TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Supernanny US
Thuisblijvende vader Anthony Garcia worstelt met zijn nieuwe rol als primaire verzorger, terwijl moeder Bethanie haar werk-privťbalans niet kan vinden. De kinderen leven te midden van alle verwarring en de ouders zijn ten einde raad.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
Scarlett krijgt bezoek van de 27-jarige Kyle. Hij hoopt dat zijn liefde voor lekker eten helpt.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Supernanny US
Nadat bij hun kinderen levensbedreigende voedselallergieŽn worden vastgesteld, waken Dan en Miranda Andersen voortdurend over de veiligheid van hun gezin. Te veel beeldschermtijd zonder toezicht maakt de bedtijdroutine tot een nachtmerrie.
«
»
13:50 Blind getrouwd: AustraliŽ
Er doet een vernietigend gerucht de ronde en Lauren is vastbesloten Tori te laten weten wie haar man werkelijk is, nadat hij haar heeft verteld wat Jack tegen de jongens heeft gezegd.
«
»
15:10 Urk!
TE:7 Volg de dagelijkse bezigheden van enkele opmerkelijke inwoners van Urk, een klein vissersdorp in de Nederlandse provincie Flevoland.
«
»
16:00 Boer zkt Vrouw
Zowel Michiel als Thomas staat voor een moeilijke beslissing. Op de boerderij van boer Bert zorgt een van de dames voor een verrassende wending.
«
»
17:20 MasterChef AustraliŽ
De finale bestaat uit twee rondes. In de eerste krijgen de finalisten de keuze uit drie uitdagingen: Andy's mystery box, Mels geheime opdracht of Jocks geheime ingrediŽnt.
«
»
19:05 Home and Away
Hoewel Mali het financieel moeilijk begint te krijgen nu hij op doktersbevel niet meer mag surfen en lesgeven, weigert hij elk hulp van Rose en Mackenzie. Felicity en Cash maken zich zorgen om Tane.
«
»
19:35 Alles Mag Weg
Yannic en Jeroen mogen een discotheek in Antwerpen gaan kavelen. Koen en Raf hebben ondertussen een geweldige deal binnengehaald: ze mogen een grote horecazaak in Sint-Truiden veilen.
«
»
20:35 Flodder 3
Het 25-jarig jubileum van Zonnedael staat voor de deur en de bewoners willen de Flodders op een slinkse manier in een slecht daglicht plaatsen om hen zo uit hun wijk te weren. Ma Flodder beleeft ondertussen de romance van haar leven.
«
»
23:00 S.W.A.T.
Terwijl het team een koelbloedige sluipschutter opspoort die Los Angeles terroriseert, raakt Hondo persoonlijk betrokken wanneer hij een link ontdekt naar de buurt waarin hij opgroeide.
«
»
23:55 Socials, Seks & Centen
Ferry Doedens neemt ons exclusief mee in de wereld van de nieuwste social mediahype: Platforms waar volgers tegen betaling expliciete content kunnen bekijken. Het is een wereld waar Ferry zelf pas onlangs is toegetreden.
«
»
00:55 Ambulance Australia
Armahn en Ash worden opgeroepen om een 96-jarige vrouw met een ernstige hoofdwond te helpen. Een man beweert dat hij van de Story Bridge in Brisbane is gesprongen. Paul geeft een peptalk om een patiŽnt met een paniekaanval te kalmeren.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Jan Ullrich wordt al snel het gouden kind van het wielrennen. In 1997 wint hij de Ronde van Frankrijk en klimt hij naar de hoogste regionen van de sportelite. Rode lopers worden voor hem uitgerold en televisiezenders vechten om zijn aandacht. Maar succes heeft een prijs. Dat geldt niet alleen voor Jan Ullrich, maar ook voor zijn rivalen, zoals Marco Pantani. De moeder van de Italiaan praat over zijn eenzame en drugsgerelateerde dood. Wie op het hoogste niveau wil presteren, moet door het moeras van de doping, op dat moment het meest besproken onderwerp in het wielrennen. En Jan Ullrich zit er middenin.

'Jan Ullrich, de opgejaagde', om 21.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers