TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 Stargate Atlantis
Dokter McKay neemt samen met enkele collega's de schade op in het gedeelte van Atlantis dat onlangs overstroomde. Tijdens deze missie komen twee teamleden in verdachte omstandigheden om het leven.
«
»
14:55 Stargate Atlantis
Tijdens een verkenningsmissie wordt de Stargateshuttlepod onder vuur genomen door een Wraithschip.
«
»
15:50 Walker, Texas Ranger
Walker ontdekt een drugsoperatie tijdens een visreis met Trivette en C.D.
«
»
16:50 Stargate Atlantis
Majoor Sheppard en zijn team stuiten tijdens een verkenningsmissie op Atlantis op het bevroren lichaam van een vrouw. Ze zijn geschokt wanneer ze ontdekken dat het Dr. Weir is. Ze vertelt hen over haar reis naar het verleden van Atlantis.
«
»
17:45 Police Interceptors
Een bestuurder ontvlucht een ongeval in een ambulance en laat de wagen achter bij een spoorlijn. Terwijl een helikopter de verdachte volgt, proberen de agenten de spoorlijn te sluiten.
«
»
18:40 All New Traffic Cops
De voorbije vier jaar is het aantal gewelddadige aanvallen op politieagenten met een derde toegenomen. Dagelijks lopen ongeveer dertig agenten ernstige verwondingen op tijdens hun shift.
«
»
19:40 Most Daring
In Bowie County in Texas achtervolgt agent Coleman de trage chauffeur van een roze Cadillac, maar dan geeft de man plots plankgas.
«
»
20:35 American Gigolo
Gigolo Julian Kay ontmoet Michelle Stratton ontmoet, de verveelde echtgenote van een senator, en zijn leven verandert helemaal. Wanneer één van zijn vroegere klanten echter wordt vermoord en hij de hoofdverdachte is, laat iedereen hem in de steek.
«
»
22:45 Romancing the Stone
Een romanschrijfster komt in echte avonturen terecht in de Colombiaanse jungle om haar ontvoerde zus te redden. De ontvoerders willen een schatkaart. Ze wordt geholpen door een avonturier en samen zoeken ze naar de schat op de kaart.
«
»
00:45 Walker, Texas Ranger
Walker ontdekt een drugsoperatie tijdens een visreis met Trivette en C.D.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers