TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:58 Poldermocro's
Aziz heeft een ontmoeting met de beroemde modeontwerper Art/C. De twee hebben openhartige gesprekken, en Aziz mag zelfs zijn creaties passen. De Poldermocro's ruilen het vrolijke Marrakech in voor de hoge bergen van de Atlas.
«
»
02:50 Rikkie Kollť, de mooiste vrouw van Nederland
Rikkie Kollť is in juli 2023 de allereerste transvrouw die wordt gekroond tot Miss Nederland. In deze documentaire wordt Miss Nederland gevolgd op haar weg naar het wereldpodium in El Salvador waar zij een gooi doet naar de titel van Miss Universe.
«
»
03:42 Sophie & Jeroen
Te gast: Suse van Kleef, Peter Wijninga, Charles Groenhuijsen en Ronald Plasterk.
«
»
04:37 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
04:57 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:31 Timmy tijd
Niemand kan Tim'my's geverfde ei vinden tijdens de eierenjacht.
«
»
05:36 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:44 Olly, het kleine witte busje
Stan en Mick beginnen allebei een bedrijfje dat maaltijden bezorgt en proberen de beste te zijn.
«
»
05:49 Ziggy en de Zootram
Bunbury de beer gaat in winterslaap en Zacki rijdt namens hem de trein. Maar aan het einde van de winter gebeuren er 's nachts vreemde dingen in de krater. De vrienden ontdekken echter waarom: Bunbury slaapwandelt.
«
»
06:00 Jojo & Ouma
JoJo zoekt een vlinder om haar natuur tekenboek compleet te maken. Ze leert dat alle vlinders hun leven beginnen als harige kleine rupsen.
«
»
06:10 Angelina Ballerina
Angelina en Alice zeggen dat Marco mee kan doen met de ijshockeywedstrijd. Marco is meteen enthousiast, maar hij begrijpt het verkeerd. Hij kan meedoen door te zingen, niet door te spelen.
«
»
06:24 Liselotte
Het meer op de boerderij van Liselotte is bevroren. Honden en kippen zijn enthousiast over schaatsen of ijssport en Liselotte wil spelen en loopt over het ijs. Er klinkt een verdacht gekraak onder haar hoeven.
«
»
06:31 Charlie en Lola
Lola wil groter zijn zodat ze op de kermis eindelijk in de Super-Duper-Looping-Looper mag. Ze doet er alles voor: zich groter maken, vals spelen en zich inbeelden dat ze een zonnebloem is, een wolkenkrabber en zelfs de grootste berg van de wereld.
«
»
06:42 No-No
No-No kan niet slapen. Er is iets mis met zijn koelkast, want hij hoort vreemde geluiden.
«
»
06:49 Peppa Pig
De familie Big gaat naar het waterpark. Mevrouw Konijn heeft de leiding. Er zijn veel leuke dingen te doen in het waterpark, maar eerst moet je je zwemkleding aandoen. Ze ontdekken een bubbelbad en hebben veel lol met de bellen.
«
»
06:54 Lief Monster
Lief Monster is de badmeester op het strand. Hij denkt een groot monster in het water te zien.
«
»
07:01 Kiri & Lou
Sorry en Dalvanius willen een feestje organiseren voor Lou, maar Kiri wordt jaloers.
«
»
07:06 Pingu in de stad
Pingu helpt papa de post te bezorgen, maar wanneer Pinga ruzie met hem maakt om degene die papas postbodepet mag dragen, voelt ze zich verschrikkelijk omdat ze Pingu in de problemen heeft gebracht.
«
»
07:12 Zin in Zappelin
Ayana en Fenna testen de smaak van bonbons. Kok Pierre bakt bloemkoolwafels, striptekenaar Gerben legt uit hoe hij een strip tekent en Samson en Marie vertellen hoe leuk het in BelgiŽ is. Dit alles en meer.
«
»
07:15 Zin in Zappelin
Ayana en Fenna testen de smaak van bonbons. Kok Pierre bakt bloemkoolwafels, striptekenaar Gerben legt uit hoe hij een strip tekent en Samson en Marie vertellen hoe leuk het in BelgiŽ is. Dit alles en meer.
«
»
07:17 Brandweerman Sam
Sarah en Mandy filmen een stuk voor de Noor Nieuwtje Show en Noor Nieuwtje probeert alles sensationeler te maken.
«
»
07:26 Zin in Zappelin
Kok Pierre bakt bloemkoolwafels, striptekenaar Gerben legt uit hoe hij een strip tekent en Samson en Marie vertellen hoe leuk het in BelgiŽ is. Dit alles en meer.
«
»
07:32 Kindertijd
In Hoera vakantie laten kinderen zien hoe ze hun vakantie beleven, in de achtertuin, op een camping of bij opa op de zeilboot. En in Kijk mij nou mogen kleuters laten zien wat zij belangrijk vinden.
«
»
07:40 Zin in Zappelin
Striptekenaar Gerben legt uit hoe hij een strip tekent en Samson en Marie vertellen over BelgiŽ.
«
»
07:45 Splat & Seymour
De juf organiseert een expositie van tekeningen en alle bewoners van Katstad zijn uitgenodigd. Feline biedt aan om voor ijsjes te zorgen, tenslotte maakt zij de beste citroenijsjes van de hele school. Seymour baalt van haar uitsloverij.
«
»
07:56 Zin in Zappelin
Samson en Marie vertellen hoe leuk het in BelgiŽ is. Dit alles en meer.
«
»
08:00 Beestenbrigade special
Omdat er meer mensen, gebouwen en asfalt komt, wordt het voor vogels steeds moeilijker om voedsel te vinden. Tim en zijn brigade helpen de patrijs, zodat die meer plekken heeft om eten te vinden.
«
»
08:16 Zin in Zappelin
Ayana en Fenna testen de smaak van bonbons. Kok Pierre bakt bloemkoolwafels, striptekenaar Gerben legt uit hoe hij een strip tekent en Samson en Marie vertellen hoe leuk het in BelgiŽ is. Dit alles en meer.
«
»
08:18 Zin in Zappelin
Ayana en Fenna testen de smaak van bonbons. Kok Pierre bakt bloemkoolwafels, striptekenaar Gerben legt uit hoe hij een strip tekent en Samson en Marie vertellen hoe leuk het in BelgiŽ is. Dit alles en meer.
«
»
08:22 Shaun het schaap
Het is tijd voor de jaarlijkse hondenshow. De boer is ervan overtuigd dat Bitzer dit jaar een kans heeft om te winnen. Wanneer dingen niet lopen zoals gepland, bedenkt de boer een ingenieus idee.
«
»
08:28 Mike de Ridder
Mike en Richard gaan op zoek naar de gouden pijl en moeten sneller zijn dan Edward en Peter.
«
»
08:40 Noddy, de detective
Pat-Pat geeft een Pompoenen-nacht feest, maar net als het feest gaat beginnen klinkt er een eng spookgeluid in de verte. Noddy gaat op onderzoek uit en ontdekt wat er kan gebeuren als batterijen leeg raken.
«
»
08:52 Joe & Jack
Fidelma waardeert de vriendschap tussen Matze en Mo en ze stelt voor om ook een beste vriendin voor Matze's zus Gracie te zoeken. De vrienden beginnen meteen koortsachtig in de buurt te zoeken.
«
»
08:59 Klumpies
De kinderen ontdekken dat het nog best lastig is om op Hannie en Bonnie te passen.
«
»
09:07 Pieter Konijn
Als Pieter en zijn vriendjes horen van het Rotseneiland en dat daar nog nooit iemand is geweest behalve Pieters vader, willen ze er direct naartoe. Ouwe Bikkel schijnt daar te zijn verdwenen.
«
»
09:19 Sesamstraat
Avonturen van de bewoners van de bekendste straat van Nederland waarin Tommie een grot heeft gemaakt. Maar in zijn grot slaapt een beer. Tommie jaagt de beer weg.
«
»
09:34 Raad eens hoeveel ik van je hou
Hazeltje wil Kleine Veldmuis het mooiste verjaardagscadeau ooit geven, maar dat valt nog niet mee.
«
»
09:45 Simon
De hele familie gaat kanoŽn op een bergmeer. Gaspard stapt in een kano met mama, Simon in een andere met papa. De kano van mama en Gaspard neemt snel de leiding, geduwd door Simon, haalt papa hen bijna in.
«
»
09:50 Sarah en Eend
Venus wil de sterrenhemel opnieuw inrichten, dus verplaatst ze alle sterren. Het probleem is dat Sarah nu geen enkel sterrenbeeld meet terug kan vinden.
«
»
09:57 Nelli en Nora
Het is zo koud buiten dat er zelfs wat sneeuw valt. De meisjes willen van alles bouwen maar helaas ligt er niet genoeg sneeuw. Als dan ook nog de zon tevoorschijn komt willen ze de sneeuw het liefst bewaren.
«
»
10:05 Sesamstraat: 10 voor...
Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren. Deze keer staan Bert en Ernie centraal. De twee beleven nieuwe avonturen.
«
»
10:15 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:20 Teletubbies
De Tiddlytubbies bellen Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po op de Tubby Phone om hallo te zeggen.
«
»
10:32 Nurdys
De pinguÔn maakt plezier in de kou met zijn vrienden de zeehond en de ijsbeer. Ze springen over een ijsschots en spelen in het ijskoude water. De pinguÔn krijgt een mooie plant van de olifant.
«
»
10:38 Bo Beer
Oom komt op bezoek en Stellan is blij. Maar oom is kaal geworden en ziet er anders uit. Dat vindt Stellan een beetje raar.
«
»
10:43 Timmy tijd
Timmy maakt een fantastische tractor met een mueslidoos, een toiletrol en jampotdeksels. Zijn vrienden worstelen echter met hun creaties.
«
»
10:48 Bing
Bing en Flop bouwen een zandkasteel in de zandbak en later komt Pando meehelpen met zijn opwindbare kiepwagen. Bing vindt een leuk dingetje om op de toren van het kasteel te zetten.
«
»
10:55 Tom en de boterham met aardbeienjam en honing
De molenaar belooft Tom een boterham met aardbeienjam en honing te brengen als hij de koe melkt. Maar wat Tom ook doet, de koe geeft geen melk.
«
»
11:00 Lief Monster
Lief Monster is jaloers als blijkt dat Klein Zacht Konijntje veel beter is in spelletjes doen.
«
»
11:08 Pim & Pom
Wat is het moeilijk om het cadeau voor Poms verjaardag geheim te houden. Maar als je het geheim verklapt is het geen verrassing meer. En dat zou heel jammer zijn.
«
»
11:12 Woezel en Pip
Woezel en Pip gaan een dagje naar het strand. Ze vinden een vlieger, maar Pip laat hem wegwaaien.
«
»
11:18 Kiri & Lou
Kiri zegt dat ze altijd kind wil blijven, maar Lou leert haar dat alle levende wezens op moeten groeien.
«
»
11:26 Peppa Pig
Mevrouw Gazelle laat haar leerlingen kennis maken met hoepels die je rond je middel kan laten draaien.
«
»
11:30 Peppa Pig
De familie Big gaat naar het park, waar Peppa en George lekker rond kunnen springen in de modderpoelen.
«
»
11:35 Olly, het kleine witte busje
Stan speelt een golfwedstrijd tegen de belangrijke zakenman Sir Ronald Grump. Olly mag Stan's golfkar zijn, dus hij blijft de hele weg aan Stan's zijde en helpt hem zijn zenuwen te overwinnen.
«
»
11:40 Nijntje & Vriendjes
Tante Trijn geeft een feestje. Iedereen is uitgenodigd. Er wordt gedanst tot iedereen moe is.
«
»
11:45 Ella, Oscar & Hoo
Ella en Oscar willen de taal van de wolken leren om Huut beter te begrijpen.
«
»
11:55 Charlie en Lola
Lola wil de slaapkamer niet opruimen en Charlie kan haar er niet van overtuigen om het wel te doen. Hij moet een drastische maatregel nemen en hoopt dat Lola daardoor wel opruimt.
«
»
12:07 Calimero
De beroemde zanger Danny Worteltaart (persiflage op Justin Timberlake) verblijft tijdelijk in het huis van Pieter en die vindt het geweldig.
«
»
12:18 Olivia
Olivia wil op balletles een pas de deux doen, maar ze heeft geen danspartner. Ze vraagt Ian en Julian om met haar een dansje te oefenen. Uiteindelijk is het ome Gerard die met Olivia op school danst.
«
»
12:29 Zin in Zappelin
Ayana en Fenna testen de smaak van bonbons. Kok Pierre bakt bloemkoolwafels, striptekenaar Gerben legt uit hoe hij een strip tekent en Samson en Marie vertellen hoe leuk het in BelgiŽ is. Dit alles en meer.
«
»
12:31 Zin in Zappelin
Ayana en Fenna testen de smaak van bonbons. Kok Pierre bakt bloemkoolwafels, striptekenaar Gerben legt uit hoe hij een strip tekent en Samson en Marie vertellen hoe leuk het in BelgiŽ is. Dit alles en meer.
«
»
12:33 Babar en de belevenissen van Badou
Badou, Munroe en Chiku spelen piraatje, maar op een gegeven moment willen Munroe en Chiku even wat gaan drinken. Badou besluit dat hij als kapitein geen bemanning nodig heeft en gaat alleen verder.
«
»
12:44 Zin in Zappelin
Kok Pierre bakt bloemkoolwafels, striptekenaar Gerben legt uit hoe hij een strip tekent en Samson en Marie vertellen hoe leuk het in BelgiŽ is. Dit alles en meer.
«
»
12:50 Kindertijd
In elke aflevering van 'Lief gebaartje' verrassen kinderen iemand die ze lief vinden. Elias is gek op skaten. Hij gaat aan zijn opa en oma zijn nieuwste truc laten zien. En misschien wil oma ook een keer op zijn skateboard?
«
»
12:58 Zin in Zappelin
Striptekenaar Gerben legt uit hoe hij een strip tekent en Samson en Marie vertellen over BelgiŽ.
«
»
13:02 Bob de Bouwer
Leo bouwt een robotvoertuig voor de robo-racecompetitie. Muck neemt Whizzer mee op een build.
«
»
13:13 Zin in Zappelin
Samson en Marie vertellen hoe leuk het in BelgiŽ is. Dit alles en meer.
«
»
13:17 Agent Binky
Amalia wordt tijdens haar nachtelijke patrouille opgesloten in het Ruimtestation. Het HURRK- team komt er dan achter dat ze bang is voor licht.
«
»
13:28 Zin in Zappelin
Ayana en Fenna testen de smaak van bonbons. Kok Pierre bakt bloemkoolwafels, striptekenaar Gerben legt uit hoe hij een strip tekent en Samson en Marie vertellen hoe leuk het in BelgiŽ is. Dit alles en meer.
«
»
13:31 Zin in Zappelin
Ayana en Fenna testen de smaak van bonbons. Kok Pierre bakt bloemkoolwafels, striptekenaar Gerben legt uit hoe hij een strip tekent en Samson en Marie vertellen hoe leuk het in BelgiŽ is. Dit alles en meer.
«
»
13:34 Masha en de Beer
Masha en haar vrienden komen er maar niet achter wie de draak en prinses moet zijn tijdens een spel.
«
»
13:41 Splat & Seymour
Seymour kijkt graag naar de avontuurlijke foto's van zijn oom dat Splat zich zorgen maakt. Hij denkt dat Seymour zich bij hem verveelt en weg zal gaan. Omdat hij alles wil doen om zijn vriend te behouden, organiseert hij een dag vol met avonturen.
«
»
13:52 De Smurfen nieuw
Een gewone Smurf vraagt zich af hoe het voelt om belangrijk te zijn en gerespecteerd te worden. Hij vraagt aan Hippe Smurf om hem een make-over te geven zodat hij er uitziet zoals Grote Smurf.
«
»
14:04 Bollie & Billie
Wanneer de ouders zeggen dat ze alleen gelaten willen worden om naar een film te kijken die niet voor kinderen is, wekt dit de nieuwsgierigheid van Bollie en Billie. Ze ontmoeten elkaar in de cabine, maar sluiten zichzelf per ongeluk buiten.
«
»
14:16 Zo is Joey!
Joey denkt dat hij zijn zusje Lilly in een muis heeft veranderd. Dus moet hij al zijn goocheltrucs inzetten om haar weer terug te goochelen.
«
»
14:27 Ringel Singel 19
Het is erg koud buiten, dus besluiten de kinderen maar binnen te blijven. Ze maken spaghetti, maar er vindt een ongeluk plaats met de ketchup.
«
»
14:34 Machtige Mike
Mike spot een trampoline en ziet een kans om indruk te maken op Iris met zijn salto's. De wasberen willen ondertussen naar het terras en hebben daarvoor de trampoline nodig.
«
»
14:42 Interstellar Ella
Ella, Slippy en Madhu ontdekken een spiraalvormig fenomeen. Maggie reageert erop door van vorm te veranderen en de oorzaak moet snel gevonden worden.
«
»
14:53 Moomin Vallei
Sniff logeert bij Moomin. Hij ontdekt enorme voetafdrukken en denkt dat ze van een monster zijn. Dit zou er echter niet moeten zijn. Soms verschijnt er een figuur die een Morra wordt genoemd. Alles wat ze aanraakt, verandert in ijs.
«
»
15:14 Jungle Book
Als de apen een feest willen hebben zonder Mowgli, is Mowgli zeer teleurgesteld. Als hij Rikki ontmoet, die aan het drummen is, beginnen ze al snel een band en besluiten ze hun eigen feestje te geven.
«
»
15:25 Peter Pan
Kapitein Haak denkt, na een haast-muiterij, een schat gevonden te hebben. Maar eigenlijk laat hij Loki vrij, een demon die in staat is om mensen tegen elkaar op te zetten. Loki zorgt ervoor dat Peter en de slimme jongens erge ruzie krijgen.
«
»
15:48 Puppy Patrol
Emma en Niels vinden op straat een hond die is aangereden. Wat is er gebeurd en wie is hiervoor verantwoordelijk?
«
»
16:12 Peperbollen
Freya's computer wordt gestolen. Lou en Pippa zijn op zoek naar een nieuw hoofdkwartier en stuiten op de zolder van Rafa. Deze besluit een deal te maken: als Lou en Pippa de computer van Freya terug weten te krijgen, mogen ze zijn zolder betrekken.
«
»
16:41 De Dodelijkste 60
Steve Backshall reist naar Mexico en zoekt in de diepe zee naar een monster. In de dodelijke woestijn zoekt hij naar de grootste wesp ter wereld: de tarantulahavik.
«
»
17:10 Teenage Boss
De eigenzinnige Sara zet alles op alles om zoveel mogelijk geld over te houden. Haar vader wil na twee weken de stekker eruit trekken, omdat het gezin uitgehongerd thuis zit. Gaat Numidia ingrijpen?
«
»
17:44 Alles flex
Pinar is bang dat men tijdens de gymles zal zien dat ze nog geen borsten heeft, dus stopt ze sokken in haar bh. Het plan lijkt te slagen, maar mislukt als een trefbal tegen haar borst wordt gegooid.
«
»
18:01 Checkpoint
Een natriumontploffing in slow motion. Onderzoek naar of iemand zelf thuis als een echte geheim agent kan werken en of het Rachel lukt om te bewijzen dat meiden ůůk stuntvrouw kunnen zijn. Er valt er deze week iemand af in Checkpoint Champion.
«
»
18:27 De Faker
Juvat Westendorp is in Eindhoven. Hij gaat op zoek naar De Faker binnen de familie Van den Berg. Zal hij een puntje winnen voor Team Paars?
«
»
18:44 Het Klokhuis
Doorlopende wenkbrauwen, kleding in felle kleuren, een bloemenkroon op haar hoofd en een aapje op haar schouder. Dat is de Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:27 First Dates
Het First dates-restaurant opent z'n deuren in Amsterdam, waar vrijgezellen hun kans wagen op de liefde tijdens een blind date. Ze zijn zorgvuldig gekoppeld, maar daarna is het aan hen.
«
»
20:17 Politieke Partijen
Programma dat inzicht biedt in de verschillende Nederlandse politieke partijen.
«
»
20:18 Politieke Partijen
Programma dat inzicht biedt in de verschillende Nederlandse politieke partijen.
«
»
20:25 NOS Voetbal
Voorbeschouwing op de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Finland (v).
«
»
20:40 NOS Voetbal: EK-kwalificatie Vrouwen 2025
Verslag van de wedstrijd Nederland - Finand, gespeeld in de kwalificatie voor het EK 2025 in Zwitserland.
«
»
22:49 NOS Voetbal
Nabeschouwing van de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Finland (v).
«
»
23:25 Turkadelica
Artiesten vertellen over de nieuwe realiteit in Turkije. Festivals en concerten worden geannuleerd. Muzikanten en bands als Gaye Su Akyol en Lalalar vertellen over hun hoop en hoe ze de toekomst zien.
«
»
00:15 Sophie & Jeroen
Talkshow om en om gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw. Zij voeren het gesprek over maatschappelijke thema's met betrokkenen en ontvangen actuele gasten uit de politiek, sport, muziek, cultuur en entertainment.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers