TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Mystery 101
Amy Winslow, professor in de Engelse literatuur, onderzoekt de verdachte dood van een student en de vermissing van diens vriendin. Rechercheur Travis Burke is niet zo blij met haar bemoeienis, maar besluit uiteindelijk om te gaan samenwerken.
«
»
09:40 Killer at the Crime Scene
Een universitair docent wordt doodgestoken in een park. De gebeurtenis markeert het begin van een reeks steekpartijen. De autoriteiten tasten in het duister over de dader en zijn motieven.
«
»
10:25 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Kees gaat op jacht naar makers van de bitcoin-advertenties op social media, waar de beeltenis van een dozijn bekende Nederlanders voor wordt misbruikt.
«
»
11:15 Cold Case
De hand van een ex-gevangene die al elf jaar vermist wordt, wordt gevonden. Peter wilde zijn familie weer zien na zijn vrijlating, maar ze wilden niets meer van hem horen. En een politieagent was gefixeerd om hem weer te interneren.
«
»
12:00 World's Most Evil Killers
Gedurende zes jaar stalkte Heriberto Seda, een imitatie van de Zodiac-killer, de straten van New York City op zoek naar gemakkelijke doelwitten. Hij beweerde te doden op basis van de sterrenbeelden van zijn slachtoffers.
«
»
12:50 Ruby Herring Mysteries: Silent Witness
Verslaggever Ruby Herring gaat naar een bergresort voor de bruiloft van haar zus. Alles loopt echter anders wanneer Ruby haar moeders oudste vriend, Sugar Tucker, verdronken vindt in een beekje.
«
»
14:20 Killer at the Crime Scene
Een universitair docent wordt doodgestoken in een park. De gebeurtenis markeert het begin van een reeks steekpartijen. De autoriteiten tasten in het duister over de dader en zijn motieven.
«
»
15:10 Snapped
Wat afgeschreven wordt als een overval met dodelijke gevolgen, blijkt toch niet wat het was na een mysterieuze brief die na vele jaren een volledig ander motief uit de doeken doet.
«
»
15:55 Cold Case Files
Als de 23-jarige Tonya McKinley op nieuwjaarsdag 1985 op brute wijze wordt vermoord, blijft een kleine jongen moederloos achter. De familie moet 35 jaar wachten op vooruitgang in de wetenschap om de moordenaar te vinden met behulp van familiair DNA.
«
»
16:40 World's Most Evil Killers
Gedurende zes jaar stalkte Heriberto Seda, een imitatie van de Zodiac-killer, de straten van New York City op zoek naar gemakkelijke doelwitten. Hij beweerde te doden op basis van de sterrenbeelden van zijn slachtoffers.
«
»
17:30 Mystery 101: An Education in Murder
Amy, een jonge schrijfster, doet onderzoek naar een oude moordzaak en hoopt dat de politie de zaak heropent. De veroordeelde, een collega van Amy, is destijds gearresteerd door de voorganger van Travis. Maar dan wordt de schrijfster vermoord.
«
»
18:55 Killer at the Crime Scene
Uit tandheelkundige gegevens blijkt dat de identiteit van een lijk Melanie Wallner is. Echter, de vrouw stierf meer dan drie jaar geleden aan een hersenaneurysma, werd gecremeerd en de urn met haar as staat in Zuid-Afrika.
«
»
19:45 Snapped
De overheidsdiensten zitten met de handen in het haar wanneer verhalen over samenzweringen naar buiten komen terwijl ze de moord op een ouder Vietnamees koppel in Texas onderzoeken.
«
»
20:30 Britain's Deadliest Kids
Een zeventienjarig meisje wordt aangevallen en vermoord in haar huis in Wiltshire. Haar moordenaar blijkt haar vriend te zijn. Een kijkje naar wat hem in een moordenaar heeft veranderd.
«
»
21:15 Britain's Deadliest Kids
Een zeventienjarig meisje is met vrienden op stap in een park in Oost-Londen als ze wordt neergestoken door onbekende aanvallers in een geval van persoonsverwisseling.
«
»
22:05 Cold Case
Lilly en haar team gaan op zoek naar de moordenaar van een zelfmoordslachtoffer uit 1962 nadat de kleindochter van de vrouw bewijs heeft geleverd dat de zelfmoordbrief niet in het handschrift van haar grootmoeder is geschreven.
«
»
22:50 CSI: Miami
Bezorger Doug Govoli staat bekend als een echte Don Juan. Hoewel hij zeer populair was bij zijn vrouwelijke klanten wordt hij toch vermoord aangetroffen op een van zijn rondes.
«
»
23:35 FBI
Een man is gedood door een explosief pakket dat naar zijn huis is verzonden. Daarom probeert het team vervolgens de afzender te vinden en zijn nieuwe dodelijke pakket te onderscheppen.
«
»
00:20 Castle
Een docent van de politieacademie van New York wordt vermoord. Beckett en het team keren terug naar de grond waar het voor hun allemaal begon.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers