De Smurfen
Als de andere Smurfen niet meer willen poseren voor Schildersmurf, zoekt hij een nieuw onderwerp.
«
»
10:40 De Smurfen
Terwijl Grote Smurf weg is, gebruikt Brilsmurf een toverdrankje zodat iedereen naar hem luistert.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Het is visdag in de Trappersclub. Een oude visser nodigt de vrolijke bemanning van kinderen uit aan boord om te gaan diepzeevissen, tot groot ongenoegen van chef-kok Gérard, die bang is dat de kinderen overboord zullen vallen.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Papa ontmoet meneer Moucheboume om hem te vertellen over zijn opslag. Nicolas besluit hem te verrassen door zijn auto te wassen voordat hij terugkomt met zijn vrienden. De kinderen beschadigen de auto echter meer dan dat ze hem schoonmaken.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Marina is verliefd geworden op Iers tapdansen en wil dat Sharko viool gaat spelen zodat zij kan dansen. Sharko moet zich goed concentreren om bij te blijven. Zig maakt van de afleiding gebruik om te proberen een hap uit de zeemeermin te nemen.
«
»
11:20 Coop Troep
Prince zit vast bovenop een beeld op het plein. Maggie klimt zonder na te denken naar boven om hem te helpen, maar wordt duizelig en kan niet meer naar beneden komen. De troep moet nu een manier vinden om hen beiden te redden.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Magoo en Mr. Cat relaxen op het dak van een wolkenkrabber en wanen zich op een strandvakantie. Fizz neemt de antizwaartekrachtstraal van zijn geest en wil er indruk mee maken op de inwoners.
«
»
11:40 Ninja Express
Een lieve ork bereidt zich voor op een bezoekje van zijn moeder. Hij vraagt de Ninja's om een ork-schoonmaker te zoeken om zijn huis weer vies te maken nadat twee feeën zijn rommel hebben opgeruimd.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
Zayn slaagt erin Azrohk uit zijn magische lamp te halen, maar dan grijpt Agoji de lamp.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Hoon probeert haar kracht te gebruiken om een gesynchroniseerde droom te hebben met haar vriendinnen, maar dat mislukt. De meisjes accepteren niet dat ze niet klaar zijn om naar Hades te gaan en proberen een manier te vinden om toch te gaan.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Chris en Martin Kratt onderzoeken waarom een wrattenzwijn een jonge cheeta heeft geadopteerd.
«
»
13:05 Kosmoo
Wanneer hun vriend Justin zwaar ten val komt tijdens een BMX-wedstrijd gaan Robbe, Ellis en Kosmoo zijn fiets nader bekijken. Ze ontdekken dat de rem gesaboteerd werd. Wie kan dit op zijn geweten hebben?
«
»
13:30 Lucas en zo
Er wordt een ranglijst opgesteld met de mooiste jongens van de klas en Lucas zit niet bij de top tien.
«
»
13:40 De Hoppers
Voor een schoolproject moeten Arno en Olivia samenwerken. Ze maken een nieuwe hamburger. Om kosten te besparen gebruiken ze goedkope ingrediënten die niet altijd even betrouwbaar zijn.
«
»
14:00 De Faker
Gloria en haar team strijken neer in Torhout, bij de supersportieve familie Breemersch. De familie daagt haar niet alleen uit met een potje armworstelen, maar ook met een gigantisch klimparcours én geiten in hun tuin.
«
»
14:15 Helden
In deze aflevering bouwen de helden een spectaculaire reuzenschommel en een heus fietsparcours.
«
»
14:25 GameKeepers
Mats en Sari gaan naar een energiecentrale om een reusachtige kubus te stoppen die de wereld wil vernietigen. Ze moeten ervoor zorgen dat de kubus niet vervolledigd wordt. Maar ze worden aangevallen door gevaarlijke bewakingskubussen.
«
»
14:50 Wannabe's
Video King heeft een pak leuke spullen ontvangen van het Chinese technologiemerk Shimshung. Als deze spullen aan bod komen in de filmpjes van Video King, dan mogen ze alles houden.
«
»
15:05 Zig & Sharko
Zig organiseert een volleybalwedstrijd om Marina op te eten door zichzelf in hetzelfde team als haar te plaatsen, tegen Sharko en Bernie. Er ontstaat een felle competitie tussen Marina en Sharko, die hun vriendschap bedreigt.
«
»
15:15 Coop Troep
Agnes belt in paniek naar de troep omdat de schelp van Regis is aangezien voor een slakom en als huwelijkscadeau is opgestuurd. Flo, Maggie en John gaan op zoek naar de postbode.
«
»
15:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
Noor Vidts is een olympische topper, maar had misschien ook wel Belgian Cat kunnen zijn.
«
»
15:30 Helden
De vier waaghalzen leggen zich deze keer toe op de bouw van een griezelig spookkasteel.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Pieter wil weer Hoodie worden, maar moet daarvoor Doriens vertrouwen winnen. Hij besluit om Dorien alles te vertellen, maar wanneer blijkt dat het team haar walkie-talkie gebruikt, wordt ze woedend. Pieter probeert Dorien alsnog te overtuigen.
«
»
16:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Snowboarder Jules krijgt slecht nieuws. Laurens speelt het EK, maar vraagt zich af of hij wel in topvorm is. Gymnaste Nina gaat terug naar school.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien neemt Aaron gezellig mee naar zee. Hij mag zich laten steken door de kleine pieterman. Dit is een uiterst giftig visje en de schrik van alle redders en zwemmers.
«
»
17:05 Spring
De Springers denken na over hun toekomst. Pieter komt te laat op de repetitie door zijn nieuwe hobby. Tien wil haar rijbewijs halen. Claude wil Katrijn boeken voor een fotoshoot. Xavier krijgt ruzie met zijn vader.
«
»
17:30 Spring
Pieter en Evert ruziën over hun manager. Chantal en Katrijn willen Maggy verrassen. Tien is nog steeds aan het studeren voor haar rijexamen. Evert laat de versterker vallen. Al snel ontstaat er ruzie over de herstellingskosten.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een oud kasteel waar professor Orloff een monster heeft gecreeërd. Het onweert en één blikseminslag is voldoende om het monster tot leven te wekken. Wanneer het monster tot leven komt, is het alle hens aan dek!
«
»
18:30 De camping
Sebbe is er snel bij als een pistool wordt vermist. De vraag is nu wie de echte dader is.
«
»
18:35 Zig & Sharko
Marina's nagels zijn vies. Bernie biedt haar een manicure aan, maar Marina weigert. Sharko is erg geïnteresseerd en laat zijn nagels doen. Sharko is een fan van zijn manicure, maar is bang dat hij hem beschadigt. Zig maakt van deze angst gebruik.
«
»
18:40 Silverpoint
Kaz, Meg, Louis en Glen gaan door de rode deur heen en komen terecht in een spel.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 De Hoppers
Arno wil dit jaar voor de eerste keer de Hopper Cup winnen. Daria heeft zich ingeschreven voor een zomerkamp van NASA. Ze hoopt dat ze toegelaten wordt.
«
»
19:30 Find Me in Paris
De erfgenamen worden vastgehouden in een tijdelijke gevangenis in afwachting van een overeenkomst met het Bureau. Quinn, de directeur van het Bureau, beweert dat haar organisatie het tijdreizen wil besturen voor het welzijn van de mensheid.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, gaat naar de Brandenburgse Poort in Berlijn.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers