TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 Stargate Atlantis
Majoor Sheppard leidt een expeditie naar de thuisplaneet van de Genii, een vreedzame en eenvoudige landbouwersbeschaving die het Stargate-team kan helpen met hun nakend voedseltekort.
«
»
15:10 Stargate Atlantis
Wanneer het Stargateteam een planeet verkent met buitengewoon hoge energiewaarden, doet dokter McKay een opmerkelijke ontdekking.
«
»
16:00 Walker, Texas Ranger
Walker en Trivette duiken het nachtleven in wanneer er dodelijke slachtoffers vallen door een nieuwe designerdrug. Alex krijgt last van een terugkerende nachtmerrie waarin Walker wordt neergeschoten.
«
»
17:00 Stargate Atlantis
De inwoners van de stad en het vasteland worden gedwongen om te evacueren vanwege een orkaan. En de situatie verslechtert nog wanneer de Genii te stad innemen.
«
»
17:50 Police Interceptors
Interceptor Steve Oliver wordt op gemene wijze aangevallen. De verdachte slaat Steve in zijn gezicht met zijn autosleutels, ramt de politieauto en gaat ervandoor. Steve heeft ondertussen dringend medische hulp nodig.
«
»
18:45 All New Traffic Cops
In het graafschap Derbyshire, waar zich drie van de gevaarlijkste wegen van het Verenigd Koninkrijk bevinden, kwamen vorig jaar 42 mensen om het leven als gevolg van een verkeersongeval.
«
»
19:40 Most Daring
In Jacksonville, Florida, verandert een achtervolging van een dronken chauffeur in een reddingsactie op leven en dood wanneer de jongeman in kwestie verongelukt en vastzit in zijn brandend voertuig.
«
»
20:35 Purple Rain
The Kid komt uit een gebroken gezin in Minnaepolis, maar zijn talent voor muziek en zijn charisma duwt hem voort op de weg naar succes. De film is het semi-autobiografische verhaal van de rockstar voorheen bekend als Prince.
«
»
22:35 Queen: Live at Wembley Stadium
De Magic Tour van Queen in 1986. Freddie Mercury en co. spelen er onder meer de nummers 'A Kind of Magic', 'Under Pressure', 'Another One Bites the Dust', 'I Want to Break Free', 'Bohemian Rhapsody' en 'God Save the Queen'.
«
»
00:00 Walker, Texas Ranger
Walker en Trivette duiken het nachtleven in wanneer er dodelijke slachtoffers vallen door een nieuwe designerdrug. Alex krijgt last van een terugkerende nachtmerrie waarin Walker wordt neergeschoten.
«
»
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers