TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Sturm der Liebe
Julian ontdekt dat Eleni zwanger is, en hij is dolgelukkig. Hierdoor kan Eleni het niet opbrengen hem te dumpen. Robert nodigt Michael en Nicole uit om zijn testmenu te komen proeven.
«
»
11:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:15 American Made
Barry Seal wordt door de CIA gerekruteerd om de ontluikende communistische dreiging in Midden-Amerika te verkennen en krijgt al snel de leiding over een van de grootste geheime CIA-operaties in de geschiedenis van de Verenigde Staten.
«
»
16:20 The Goldbergs
Adam en Marvin gaan Murray helpen als de winkel concurrentie krijgt. Ondertussen staat Beverly Barry bij als hij verliefd wordt op een meisje van school.
«
»
16:50 Buffy the Vampire Slayer
Een telefoontje van een Wachter in Engeland wekt bij het team de vrees dat Giles wellicht de First is en Willow probeert erachter te komen waarom ze in Warren is veranderd nadat ze Kennedy gekust heeft.
«
»
17:40 How I Met Your Mother
Robin en Barney doen een verontrustend ontdekking. Lily vertelt over Barney en Robin. Marshalls reis wordt onderbroken door iets op internet.
«
»
18:10 The Goldbergs
Oom Marvin is een effectenmakelaar geworden en haalt Barry over om zijn geld te investeren. Beverly nodigt vijftig mensen over voor Thanksgiving.
«
»
18:40 The Simpsons
Wanneer Lisa gekleineerd wordt door een jurylid op een kermis neemt Homer wraak door anoniem een taart in het gezicht van de slechterik te gooien. Hij wordt een superheld tot zijn identiteit achterhaald wordt en mr. Burns misbruik van hem maakt.
«
»
19:10 The Simpsons
Terug in de tijd ontmoeten Marge en Homer elkaar voor het eerst als kinderen. De onaangename herinnering eraan dreigt nu het huwelijk van Marge en Homer om zeep te helpen, tot Marge zich iets realiseert.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Een groep mensen die zich voordoen als het S.W.A.T.-team plegen een serie huisinvasies. Hondo vermoedt dat de families, waarbij de invasies plaatsvonden, iets achterhouden.
«
»
20:35 Spider-Man: Homecoming
Student Peter Parker omarmt zijn identiteit als Spiderman om Vulture te bestrijden. Hiermee zet hij zijn familie en vrienden echter recht in de vuurlinie.
«
»
23:05 The Forever Purge
Adela en haar man, Juan, wonen in Texas, waar Juan werkt als boerenknecht voor de rijke familie Tucker. Bij een overval valt een gemaskerde bende moordenaars de Tuckers aan, waardoor de families gedwongen worden samen te werken en terug te vechten.
«
»
00:55 Las Vegas
Danny en Mike gaan op onderzoek uit als een vrachtwagen met kreeften wordt gestolen. Sam reist door het land om nieuwe kreeften te vinden.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers