TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Scott & Bailey
Het team onderzoekt de moord op onderwijsassistente Susie Bishop. Zij bleek een losbandig leven te leiden en had onder meer een affaire met het getrouwde schoolhoofd. Ondertussen ontdekt Bailey dat haar vriend een kind heeft.
«
»
02:55 Queens of Mystery
Wanneer de pas bevorderde rechercheur Mattie Stone naar haar geboortestadje Wildemarsh wordt overgeplaatst, waarschuwt haar baas haar dat de politie geen advies nodig heeft van haar drie tantes die misdaadromans schrijven.
«
»
03:40 Silent Witness
In de nasleep van het vrachtwagenongeluk stuit het team op aanwijzingen voor een vernuftig complot. Nikki's onderzoek naar de manipulatie met het DNA brengt een politieke dimensie aan het licht.
«
»
04:40 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch onderzoekt de plotselinge dood van wielrenner Joe Fenton. Getuigen hebben gezien dat Fentons manager Chippy Blackburn hem een drankje heeft gegeven, wat doet vermoeden dat Chippy wedstrijden probeert te beÔnvloeden.
«
»
05:30 Ghosts
Na een feest tot diep in de nacht haasten Alison en Mike zich om het huis opgeruimd te krijgen voor een bezichtiging voor een evenement, en Alison probeert erachter te komen waarom de geesten zich zo vreemd gedragen.
«
»
06:00 Ghosts
Alison en Mike moeten een probleem oplossen om een boeking voor een evenement binnen te slepen, maar ze worden tegengewerkt door het verleden van de kapitein dat hem achtervolgt.
«
»
06:30 Mrs Sidhu Investigates
De eerste dag waarop Mrs Sidhu bij de luxe fitnessclub Sharpetone de catering doet, neemt een onverwachte wending wanneer in de spa twee lichamen worden aangetroffen.
«
»
07:15 Father Brown
Een nieuwe dirigent zorgt voor een gebrek aan harmonie in de parochie, en zelfs tot moord.
«
»
08:05 Death in Paradise
Een vergiftigde chef brengt het team in verwarring omdat ze niet weten hoe het gif werd toegediend.
«
»
09:00 Midsomer Murders
In het dorpje Martyr Warren wordt een rechter dood teruggevonden. Barnaby en Jones onderzoeken de zaak, en komen erachter dat er twee rivaliserende families waren die de rechter lastiggevallen hebben.
«
»
09:50 Midsomer Murders
In het dorpje Martyr Warren wordt een rechter dood teruggevonden. Barnaby en Jones onderzoeken de zaak, en komen erachter dat er twee rivaliserende families waren die de rechter lastiggevallen hebben.
«
»
10:40 Call the Midwife
Shelagh en Joyce helpen een hoogzwangere vrouw met een schimmelplaag in haar nieuwe flat. Nancy woont een "Raise the Roof Campaign"-bijeenkomst bij tegen de zin van sommige van haar collega's. Trixie neemt stiekem rijlessen.
«
»
11:35 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu begeven zich in de competitieve kapperswereld, waar ze een complex web van achterbaksheid en verraad moeten zien te ontwarren.
«
»
12:20 Death in Paradise
Een vrouw maakt melding van een moord, maar wordt later zelf gewurgd gevonden. Dit roept meerdere vragen op bij het team. Misschien heeft ze wel melding gemaakt van haar eigen moord.
«
»
13:15 Father Brown
Father Brown bezoekt Jacob, die vastbesloten is te bewijzen dat een lid van zijn familie een jaar geleden zijn vader heeft vermoord met zijn nieuwe uitvinding: een tijdmachine.
«
»
14:00 Father Brown
Een dode op de steencirkel van een door polio getroffen dorp brengt Father Brown tot de conclusie dat er donkere krachten aan het werk zijn en dat er een ander offer dreigt.
«
»
15:00 Murdoch Mysteries
Tijdens het onderzoek naar een in beton gestort lichaam komt Murdoch in conflict met Dr. Francis.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Er wordt een rijke boer gevonden, vastgebonden aan een boom, doordrenkt met truffelolie en verscheurd door een wilde beer. Het onderzoek van Barnaby en Nelson leidt naar een beroemd persoon.
«
»
16:55 Midsomer Murders
Er wordt een rijke boer gevonden, vastgebonden aan een boom, doordrenkt met truffelolie en verscheurd door een wilde beer. Het onderzoek van Barnaby en Nelson leidt naar een beroemd persoon.
«
»
17:55 Death in Paradise
Detective Richard Poole staat voor een raadsel met een schijnbare zelfmoord in een kliniek voor plastische chirurgie. Hij is vastbesloten om te bewijzen dat het slachtoffer vermoord is, maar kan daarvoor niet genoeg bewijs vinden.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een schatzoeker wordt vermoord terwijl hij op zoek is naar de verborgen schat van de legendarische piraat Le Clerc. Richard Poole onderzoekt de zaak, en begint te denken dat de mythen hem ook kunnen helpen bij het oplossen van een andere moord.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt een moord in een bioscoop en raakt vervolgens betrokken bij allerlei problemen rond het filmproductiebedrijf van James Pendrick.
«
»
21:00 Murder in Provence
Marine is van plan Antoine te verrassen met een romantisch weekendje weg in een luxe hotel, maar haar plannen worden opgeschort wanneer Antoine wordt opgeroepen om een moord te onderzoeken in de plaatselijke universiteit in Aix.
«
»
22:50 Beyond Paradise
Een vistrawler vaart de zee op met drie broers en hun zieke stiefmoeder aan boord. Wanneer het enkele uren later terugkeert in de haven van Shipton Abbott, zijn alleen de drie vissers nog over.
«
»
23:55 Murdoch Mysteries
Murdochs ex-minnares bezoekt Toronto vlak voor ze gaat trouwen. Haar verloofde verdwijnt spoorloos.
«
»
00:40 Time
Zes maanden later zit Orla weer in de gevangenis. Ze maakt zich zorgen om haar kinderen, maar hoe ver is ze bereid te gaan om actie te ondernemen? Ondertussen zint Abi op wraak en Kelsey maakt plannen voor de toekomst.
«
»
01:30 Dickensian
Honoria stemt ermee in om Hawdon te laten gaan en is stomverbaasd als ze hoort dat Amelia verloofd is met Compeyson. Een ontdekking schokt de familie Barbary, en Bucket zoekt naar redenen om Fagin in de gevangenis te houden.
«
»
01:55 Murder in Provence
Marine is van plan Antoine te verrassen met een romantisch weekendje weg in een luxe hotel, maar haar plannen worden opgeschort wanneer Antoine wordt opgeroepen om een moord te onderzoeken in de plaatselijke universiteit in Aix.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers