TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Supernanny US
Nadat ze vijftien jaar tevergeefs hebben geprobeerd zwanger te worden, adopteren Jennifer en Tim een tweeling. Het onstuimige gedrag van de tweeling zorgt voor angst en vijandigheid tussen Jennifer en Tim.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
Vrijgezellen Izzie, George en Rahi nemen het in de keuken van Scarlett tegen elkaar op voor een date met de 24-jarige stewardess Jasmine. Ieder van hen probeert haar omver te blazen met zijn menu.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 Supernanny US
Ian en Jamie Orr zijn ten einde raad met hun vier onstuimige kinderen. Hun oudste zoon, Julian, is verslaafd aan gewelddadige videogames en heeft nachtmerries. Alle vier de kinderen zijn kieskeurige eters en eisen gefrituurde, ongezonde maaltijden.
«
»
14:20 Blind getrouwd: AustraliŽ
Ben's lijst met Ellie's gebreken veroorzaakt verontwaardiging, en ze begint te beseffen dat ze onverenigbaar zijn. Timothy maakt ruzie met Jayden over Lucinda, en Jayden vraagt Timothy of hij een toekomst ziet met Lucinda.
«
»
15:40 Urk!
Garnalenvisser Luut vaart uit met zijn kotter. In het dorp gaat Teun met een bos bloemen langs Nelie om de ruzie bij te leggen. En als de lucht geklaard is, is het tijd voor de fotoshoot voor de website. Maar dan komt Nelie binnen met slecht nieuws.
«
»
16:35 Boer zkt Vrouw
De boeren genieten ťťn voor ťťn van hun romantische trip. De liefde hangt bij sommige duo's duidelijk in de lucht. Elk op hun eigen manier leren ze elkaar beter kennen.
«
»
17:55 MasterChef AustraliŽ: Dessert Masters
De deelnemers worden geconfronteerd met een eliminatie-mystery box waarin ze een bevroren ingrediŽnt moeten gebruiken. Ze kunnen kiezen uit rode biet, bessenlikeur, roselle en chili.
«
»
19:00 Home and Away
In de opnamestudio vangt Bree een gesprek op tussen Remi en Mercedes. De spanning tussen Justin en Tegan bereikt een hoogtepunt wanneer ze opnieuw laat vallen dat ze wil dat Andrew bij haar intrekt.
«
»
19:30 Alles Mag Weg
Koen en Raf zijn in hun nopjes omdat ze de inboedel van een bakkerij mogen verkopen. Yannic en Preben trekken naar een hotel in Brugge. Niet om er te overnachten, maar om de inboedel te veilen.
«
»
20:35 Bad Boys for Life
Tussen de snelle auto's en woeste vuurgevechten gaat het leven door. Nu is het alles of niets. Nog een laatste keer.
«
»
22:55 S.W.A.T.
Tan start op eigen houtje een reddingsactie wanneer zijn nieuwe vriendin en haar collega-journalisten op een chic galadiner gegijzeld worden genomen door een bende huurlingen.
«
»
23:50 Socials, Seks & Centen
Ferry Doedens neemt ons exclusief mee in de wereld van de nieuwste social mediahype: platforms waar volgers tegen betaling expliciete content kunnen bekijken.
«
»
00:30 Ambulance Australia
Ambulancemedewerkers Sam en CJ schieten een 23-jarige vrouw te hulp die een gevaarlijke diabetische aanval heeft. Ook helpen ze de tweejarige Levi die serieuze ademhalingsproblemen heeft.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers