TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Stargate SG-1
Volgens de laatste berichten van informanten uit het hele sterrenstelsel hebben de Ori minstens 43 planeten stevig in hun greep. Dit baart het Stargate-hoofdkwartier natuurlijk grote zorgen.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 Airwolf
Een gewonde getuige van een moord op de vlucht voor Hawke's oude vijand stuit op Airwolf.
«
»
14:40 Airwolf
De bemanning bevecht een leger terwijl ze een getuige transporteren die een complot kan beëindigen.
«
»
15:40 MacGyver
Als MagGyver hoort dat hij moet vluchten voor huurmoordenaars, volgt een bitterzoete hereniging met zijn grootvader die hij jaren niet gezien heeft en die bovendien wordt bedreigd.
«
»
16:40 Airwolf
De bemanning is woedend op inhalige ontvoerders die Caitlins studentenreünie aan boord van de Queen Mary zijn binnengevallen.
«
»
17:40 Stargate SG-1
Het Stargate-hoofdkwartier ontvangt een mysterieus bericht van Nerus, een Goa'uld die bekend staat omwille zijn wetenschappelijke kennis. Hij beweert belangrijke informatie over de Ori te hebben.
«
»
18:35 All New Traffic Cops
De verkeerspolitie probeert vrachtwagenchauffeurs en hun ladingen te beschermen.
«
»
19:30 Top Gear
Freddie Flintoff, Chris Harris en Paddy McGuinness bezoeken Paddy's geboorteplaats Bolton om drie nieuwe bedrijfsauto's te testen door er 24 uur onafgebroken in te zitten en Chris gaat naar Italië om de zinderende Ferrari SF90-supercar te testen.
«
»
20:35 Serenity
Baker Dill is de kapitein van een vissersboot. Wanneer zijn ex-vrouw Karen onverwacht opduikt, smeekt zij hem om haar te beschermen tegen haar gewelddadige echtgenoot. Samen bedenken ze een plan om de man om het leven te brengen.
«
»
22:35 Emmanuelle IV
Om aan een vroegere minnaar te ontsnappen, besluit Emmanuelle naar Brazilië te gaan en plastische chirurgie te ondergaan. Haar verandering van identiteit gaat gepaard met een seksueel ontwaken, maar herinneringen uit het verleden maken het moeilijk.
«
»
00:15 All New Traffic Cops
De verkeerspolitie probeert vrachtwagenchauffeurs en hun ladingen te beschermen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers