TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Plop schildert zijn vloertje met de verf van Klus. Als Kwebbel binnenkomt, blijft ze vastkleven aan de vloer. Hetzelfde overkomt ook Lui en Plop en ze kunnen nergens heen.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Plop moet houtblokken splijten. Klus wil hem helpen en bouwt speciaal voor Plop een zaagmachine, maar het apparaat doet vervolgens meer dan de takken splijten.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Het is nieuwjaar en dus tijd voor cadeautjes. Kwebbel, Klus, Plop en Lui moeten dit jaar maar ťťn cadeautje kopen en de onschuldige hand zal aanduiden voor wie zij een cadeau moeten kopen.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Plop wil in alle rust een boek lezen, maar dat lukt niet want Klus wil gewichten heffen.
«
»
06:20 Nurdys
De koe gaat op bezoek in Nederland. Hij speelt er verstoppertje tussen de grachtenpanden.
«
»
06:25 Wakandy
Andy meet zich met topsporters, BV's en kijkers die uitblinken in hun vakgebied. Elke uitdaging die zijn pad kruist, gaat hij aan met veel moed en met net iets te veel zelfvertrouwen.
«
»
06:30 Heidi
Peter wil graag dat Heidi meegaat naar de weide, maar Heidi wil Clara niet alleen laten. Dan vraagt hij of ze de volgende dag naar de boomhut komt.
«
»
06:55 Nils Holgersson
Akka besluit dat Nils, Martin en Gorgo een examen algemene ganzenkennis moeten afleggen. Wanneer ze slagen, worden ze volwaardige leden van de troep.
«
»
07:05 Het dagboek van K3
Hanne, Marthe en Klaasje praten over vakantie, de meet & greets en hun videoclip 'Whoppa'.
«
»
07:15 VLOGLAB Together #Stories
Stien en Ruben gaan langs in het cafe om de camerabeelden te checken. Steffi heeft een accidentje. Zita ontdekt dat Chloe gelogen heeft tegen haar. Clarice en haar vereniging leggen de missverkiezing stil.
«
»
07:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:10 Hallo K3
Karen heeft via het internet een appartement gevonden voor de meisjes. Maar Kristel is helemaal niet blij met het vuile, verwaarloosde studiootje. Er zijn ook maar twee slaapkamers, voor drie K3tjes. Josje leert de knappe bovenbuur kennen.
«
»
08:35 Draken: Reddingsrijders
Wanneer een moeder Ironclaw-draak hoog op een berg wordt gevangen met een gebroken vleugel, moet Hannahr, de smid, haar hoogtevrees overwinnen om te helpen.
«
»
08:55 Super Monsters
De Super Monsters hebben een idee: een kaart maken voor Monster Hartsvriendin Dag.
«
»
09:05 Super Monsters
De Super Monsters gebruiken hun superkrachten om hun vrienden en buren te helpen hartelijke groeten te doen aan geliefden die ver weg wonen van Pitchfork Pines.
«
»
09:15 De Sterrenstudio
Deze keer knallen de gekke danser Tuur en de vrolijke zangeres Ella op het podium. En in het fantastische sterrenspel strijdt team rood van sterspeler Amber tegen team blauw van sterspeler Nolle.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Sofie bereidt een gezonde linzensoep met bulgur, spinazie en een gepocheerd ei.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
Het gaat van kwaad tot erger voor een jongeman wanneer er drugs in zijn tas worden gevonden. Daarnaast zijn de agenten er niet van overtuigd dat er soep zit in de blikjes in een pakket uit MaleisiŽ.
«
»
12:25 Milo
Liam speurt naar het mysterieuze vierde lid van No Direction. Zijn vermoeden richt zich op Milo.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Niko spreekt duidelijke taal tegen Amťlie. Wout ziet Inez ondertussen bij Jelle thuis vertrekken en trekt zijn conclusies. Jelle zelf houdt de lippen op elkaar tegenover Peter.
«
»
14:10 Wittekerke
Sneyers ontfermt zich nog altijd over de jonge dakloze Gino en zorgt ervoor dat hij in De Schorre aan de slag kan. Georges, die tijdelijk de leiding over het cafť heeft, kan in de keuken wel hulp gebruiken.
«
»
15:10 The Good Doctor
Dr. Shaun Murphy bezoekt zijn vader op zijn sterfbed en de familiereŁnie onthult onverwachte resultaten. Een geblesseerde NFL-ster moet worden behandeld en Claire behandelt haar mentale gezondheid.
«
»
16:05 Liefde voor muziek
Na de passage van K3 vorig seizoen worden ze een jaar later al opnieuw uitgenodigd voor deze jubileumeditie. De artiesten verrassen weer met hun versies van enkele populaire K3-nummers.
«
»
17:30 Special Forces
Bij de rekruten beginnen de fysieke ongemakken zwaar door te wegen. Vermoeid beginnen ze aan de 'Lunch Dump'. Met een lege maag moeten de kandidaten met kaart en kompas eten voor elkaar zoeken.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Zjef en Rudi vallen door de mand. Brahim wil Hanne ondertussen op haar plaats zetten.
«
»
20:40 Sing Again
In deze spannende finale is het aan de negen finalisten om het publiek ťn de jury te overtuigen van hun zangtalent. In groepen van drie brengen de kandidaten een nummer van een internationale ster voor wie het ooit begon in een talentenjacht.
«
»
22:40 9-1-1
De 118 schiet te hulp wanneer een vogelspotter vast komt te zitten onder een boom. Chimney beleeft een wilde rit wanneer hij een dronken bestuurder helpt. Maddie helpt een moeder en haar dochter wanneer een gewelddadige vader opduikt bij hun huis.
«
»
23:40 Het conclaaf
Op zondag negen juni trekt het hele land naar de stembus voor de federale en Europese verkiezingen. In de aanloop daarnaartoe doen de zeven grootste partijen er alles aan om de kiezer van hun - vaak sterk uiteenlopende - standpunten te overtuigen.
«
»
00:55 Familie
Zjef en Rudi vallen door de mand. Brahim wil Hanne ondertussen op haar plaats zetten.
«
»
01:30 The Good Doctor
Dr. Shaun Murphy bezoekt zijn vader op zijn sterfbed en de familiereŁnie onthult onverwachte resultaten. Een geblesseerde NFL-ster moet worden behandeld en Claire behandelt haar mentale gezondheid.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers