TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Britain's Deadliest Kids
De vijftienjarige James Fairweather heeft een lokale gemeenschap geterroriseerd met willekeurige dodelijke aanvallen, met twee moorden als gevolg. Een kijkje naar wat hem gebracht heeft tot deze brute moorden.
«
»
08:55 Britain's Deadliest Kids
Tienerliefdes Kim Edwards en Lucas Markham worden veroordeeld voor de moord op haar moeder Elizabeth en jongere zus Katie in april 2016. Een kijkje naar wat hen ertoe heeft gebracht om te moorden.
«
»
09:40 Killer at the Crime Scene
Een automobilist ontdekt een koffer die een vreemde geur verspreidt en belt de politie. Maar het lijk blijkt moeilijk te identificeren totdat de autoriteiten een doorbraak weten te forceren.
«
»
10:25 Criminal Confessions
Een gruwelijke dubbele moord op een jong stel zorgt voor oproer in een kleine berggemeenschap in Oost-Tennessee. Zonder bewijs of DNA op de plaats delict, vertrouwt de politie op de geruchtenmolen en hun instincten om verdachten te identificeren.
«
»
11:15 Cold Case
Rush en Valens ontrafelen het mysterie van de afkomst van een meisje en de dood van de man die verondersteld wordt haar vader te zijn. De rechercheurs zijn ambivalent over een nieuw lid van de ploeg, Josie Sutton.
«
»
12:00 World's Most Evil Killers
Charles Albright is veroordeeld voor moord en wordt nog steeds verdacht van twee andere gruwelijke daden. Hij is bekend om zijn huiveringwekkende modus operandi, waarbij hij de ogen van zijn slachtoffers bewaart als macabere trofeeŽn.
«
»
12:50 Mystery 101: Playing Dead
Professor Amy Winslow werkt aan een toneelstuk. De hoofdrolspeelster komt in levensgevaar, en overlijdt kort daarna aan een hartaanval. Amy vermoedt dat er opzet in het spel is. Ze ontdekt met rechercheur Travis Burke een link met een serie inbraken.
«
»
14:20 Killer at the Crime Scene
Een automobilist ontdekt een koffer die een vreemde geur verspreidt en belt de politie. Maar het lijk blijkt moeilijk te identificeren totdat de autoriteiten een doorbraak weten te forceren.
«
»
15:05 Snapped
Wanneer een vrouw in North Carolina doodgestoken wordt aangetroffen in haar eigen huis, brengen onderzoekers een verontrustende geschiedenis aan het licht. Ze werd slachtoffer van een moordenaar die verblind was door jaloezie.
«
»
15:50 Cold Case Files
In augustus 1972 wordt het lichaam van Jody Loomis gevonden in het bos. Het DNA van de moordenaar wordt pas 34 jaar later teruggevonden op Jody's oude kleding, maar er is pas in 2018 een match, als genetische genealogie een verdachte aanwijst.
«
»
16:40 World's Most Evil Killers
Charles Albright is veroordeeld voor moord en wordt nog steeds verdacht van twee andere gruwelijke daden. Hij is bekend om zijn huiveringwekkende modus operandi, waarbij hij de ogen van zijn slachtoffers bewaart als macabere trofeeŽn.
«
»
17:25 Ann Rule's Sleeping With Danger
Stewardess Grace hoopt op een leven vol liefde als ze Paul ontmoet. Hij lijkt de prins op het witte paard, totdat Grace op een dag op brutale wijze door hem wordt aangevallen. Ze vreest voor haar leven en probeert elders een nieuw leven op te bouwen.
«
»
18:50 Killer at the Crime Scene
Een zeventienjarige jongen wordt dood aangetroffen in de familiekeuken. De eerste aanwijzingen lijken op een slordige poging tot opruimen, waarbij de moordenaar heeft geprobeerd de dood als zelfmoord te ensceneren.
«
»
19:45 Snapped
Het lichaam van een tiener wordt gevonden op een plaatselijke feestlocatie. De theorieŽn over haar dood verspreiden zich, maar de zaak blijft dertig jaar in de ijskast, totdat het onderzoek weer op stoom komt.
«
»
20:30 Britain's Deadliest Kids
De zestienjarige Joshua Davies is veroordeeld tot veertien jaar gevangenisstraf voor de moord op zijn vriendin, Rebecca Aylward. Een kijkje naar wat hem ertoe gebracht heeft om deze moord te plegen.
«
»
21:20 Britain's Deadliest Kids
In 2013 is Sean McHugh naar een wasserette gegaan in Anfield, Liverpool om zijn was te doen. Hij wordt neergestoken door een tienerbende. Een kijkje naar waarom ze een onschuldige man hebben vermoord.
«
»
22:10 Cold Case
Het team zoekt naar een gevaarlijke seriebommenwerper die het verkeerde doel heeft geraakt bij hun recente aanval, en wiens vorige drie bomaanslagen een man blind maakten en twee anderen doodden.
«
»
22:55 CSI: Miami
Bij een skatewedstrijd wordt een deelnemer dood aangetroffen in de kleedkamer. Het CSI-team onderzoekt de zaak, en het meisje blijkt vermoord te zijn.
«
»
23:40 FBI
Het team moet infiltreren in een drugshandelbende nadat bij de overval op een chemische fabriek twee douane-agenten om het leven zijn gekomen. Nestor biedt ook zijn hulp in de zaak, waardoor Maggie nieuw inzicht in zijn karakter krijgt.
«
»
00:25 Castle
Castle moet eindelijk voorkomen als kroongetuige in de moordzaak. Als Beckett een nieuw feit ontdekt moet ze als de wiedeweer naar de rechtbank racen om een fout te voorkomen.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers