TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Hudson & Rex
Terwijl St. John's Mardi Gras viert, onderzoeken Charlie en Rex een gerichte moordpartij.
«
»
03:20 Hudson & Rex
Officer Power en haar K9-partner Rebel worden gewelddadig aangevallen als reactie op een oproep over een inbraak in een magazijn. Major Crimes staat klaar om hen te hulp te schieten.
«
»
04:05 Below Deck Sailing Yacht
Natasha heeft de grootste moeite om de kombuis draaiende te houden nu chefkok Barrie haar dwarszit. Gary wil bij Alli zijn, maar krijgt met Sydney te maken. Een picknick op het strand loopt uit op een fiasco. Het dekteam voert een dragshow op.
«
»
04:45 Below Deck Sailing Yacht
Daisy voelt zich niet gesteund, en blijft op gespannen voet staan met Gary en Natasha. Dani en Jean-Luc blijven flirten. Als de Parsifal in de pittoreske haven van Hvar aankomt, moet kapitein Glenn snel handelen om het schip soepel binnen te loodsen.
«
»
05:30 Shipping Wars
Marc en Jarrett komen in conflict wanneer hun zendingen allebei naar dezelfde locatie gaan.
«
»
05:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank bezoeken een monteur van oldtimers met een verzameling zeldzame bubbletop-auto's.
«
»
06:55 American Pickers
Mike en Frank vinden een Jaguar uit 1967 in een garage in New Jersey en later onderzoeken ze een winkel in Pennsylvania met een presidentieel verleden. Ondertussen begint Robbie te werken aan de oude Rolls Royce met een aluminium carrosserie.
«
»
07:50 Storage Wars
Jarrod en Brandi zijn vastbesloten om zich tijdens het bieden niet door Dave te laten afleiden, die terugkeert met meer bombarie dan normaal. Ivy vindt een schat die hem veel plezier op zee kan opleveren. Darrell probeert tot Dave door te dringen.
«
»
08:10 Flip This House
Armando waagt het erop met een bouwvallig huis in een wijk die zwaar is getroffen door de hypotheekcrisis. Door de dalende huizenprijzen en weifelende kopers is de winstmarge na verbouwing klein.
«
»
09:10 Shark Tank
Een ondernemersfamilie uit South Carolina en Alabama presenteert een product dat een unieke obsessie bevredigt. Een man en een vrouw uit New Jersey introduceren hun abonnementsdienst die etenstijd voor kinderen stressvrij maakt voor de ouders.
«
»
10:05 Shark Tank
Een echtpaar uit Connecticut presenteert hun eenvoudige en briljante dakhulp. Ondernemers uit Illinois presenteren hun fitnessworkout die een zachter, minder belastend alternatief voor de loopband biedt.
«
»
11:05 Below Deck Down Under
De Thalassa-bemanning houdt een geloftenceremonie voor de gasten.
«
»
12:00 Below Deck Down Under
Een nieuw charterseizoen gaat van start in Cairns, AustraliŽ's toegangspoort tot het Groot BarriŤrerif. De binnen- en buitenafdelingen beginnen af te bouwen terwijl de bemanning alles in het werk stelt om de feestvierende gasten tevreden te stellen.
«
»
13:00 Flip This House
Paul en Than laten de onervaren Joe zijn eerste verbouwing managen. Als Joe in de problemen komt, verwijst Paul, die voor de marathon in New York traint, hem naar het handboek.
«
»
14:00 Storage Wars
De kopers proberen Dave Hester te verslaan op zijn thuisbasis in Costa Mesa, CaliforniŽ. Veilingmeester Dan Dotson keert terug, en Darrell en Brandon brengen de veiling tot nieuwe hoogten. Jarrod en Brandi doen een bijzondere ontdekking.
«
»
14:25 Storage Wars
De kopers reizen naar El Monte in CaliforniŽ, waar ze te maken krijgen met lokale concurrentie. Ondertussen slaan Darrell en Brandon antiek aan de haak, en krijgen Jarrod en Brandi een goede opslagruimte in handen. Ivy treft een potentiŽle schat.
«
»
14:55 American Pickers
Mike en Frank vinden een paar ruwe diamanten en herstellen deze in hun oude glorie.
«
»
15:50 American Pickers
Mike, Frank, Robbie en Danielle plaatsen weddenschappen en spelen bijlwerpen, golfen, biljarten en arcadespellen. Activiteiten die hen terugbrengen naar hun kindertijd.
«
»
16:50 Shark Tank
Broers uit Utah introduceren hun leuke en avontuurlijke schattenjacht spelervaring voor steden in het hele land. Ondernemers uit Wisconsin en New York City presenteren hun lijn van betaalbare en ethische streetwear.
«
»
17:45 Shark Tank
Een ondernemer presenteert een platte make-uptas. Ondernemers komen met een scheerclub voor vrouwen. Een moeder toont haar comfortabele en stijlvolle jurken voor moeders met jonge kinderen.
«
»
18:40 Below Deck Down Under
Er hangt een gespannen sfeer tussen de chartergasten. Een bemanningslid gaat te veel naar de Cancan en een verrassingskus dreigt het feest te verpesten.
«
»
19:45 Below Deck Down Under
De CEO is terug voor nog een rondje plezier, de gasten hebben een ijskoud verzoek en wanneer een bemanningslid zijn taken over het hoofd ziet, krijgt een van de gasten een speciale verrassing.
«
»
20:35 NCIS: New Orleans
Pride rekruteert een onofficieel team om zijn naam te zuiveren, maar nog belangrijker, om NOLA te redden, terwijl hij de beslissing van de jury afwacht over de aanklacht van machtsmisbruik.
«
»
21:30 NCIS: New Orleans
Het team van Pride ontdekt een duistere samenzwering gedurende de viering van driehonderd jaar vlootweek in New Orleans.
«
»
22:25 Hudson & Rex
Een oude vriend van Sarah wordt aangevallen en raakt in een coma. Sarah reist naar Toronto om zijn vrouw te confronteren met het slechte nieuws. Charlie en Rex vinden verdachten van de aanval dichter bij huis dan ze verwachtten.
«
»
23:20 Hudson & Rex
De routine van Charlie en Rex ontspoort wanneer ze een gewonde indringer in hun keuken ontdekken, waardoor hun huis in een plaats delict verandert.
«
»
00:15 From
Boyd en Kristi proberen munt te slaan uit de ogenschijnlijke dood van de Nightmare Creature.
«
»
01:15 From
In hun zoektocht naar de waarheid over de stad bedenken Jim en Randall een gevaarlijk plan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers