TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Stargate SG-1
Volgens de laatste berichten van informanten uit het hele sterrenstelsel hebben de Ori minstens 43 planeten stevig in hun greep. Dit baart het Stargate-hoofdkwartier natuurlijk grote zorgen.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 Airwolf
Een gewonde getuige van een moord op de vlucht voor Hawke's oude vijand stuit op Airwolf.
«
»
14:40 Airwolf
De bemanning bevecht een leger terwijl ze een getuige transporteren die een complot kan beŽindigen.
«
»
15:40 MacGyver
Als MagGyver hoort dat hij moet vluchten voor huurmoordenaars, volgt een bitterzoete hereniging met zijn grootvader die hij jaren niet gezien heeft en die bovendien wordt bedreigd.
«
»
16:40 Airwolf
De bemanning is woedend op inhalige ontvoerders die Caitlins studentenreŁnie aan boord van de Queen Mary zijn binnengevallen.
«
»
17:40 Stargate SG-1
Het Stargate-hoofdkwartier ontvangt een mysterieus bericht van Nerus, een Goa'uld die bekend staat omwille zijn wetenschappelijke kennis. Hij beweert belangrijke informatie over de Ori te hebben.
«
»
18:35 All New Traffic Cops
De verkeerspolitie probeert vrachtwagenchauffeurs en hun ladingen te beschermen.
«
»
19:30 Top Gear
Freddie Flintoff, Chris Harris en Paddy McGuinness bezoeken Paddy's geboorteplaats Bolton om drie nieuwe bedrijfsauto's te testen door er 24 uur onafgebroken in te zitten en Chris gaat naar ItaliŽ om de zinderende Ferrari SF90-supercar te testen.
«
»
20:35 Serenity
Baker Dill is de kapitein van een vissersboot. Wanneer zijn ex-vrouw Karen onverwacht opduikt, smeekt zij hem om haar te beschermen tegen haar gewelddadige echtgenoot. Samen bedenken ze een plan om de man om het leven te brengen.
«
»
22:35 Emmanuelle IV
Om aan een vroegere minnaar te ontsnappen, besluit Emmanuelle naar BraziliŽ te gaan en plastische chirurgie te ondergaan. Haar verandering van identiteit gaat gepaard met een seksueel ontwaken, maar herinneringen uit het verleden maken het moeilijk.
«
»
00:15 All New Traffic Cops
De verkeerspolitie probeert vrachtwagenchauffeurs en hun ladingen te beschermen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers