TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een Tetris-eend en Braziliaanse ananassen in een tuinserre. Boekenmeisje kookt op een fornuis met magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje komt aan bij een kleuterschool waar alle kinderen in streng uniform aan het hinkelen zijn. In een hoekje zit een buitengesloten jongetje met een indrukwekkend plukje haar.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel speelt politieagent en stelt zijn eigen verkeersregels op. Kaatje is het niet eens met zijn regels. Ze haalt er een kameraadje bij. Kameraadje Louis laat zien hoe het er in het verkeer aan toegaat.
«
»
06:25 Rintje
Rintje verveelt zich. Mama weet wel iets, hij kan de was ophangen in de tuin. Henriette en Tobias komen langs en al snel bedenken de hondjes een spannend spelletje met de schone was.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky en Tyra weten van alles een spelletje te maken, zelfs activiteiten die zo saai zijn als schoonmaken. Ze zijn helemaal in hun nopjes als ze een stofzuiger in handen krijgen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu gaat naar chef Freds restaurant en besluit een dag bakker te zijn. Ze maken brood, maar Pingu's deeg blijft maar groeien.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje zorgt dat Mare ondanks de regen toch naar zee kan, maar dan in de winkel.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon, Lou en Ferdinand, die spelen in het park, hebben het naar hun zin. Als hun moeders zeggen dat het tijd is om naar huis te gaan, willen ze per se nog een laatste spelletje spelen.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Het is de dag van de grote opening van het Pop Papierstad Museum en de vriendjes zijn nog op zoek naar een fossiel voor het grote podium. Maar Zip is bang voor alles wat met dino's te maken heeft.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd is boos op Anna, want ze heeft zijn bal lek gemaakt. Anna probeert het weer goed te maken. Ze kunnen de bal toch samen repareren? Daar wil Saïd niets van weten. Dan gaat Anna zelf aan de slag.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson is ziek maar wil geen medicijn innemen, want dat smaakt heel slecht. Marie doet veel moeite.
«
»
07:30 Molang
Molang, Piu Piu en hun vrienden bouwen piramides in de extreme hitte. Omdat het water op is, bieden Molang en Piu Piu aan om water te gaan zoeken. Onderweg komen ze een leeuw tegen en schuilen ze in een bloemenveld.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Bolly verwondt zijn voet en door het ongeval kan hij niet meer lopen. Iedereen geeft om hem en Bolly begint te denken dat hij niet beter wil worden met alle aandacht die hij krijgt.
«
»
07:50 Lou
Lou wil een band vormen om op te treden op het straatfeest dat haar vriend, pizzeria-eigenaar Gino, dit jaar plant. Ze slaagt erin een paar amateurmuzikanten op te trommelen, maar tijdens de eerste repetities breekt er ruzie uit.
«
»
08:00 Kids on the block
Op het buurtfeest wordt een talentenjacht georganiseerd. De hoofdprijs is een gloednieuwe spelconsole. Ikram beslist om met de vrienden een nummer te zingen.
«
»
08:15 Wannabe's
Mike heeft voor het eerst een date met Vicky en hij is erg onzeker. Daarom stuurt hij erop aan dat Video King een tutorial maakt over hoe je moet daten. Zo kan hij stiekem de kneepjes leren.
«
»
08:30 De Smurfen
Koksmurf wordt jaloers op Smurflili wanneer zij wafels bakt die lekkerder zijn dan de zijne. Hij wil weten wat haar geheim is en doet er alles aan om erachter te komen. Hij gaat hiernaar op zoek samen met een groepje Smurfen.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya is verkouden, maar ze weigert het toe te geven. De olifant wil koste wat het kost buiten tuinieren, ook al veroorzaakt haar niesende slurf overal om haar heen chaos. Aan Oggy de moeilijke taak om haar te overtuigen naar bed te gaan.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang is het kostuum van een samoerai aan het poetsen en kan het niet laten om het even te passen. Wanneer een boer in paniek komt vertellen dat een draak zijn boomgaard heeft aangevallen, moet Molang onmiddellijk helpen.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn van plan om met een cruise een ontspannende reis over de Nijl te maken. Ze weten echter niet dat, als je op een boot stapt in de tijd van de farao's, je gemakkelijk in de kombuis terecht kunt komen.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Wanneer Flora een roze maan ziet, besluiten de dieren te dansen tot de ochtend, alleen Ziggy durft niet mee te doen.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Scottie gebruikt de krachtaandrijver van de tram om zijn step. Hij belandt op een strand.
«
»
09:30 De Smurfen
Lolsmurf verandert Dichtersmurf in Gargamels moeder, maar ze zitten gevangen in Gargamels krot.
«
»
09:40 De Smurfen
Stormsmurf moet een supersmurfen-oppas worden als alle smurfen weer in baby's veranderen.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya wil dat Oggy de beste verjaardag ooit krijgt. De kakkerlakken, die hun zinnen hebben gezet op de taart, gaan akkoord om mee te spelen, maar Oggy kan zich niet voorstellen dat zijn oude vijanden een wapenstilstand afspreken.
«
»
10:00 Tok Tok
De kippen krijgen ruzie omdat ze het niet eens kunnen worden over wie de leider van de groep is. Claude vraagt de kuikens een test te doen om te zien wie de rol heeft.
«
»
10:05 Tok Tok
Constance schaamt zich voor Adèle's harde lachen en probeert haar te weerhouden om met anderen te lachen. De kuikens proberen Constance te laten inzien dat ze Adèle pijn heeft gedaan.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar is verdrietig omdat Leah moet gaan. Maurice de burgemeester weet hoe hij hem kan opvrolijken.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Het is een rustige dag in het kleine vissersdorpje, maar iemand heeft grootse plannen. Oscar, een avontuurlijke pinguïn, is ook een soort uitvinder; hij gaat proberen van het dorp naar de nabijgelegen berg te vliegen met een enorme katapult.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als de heks per ongeluk verandert in een kikker, doet Bettina zich voor als de heks, met alle gevolgen van dien.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Floris traint iedereen voor het jaarlijkse Elven Festival. Pinokkio is echter niet zo goed, en wordt uit het team gezet. Hij verzint een list om toch mee te mogen doen.
«
»
10:45 Royals Next Door
Koning Bob is verheugd om de rol van zijn voorvader Koning Roberto XIII te spelen in de heruitvoering van De Slag om Bosbes.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella wil een goede indruk maken op Mika tijdens hun studiesessie. Wanneer haar ouders haar achterlaten om tegelijkertijd op haar broers en zussen te passen, beginnen Stella's plannen te ontrafelen.
«
»
11:10 Lou
Pizzeria-eigenaar Gino is verliefd geworden. Iedereen is blij voor hem, maar Lou kan het helemaal niet vinden met zijn nieuwe vriendin, de charmante Canadese Jacqueline. Om erachter te komen of zij het juiste meisje voor Gino is, stalkt ze haar.
«
»
11:25 Lou
Lou's moeder verwacht bezoek van haar vroegere universiteitsvriendin Amélie. Ze was toen al erg ouderwets en verlegen en klampte zich aan haar moeder vast. Om aan haar te ontsnappen, vlucht Emma en zegt Lou voor haar te zorgen.
«
»
11:35 Dodo
Joe Connolly neemt een gewaagde beslissing: hij gaat Lily Scott vragen om zijn vriendin te worden.
«
»
11:45 Dodo
Joe Connolly is het vriendje van Lily Scott en alles gaat geweldig. Als hij ziet hoe John Longmore wordt gedumpt door Eisha Khela, beseft Joe dat hij niet zomaar een vriendje kan zijn: hij moet een goed vriendje zijn.
«
»
11:55 Kapot gaan
Maksim uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen.
«
»
12:10 Ket & Doc
Het danst in Mali's hoofd. Als b-girl gaat ze van battle naar battle in de break scene, maar ze wil meer dan dat. Daarom is ze van school veranderd met dansen als hoofdvak. Pas veertien geworden, is ze verhuisd naar Brussel.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari gaan naar een energiecentrale om een reusachtige kubus te stoppen die de wereld wil vernietigen. Ze moeten ervoor zorgen dat de kubus niet vervolledigd wordt. Maar ze worden aangevallen door gevaarlijke bewakingskubussen.
«
»
12:50 Helden
De Helden worden piraten.
«
»
13:00 Molang
Wanneer Molang en Piu Piu bessen gaan plukken, beleven ze onverwachts een ongelooflijk avontuur. Ze ontdekken hoe fruit plukken in de prehistorie een gevaarlijke onderneming kon zijn.
«
»
13:05 DierenDetectives
Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken. Wolfshond Shana helpt het stel.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Wanneer Oggy een klein plekje ontdekt op de slurf van Piya, raakt hij in paniek: het olifantje is misschien ziek. De kakkerlakken laten hem geloven dat het meisje besmettelijk is en doen zich voor als dokters om zijn papa kip angsten uit te buiten.
«
»
13:40 Dodo
Het is ouderavond en Joe's ouders kunnen niet wachten om zijn vriendin Lily te ontmoeten.
«
»
13:50 Lou
Terwijl Emma haar kat probeert te laten stoppen met plassen in de flat, windt haar dochter Lou zich weer op. Vorige week werd ze uitgelachen door de meisjes in haar klas vanwege haar zelfontworpen broek.
«
»
14:05 Royals Next Door
Als Stella de jongens voor het eerst meeneemt, doet ze haar best om alles normaal te laten lijken.
«
»
14:20 Tok Tok
Fabrice houdt ervan om nieuwe hobby's op te pakken, maar hij maakt nooit af waar hij aan begint. Claude en de kuikens helpen hem om te leren zijn taken af te maken.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
In het nabijgelegen bos bouwt Oscar een schuilplaats voor de nacht, maar plotseling landt er een gigantisch ei in en komt er een grote baby Koekoek tevoorschijn, die ook nog eens honger heeft.
«
»
14:30 Prinsessia
Linde treft een spin aan op haar kamer en krijst het hele kasteel bij elkaar. Omdat ze zo bang is van een klein spinnetje besluiten de prinsessen om haar van haar angst af te helpen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Pinokkio een bal door het raam van de Oger schopt, moet hij hem terug gaan halen. Zal hij de verschrikkelijke Oger tegen het lijf lopen?
«
»
14:55 Mega Mindy
Een crimineel verkoopt iedereen zonnebrandcrème die groen wordt als het nat wordt. Dat doet hij om vervolgens een duur bacterie-tegengif te kunnen verkopen.
«
»
15:20 Molang
Paardrijden in het Wilde Westen is maar al te gemakkelijk voor de vrienden van Piu Piu, behalve voor hemzelf. Dus als hij een verkoper van de eerste fiets tegenkomt, grijpt hij zijn kans.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
De Burgemeester zal het pop-upijssalon openen, maar wil eerst proeven. Hij vindt het zo lekker dat hij zich in het proeven verliest. De Burgemeester eet alle ijs op, zodat er niets meer overblijft.
«
»
15:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn in de prehistorische tijd beland en ontmoeten een buitenaards wezen dat hen komt observeren, maar de meest ontwikkelde is niet degene die iemand denkt.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep zou de kinderen een lezing over spinnen moeten geven, maar hij is bang voor ze. Flipi neemt het over en verkleedt zich als een spin. Er wordt echter gezegd dat de vermomming zijn ondergang is.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Mr. Magoo vervangt een trainer bij een vakantieclub. Fizz worstelt met een creatieve blokkade.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Mr. Magoo en Mr. Cat maken een uitstapje naar zee in een nieuwe boot. Wanneer Mr. Magoo het schip van Fizz ontdekt, gelooft hij dat piraten de stad binnenvallen om te plunderen en te roven.
«
»
16:00 Imago
Terwijl hij verdwaald is in het doolhof van Sabab, de grote haven van het koninkrijk, ontmoet Kemi Dihya, die hem redt uit de klauwen van een dief. Kemi wordt verleid door de jonge Maridin en stelt haar snel voor aan zijn nieuwe vrienden.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya smeekt Oggy om te gaan kamperen. Maar eenmaal daar, beseft de olifant dat het niet erg comfortabel is en wil hij naar huis. Oggy doet zijn uiterste best om het haar naar de zin te maken, maar de kakkerlakken maken het haar niet gemakkelijk.
«
»
16:30 Rox
Er gebeuren vreemde ongelukken in het stuntteam van Dave en de zoon van de oprichter. Xavier gaat undercover om de sabotage te onderzoeken en ontdekt dat de zoon jaloers is op Dave, omdat hij hem overtreft.
«
»
17:00 100% Ghost Rockers
De hoofdpersonages van Ghost Rockers geven een kijkje achter de schermen van de serie en blikken terug op de avonturen die ze beleefd hebben in het DAM.
«
»
17:35 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Om het mysterieuze spel te ontdekken dat Piya en de kakkerlakken spelen wanneer hij niet in de buurt is, besluit Oggy zijn nichtje opzij te schuiven om haar plaats in de groep in te nemen. Onverwachts, heeft Oggy veel plezier in het spelletje.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy, Piya en de kakkerlakken gaan wandelen in het bos. De kat wil ondanks de obstakels rechtdoor, terwijl Piya een veiliger pad wil nemen. De kakkerlakken zorgen voor ruzie.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Thomas wagen zich in de buurt van de eikenprocessierups, een piepklein rupsje waar veel mensen bang van zijn. Maar wat doet dat nu eigenlijk?
«
»
18:15 Nachtwacht
In het bos van Schemermeer wordt een weg aangelegd. Daar is echter niet iedereen even blij mee. Tijdens de werken wordt Brik de stuipen op het lijf gejaagd door een moddermonster.
«
»
18:40 De Hoppers
Elk jaar strijden de Hoppers onderling voor winst in de Grote Hopper Quiz. Dit jaar is er een extra deelnemer, namelijk de dochter van directrice Dezeure en eeuwige rivale van Daria: Olivia. Ze krijgt hulp vanuit onverwachte hoek.
«
»
18:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya droomt ervan om in een raket naar de maan te gaan. Oggy helpt haar met het bouwen van een schaalmodel, maar nu wil de olifant echt de ruimte in. Doodsbang bij de gedachte aan Piya's vertrek, doet de kat er alles aan om de lancering te saboteren.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Trix is het beu dat Mike de liftdeuren niet laat repareren. Om Mike te overtuigen van de ernst van de zaak, steekt Trix Olly met zijn hoofd vast tussen de liftdeuren. Maar daardoor komt Olly écht vast te zitten.
«
»
19:30 Zotte dieren
Een puppy laat zien hoe hij op een zak met lekkers kan passen, terwijl een baby kiekeboe speelt.
«
»
19:40 Jenny
Axel wil een documentaire te maken over Jenny's verhaal, dat hij zo inspirerend vindt. Voor Jenny en haar naasten is het een kans om met veel emotie terug te kijken op alle beproevingen die ze hebben meegemaakt en hoe ver ze sindsdien zijn gekomen.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
In het tweede deel van de finale van Homo Universalis Ketnet komen we eindelijk te weten wie er met de trofee naar huis gaat.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers