TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Flip This House
Armando zet Brent op een verbouwing van een huis in Montelongo. Het huis is verwaarloosd en het budget krap. Als Brent binnen budget blijft, krijgt hij een bonus. Lukt dat niet, dan kost het hem geld.
«
»
02:35 Hudson & Rex
Charlie en Rex onderzoeken de gevangenisuitbraak van een moordenares en een ex-politievrouw. Tijdens het onderzoek ontdekt Sarah systematisch misbruik in de ziekenboeg van de gevangenis.
«
»
03:20 Hudson & Rex
Donovans dochter Camilla vindt een vermoorde student op een feest. Charlie, Sarah en Jesse gaan op zoek naar de dader, terwijl Camilla er een artikel over wil schrijven voor haar journalistiekstage.
«
»
04:00 Below Deck Sailing Yacht
Een ongemakkelijk feestje in de jacuzzi eindigt in een scheldpartij. Jean-Luc plant een romantisch afspraakje voor Dani. Kapitein Glenn kondigt aan dat er nog een groep gasten aan boord komt, tot grote onvrede van de bemanning.
«
»
04:45 Below Deck Sailing Yacht
Een groep superrijke jachtbezitters komt aan boord en dat maakt de bemanning van de Parsifal onzeker. Daisy onthult een verpletterend geheim terwijl de bemanning zijn laatste avond doorbrengt in een beeldschoon kasteel.
«
»
05:40 Shipping Wars
Verhuisteams, gespecialiseerd in het vervoeren van zware ladingen, bieden op de kans om niet-verzendbare items te vervoeren, van te grote ladingen tot omvangrijke pakketten en bizarre items.
«
»
06:00 American Pickers
In Seattle bekijken Mike en Frank een verzameling items van vintage benzinestations. Frank is geÔnteresseerd in enkele klassieke olieblikken.
«
»
06:55 American Pickers
Mike en Frank ontmoeten Larry, die het ultieme grote jongensspeelgoed heeft, waaronder een zeldzame Porsche en een paar ongewone pick-ups waar de jongens helemaal enthousiast over zijn.
«
»
07:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:00 Storage Wars
Jarrod en Brandi ontwikkelen zich van kleine kopers tot eigenaars van hun eigen tweedehandswinkel.
«
»
08:20 Flip This House
Than en Joe kopen een woning waar de bank van af wil. Het lijkt een koopje, maar dat is het niet. Krakers hebben een puinhoop van het huis gemaakt en alle koperen leidingen zijn gesloopt of gestolen.
«
»
09:20 Shark Tank
Een sociaal interactief spel, een op maat gemaakt huishoudelijk product dat de veiligheid waarborgt, een herbruikbaar apparaat om flessen leeg te maken en een gezond alternatief voor frisdrank.
«
»
10:15 Shark Tank
In deze aflevering: een ondernemer met een snack uit zijn thuisland ArgentiniŽ, een product om indringers buiten te houden, iets om drankjes te vervoeren en koud te houden en een online tool voor spotgoedkope uitjes.
«
»
11:15 Below Deck Down Under
Een familie komt aan boord en geniet van een maaltijd op een afgelegen locatie. De tender kapseist bijna als de bemanning aan het racen is om het te bevrijden van een verdwijnend eiland.
«
»
12:10 Below Deck Down Under
Het dekteam staat op zijn kop na een debacle bij het aanmeren. De Chief Steward krijgt een verrassingsbezoek op een vrije dag. Een matroos raakt ongelukkig bevriend en een verboden relatie wordt te verleidelijk om te negeren.
«
»
13:05 Flip This House
Armando en Veronica gaan samen verbouwen. Door gesteggel over geld komen Veronica en Randy tegenover Armando en Brent te staan. Het wordt een harde strijd, maar uiteindelijk wint het teambelang.
«
»
14:05 Storage Wars
De bieders jagen op koopjes in de heuvels van Murrieta, CaliforniŽ, waar zowel de spanningen als de prijzen hoog oplopen. Darrell neemt drastische maatregelen nadat Dave hem boos maakt. Ivy houdt het hoofd koel om een opslagruimte te kunnen scoren.
«
»
14:30 Storage Wars
Rene en Casey gaan terug naar de veilig om te zien wat er te halen valt. Dave ontdekt een stukje geschiedenis van een bordspel. Jarrod en Brandi proberen een kluisje te bemachtigen en Darrell en Brandon laten hun moves zien.
«
»
15:00 American Pickers
Mike en Frank graven zich een weg door een vuilnisbelt op zoek naar roestig goud.
«
»
15:55 American Pickers
De mannen kijken ernaar uit om een voormalig coureur en adrenalinejunkie in zijn vintage garage in Ohio te bezoeken.
«
»
16:55 Shark Tank
Met in deze aflevering: een lekkernij die twee desserts combineert, een modern alternatief voor pinautomaten, een kledinglijn die twee trends samenbrengt en een hyperallergeen slaapmiddel.
«
»
17:50 Shark Tank
Onder de gepresenteerde uitvindingen zijn een hightech product waarmee je geheimen over je kat ontdekt, een luxe accessoire voor mannen en een heerlijke, veelzijdige dip. Vier middelbare scholieren kletsen met hun favoriete Shark.
«
»
18:50 Below Deck Down Under
Het lot van een matroos hangt aan een zijde draadje na een grove fout. De 2e officier probeert te ontsnappen aan een wankel romantisch verleden.
«
»
19:45 Below Deck Down Under
Kapitein Jason neemt een impopulaire beslissing om een matroos te ontslaan. Margot worstelt met een uitdaging tijdens haar eerste servicepoging. Een chartergast ervaart een medisch noodgeval.
«
»
20:35 NCIS
Een marine-commandant sterft op Air Force One. De agenten van NCIS zoeken uit of de commandant een natuurlijke dood stierf en dwingen geheim agent Kate Todd te helpen.
«
»
21:30 NCIS
Gibbs en zijn team onderzoeken de dood van een marinier die in een geparkeerde auto verongelukte, nadat zijn parachute niet open ging tijdens een oefening. Het team gaat na of er sprake was van een ongeluk of moord.
«
»
22:30 Hudson & Rex
Jesse's muziekleraar wordt vermoord in zijn eigen opnamestudio. Na onderzoek koppelen Charlie en Rex de misdaad aan een schijnbaar niet-gerelateerde moord.
«
»
23:25 Hudson & Rex
Wanneer een zogenaamde tijdreiziger Major Crimes waarschuwt voor een bommelding, worden Charlie en Rex ingeschakeld om een prominente politieke figuur te beschermen die het risico loopt vermoord te worden.
«
»
00:20 From
Paniek verspreidt zich door de stad terwijl de bewoners worden geconfronteerd met een huiveringwekkende nieuwe bedreiging. Jim beseft dat hij een grote fout heeft gemaakt toen hij Randall bij zijn plan betrok.
«
»
01:15 From
Boyd vreest dat hij geen antwoorden meer heeft terwijl de bewoners van de stad zich voorbereiden op het einde. Tabitha houdt vast aan het idee dat de kinderen hun redding zullen zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers