TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdekkingstocht door de discowereld van Egypte, een toverkraan die een toren bouwt en Boekenjongen speelt met een papegaai door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Bumba gooit ballen in een put en leert het cijfer vier en Bumbina danst met een lint.
«
»
06:10 Stoppeltje
Diep in de zee ontdekt Stoppeltje oesters die allemaal prachtige witte parels maken, op eentje na. Die oester is nog een baby en maakt geen witte, maar juist zwarte parels.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Het regent buiten en Viktor en Kaatje willen een filmpje kijken maar er is geen popcorn meer. Hier kunnen de kameraadjes wel bij helpen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje wil lekker in de tuin achter een vogeltje aan rennen, maar mama zegt dat hij netjes moet blijven. Ze heeft hem niet voor niets extra lang geborsteld voor de schoolfoto vandaag.
«
»
06:30 Dinostad
Een gezonde levensstijl biedt elke dino een beter humeur en een stralende teint, ook Ricky.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Terwijl hij probeert een iglo voor zichzelf te bouwen, kan Pingu geen ijsblokken vinden.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje helpt de grote zus om net als haar babyzusje de aandacht te krijgen van haar moeder.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon, Lou en Ferdinand spelen met knikkers, maar ze zijn het niet allemaal eens over de regels. Ferdinand en Lou maken ruzie en willen niet meer samen spelen. Simon stelt voor dat ze een ander spel spelen.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Phoebe neemt de vriendjes mee op een herfstavontuur! Ze gaan blaadjes verzamelen in het bos en Hooper neemt zelfs zijn liefste knuffel Meneertje Knijnebuidel mee. Maar dan raakt de knuffel zoek.
«
»
07:15 SaÔd & Anna
David helpt mee in de Repair Shop en repareert de fŲhn van mevrouw Groen. SaÔd wil graag helpen, maar David vindt hem daar nog te klein voor. Beledigd bedenkt SaÔd een plan om David een lesje te leren.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie hebben veel te veel hamburgers gegeten. Ze nemen zich voor om een dag niks te eten.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn in de Middeleeuwen beland en ontmoeten een koning die verdrietig is. Gelukkig weten de twee vrienden precies wat ze moeten doen om iemand op te vrolijken, zelfs de koning.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Sep is blij dat Amanita geÔnteresseerd is in zijn verzamelingen en biedt aan haar te laten zien hoe hij schatten opgraaft. Maar het wordt lastig wanneer de leerling de meester overtreft.
«
»
07:50 Lou
Lou wil heel graag 's avonds naar een rapconcert, maar dat mag niet van haar moeder. Ze heeft zelf genoeg te doen en kan niet gaan omdat ze een hoofdstuk van haar nieuwe roman moet afmaken.
«
»
08:00 Kids on the block
Rayan is stapelverliefd op zijn nieuwe buurmeisje Leyla. Zijn vrienden helpen hem om een liefdesbrief te schrijven. Ikram ontdekt waar de jongens mee bezig zijn.
«
»
08:15 Wannabe's
Video King geeft een feest. Alleen heeft Mike nog helemaal niks geregeld. Shoana besluit er haar schouders onder te zetten. Zij gaat Video King omtoveren tot een prachtige onderwaterwereld.
«
»
08:30 De Smurfen
Nadat hij een chaos heeft veroorzaakt, denkt Klungelsmurf dat de enige plek waar hij nog onhandig kan zijn in de lucht is. Hij besluit om Knutselsmurf vragen om hem te leren vliegen.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya besluit zich te vermaken door haar oom te imiteren. Oggy vindt dit natuurlijk erg schattig. Vervolgens helpt hij het jonge olifantje om een voorbeeldig katje te worden.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn in de prehistorische tijd beland en ontmoeten een buitenaards wezen dat hen komt observeren, maar de meest ontwikkelde is niet degene die iemand denkt.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Het publiek van de Zoo mag hun favoriete dier kiezen. Alle dieren denken dat zij zullen worden gekozen tot lievelingsdier. Behalve Ziggy, die denkt namelijk dat hij geen kans maakt met zijn scherpe tanden en schubben.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Brian is een beetje verdrietig omdat hij het niet leuk vindt om in zijn eentje basketbal te spelen. De anderen dagen hem uit, maar ze zijn geen partij voor hem.
«
»
09:30 De Smurfen
Wanneer Brilsmurf gewond raakt, vraagt Grote Smurf aan Aap om Brilsmurfs plaats in te nemen als zijn assistent.
«
»
09:40 De Smurfen
Brilsmurf speelt de baas over alle Smurfen. Lolsmurf besluit om hem te laten strijden om een denkbeeldige titel die alleen aan de beste Smurfen wordt toegekend.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Omdat Oggy de kakkerlakken te hard heeft gestraft, besluit Piya bij hen in de luchtkanalen te gaan wonen. Ze realiseert zich al snel dat dit geen makkelijke situatie is voor een olifant.
«
»
10:00 Tok Tok
Fabrice eist steeds meer originele activiteiten om zijn verveling te doorbreken, terwijl het, zoals Claude tegen de kuikens zegt, voldoende zou zijn als de eend zijn fantasie zou vinden.
«
»
10:05 Tok Tok
Fabrice vindt niets omdat hij niet opruimt. De kuikens helpen hem plezier te vinden in het opruimen.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguÔn
Het harnas voor het standbeeld van Yuenu is nog niet af; het op een na laatste ontbrekende item is de boog en de pijlkoker. Het geluk wil dat er een wedstrijd wordt gehouden waarbij de hoofdprijs juist die boog en pijlkoker is.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguÔn
Het standbeeld van Yuenu mist de helm. De drie Ninja PinguÔns gebruiken het als slakom.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio vindt een bijzondere lamp en mag vervolgens drie wensen doen.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Nachtzwaluw verklaart zijn liefde aan Leonia door haar een bericht te sturen. Spinet en Nettle, geÔrriteerd door hem en Pinokkio omdat zij hun dag met Prins Philibert hebben verpest, onderscheppen het briefje.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella ontdekt dat de gitaar en de harp heel verschillende instrumenten zijn, en dat ze allebei heel anders te bespelen zijn. Toch kan de harp net zo groovy zijn als een gitaar.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella doet veel moeite om voor haar moeder een uitnodiging voor de boekenclub van mevrouw Oh te krijgen, omdat ze ten onrechte denkt dat haar moeder eenzaam is.
«
»
11:10 Lou
Het is elk jaar hetzelfde: zodra het jaar ten einde loopt, is Lou's moeder onherkenbaar en valt ze voor de verleidingen van het consumeren voor Kerstmis. Lou heeft haar handen vol om haar moeder te ontmoedigen.
«
»
11:25 Lou
Lou heeft geld nodig. Haar crush Tristan gaat tijdens de kerstvakantie skiŽn in de bergen. Omdat ze dicht bij hem wil zijn, heeft ze beweerd ook op reis te gaan, toevallig naar dezelfde plek als hij. Lou vertelt het aan haar moeder.
«
»
11:35 Dodo
Nadat hij zijn toestemmingsbewijs voor het schoolreisje is vergeten, staat Joe een dag op school te wachten zonder vrienden, maar gelukkig is Lily Scott ook op school. Eindelijk kan Joe met haar praten.
«
»
11:45 Dodo
Joe Connolly heeft nog nooit op school gepoept, maar daar komt vandaag verandering in.
«
»
11:55 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Lotta is anders dan andere kinderen. Daarom brengt ze haar dagen door in het Land van Grijs en Grauw. Ze is eenzaam en ze verveelt zich, tot op het moment dat ze achter de grijze muren een heel kleurrijke wereld ontdekt, bewoond door kinderen.
«
»
12:25 GameKeepers
In een uitgestorven wereld neemt een wezen alle leven en energie weg. Als iemand zijn ogen opent en het wezen ziet, verliest die persoon alle levensenergie. De GameKeepers moeten geblinddoekt een schakelaar aanzetten zodat de energie weer stroomt.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 DierenDetectives
Tijdens een missie in Irak vallen explosievenhond Buster en zijn team een huis binnen. Buster blijft blaffen bij een lege kast. Onder de kast zit een geheim luik met verstopte explosieven.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy en de bende gaan kamperen in het bos en raken verdwaald in de wildernis. Als Oggy hen uit deze puinhoop probeert te halen, maakt hij het alleen maar erger. Hij en Piya worden langzaam wilder, tot groot genoegen van de kakkerlakken.
«
»
13:40 Dodo
Na een aantal lessen waarin zijn vrienden lachen om zijn piepende schoen, pakt Joe Frisbo terug.
«
»
13:50 Lou
Lou is gefrustreerd. Ze wil eigenlijk oudejaarsavond doorbrengen met haar crush Tristan. Maar dan laat ze domweg een van zijn geliefde spelcomputers vallen en is de stemming verpest.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella besluit haar oogtest bij de opticien te vervalsen, waardoor ze de hele dag in grote problemen komt omdat ze niet kan zien met haar nieuwe bril.
«
»
14:20 Tok Tok
Aristide voelt zich niet geliefd. Hij besluit te vertrekken, in de hoop dat iemand hem wil houden. De dorpelingen weigeren dit, zodat het paard leert te stoppen met het chanteren van zijn omgeving.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguÔn
Oscar is alleen in de canyons en hij stuit op een doos met twee gaten erin. De doos lijkt hem te volgen. Wanneer Oscar op onderzoek uitgaat, ontdekt hij dat een kat genaamd Roxy in de doos woont en niet van plan is om eruit te komen.
«
»
14:30 Prinsessia
Basiel ziet de directrice bezig met breien. Hij wil het ook leren, maar is bang dat hij niet macho lijkt en dat Kamiel hem voor de gek houdt. Hij verstopt zijn breiwerk op het kantoor. De meiden zijn bezig met insecten te vangen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Floris heeft een brief gekregen waarin staat dat hij is toegelaten op zijn droomschool. Maar Pinokkio heeft de brief stiekem gelezen en is helemaal niet blij met het nieuws dat Floris gaat verhuizen.
«
»
14:55 Mega Mindy
De boswachter vraagt om hulp om konijnenstropers te vinden. De commissaris wil de zaak zelf oplossen, omdat de boswachter heel mooi is. Hij gaat met Toby op onderzoek uit, maar het is Mega Mindy die de zaak weer moet redden.
«
»
15:20 Molang
Als Piu Piu een nieuw soort muziek bedenkt, wil Molang hem voorstellen aan een muziekproducent.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Samson en Marie willen een reclamespot voor hun ijssalon. Ze zoeken naar een coole tekst. Samson doet de raarste voorstellen en Florentine vindt dat ze de reclame wat kan opfleuren met haar musicaldans. Ze komt net iets teveel in beeld.
«
»
15:30 Molang
Molang en Piu Piu delen post uit aan hun vrienden. Maar in de oudheid zijn er geen fietsen of auto's, en wordt alles te voet gedaan. Tenzij je natuurlijk per toeval een legendarisch paard tegenkomt.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush, Lilit en Sep ontdekken een superplakkerig sapje en hebben er veel plezier mee.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz wil een nieuwe toverstok testen, maar tijdens een show komt hij Magoo tegen.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Terwijl Magoo op heksenjacht is, krijgt Wezel een verrassingsbezoek van zijn bittere, wespachtige en ouderwetse moeder. Fizz en mevrouw Wezels eerste ontmoeting is explosief.
«
»
16:05 Imago
De helden ontmoeten Hoggar, de Wind Primago. Maar na een onhandige fout van Shiqq weigert de primago hen te helpen Damballa te verslaan. Heel boos keren de kinderen Shiqq de rug toe, die spijt heeft dat hij hun missie in gevaar heeft gebracht.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya bereidt een show voor en ze wil het helemaal alleen doen als een grote meid. De kakkerlakken manipuleren de kat om zijn geliefde nichtje toch te helpen zodat hij de koelkast weerloos achterlaat.
«
»
16:30 Rox
Het vaarverbod voor schepen die een giftige lading vervoeren wordt opgeheven. Ondanks een modern beveiligginssysteem, houdt Team Rox toch liever een oogje in het zeil in deze omstandigheden.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie 5.
«
»
17:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De kakkerlakken zijn beledigd omdat ze niet mogen meedoen met Piya's spel. Ze besluiten wraak te nemen en verdraaien alle goede bedoelingen van Oggy om hem een slechte oom te laten lijken voor de kleine olifant.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Nidal ontdekken het verschil tussen de hazelworm en de gladde slang. En die laatste, die bijt meteen.
«
»
18:15 Nachtwacht
Het wezen Nemmeza staat op het punt om los te breken en duisternis over de wereld te brengen. De Nachtwacht moet alles uit de kast halen om dit te voorkomen. Daarbij krijgen ze hulp van de oude leden van de Nachtwacht.
«
»
18:40 De Hoppers
De kinderen zijn 4 dagen op schoolreis. Geert mist hen. Jackie wil er toch een leuke tijd van maken. Ze spelen hun lievelingsfilms en series na.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Lisette, de poetsvrouw van Video King, zit in het gips en kan niet poetsen. Trix en Said hebben daarom een robot gebouwd die het poetswerk even overneemt, maar daar is Lisette niet blij mee. Shoana ontdekt dat Mike een koffertje heeft vol speelgoed.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena probeert van haar tuttige imago af te komen en vraagt Jeff om met haar een dagje uit te gaan. Ze raakt echter voortdurend afgeleid, omdat ze overweldigd is door alles wat ze ziet. Henri ontdekt dat Lena in een tijdsvacuŁm zit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Koningin Elisabethwedstrijd Viool
Rechtstreeks verslag van de finale van de Koningin Elisabethwedstijd 2024 voor viool.
«
»
22:45 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
23:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers