TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Sophie & Jeroen
Te gast: Quinty Misiedjan, Ron Fresen, Rutger Bregman, Merel Westrik, Ruben Hein en Louis van Oort.
«
»
02:14 Sophie & Jeroen
Te gast: Quinty Misiedjan, Ron Fresen, Rutger Bregman, Merel Westrik, Ruben Hein en Louis van Oort.
«
»
03:09 Sophie & Jeroen
Te gast: Quinty Misiedjan, Ron Fresen, Rutger Bregman, Merel Westrik, Ruben Hein en Louis van Oort.
«
»
03:57 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
04:17 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:31 Pingu
Pinga is niet te troosten, omdat papa over haar speelgoedwagen is gereden. De familie weet niet wat ze moeten doen, totdat Pingu haar zijn nieuwe driewieler geeft en al heeft ze er een ongeluk op, ze is er erg blij mee.
«
»
05:36 Nijntje & Vriendjes
Nijntje, Nina en Aagje spelen met een bal. Betje komt langs en ze proberen de bal zover mogelijk te gooien en te schieten. Maar overal zijn bomen en vijvers.
«
»
05:41 No-No
Non-No en Magaïveur moeten de bananen-kruimeltaart tot vanavond bewaren.
«
»
05:49 Angelina Ballerina
Gracie blijft bij Angelina logeren. Angelina vindt het eerst heel leuk, maar begint zich langzaamaan aan Gracie te ergeren.
«
»
06:02 Nelli en Nora
Het is vochtig buiten, er ligt dauw en de lucht hangt vol met druppels. Als de meisjes naar mevrouw Bonner lopen met een krant, wordt deze al gauw kleddernat. Gelukkig kunnen ze knutselen met kranten.
«
»
06:09 Teletubbies
Er verschijnt een muzikale trap in Teletubbieland en de Teletubbies besluiten muziek te maken door naar boven en naar beneden te lopen.
«
»
06:21 Raad eens hoeveel ik van je hou
Grote Haas vertelt Hazeltje dat vandaag de eerste volle maan van de winter is. Dat is heel bijzonder en daarom besluiten ze het te vieren met alle vrienden van Hazeltje.
«
»
06:32 Woezel & Pip Overal Vriendjes!
Buurpoes gaat op bezoek bij haar vriendje de muis. Molletje gaat langs bij een vriendje thuis om haar huisdier te ontmoeten. Charlie schreef een liedje over een beestenboel dat hij Buurpoes ook heeft geleerd, zodat ze gezellig samen kunnen zingen.
«
»
06:48 Ella, Oscar & Hoo
Oskars ouders gaan weg en Oskar is van plan de dag met Ella door te brengen.
«
»
06:57 Lief Monster
Lief Monster vergeet de kaart in de envelop voor Ouwe Kater te stoppen. Hij probeert Bezorg Eendje in te halen, maar dat valt niet mee.
«
»
07:04 Kiri & Lou
Moa vraagt Kiri en Lou om hulp omdat zijn kuiken niet uit zijn ei wil komen.
«
»
07:09 Lucas de spin
Lucas, Findley en Bodhi zijn geobsedeerd door een speeltje waarmee ze door het huis kunnen springen.
«
»
07:16 Zin in Zappelin
Soy wil graag meedoen aan een musical. Om te oefenen heeft hij hulp van Fenna nodig.
«
»
07:18 Zin in Zappelin
Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze.
«
»
07:20 Jojo & Ouma
Jojo en Ouma nemen de trein, maar Panda raakt vermist op het station.
«
»
07:31 Zin in Zappelin
Fenna zoekt naar een piratenschat en ze laat zien hoe je een piratentraktatie maakt.
«
»
07:34 Kindertijd
In deze serie laten kinderen zien wat zij doen tijdens hun vakantie: logeren in een raket, kamperen in de stad of een paar dagen naar een speciaal vakantiepark waar kinderen een rolstoel ook overal aan mee kunnen doen.
«
»
07:43 Zin in Zappelin
Soy wil graag meedoen aan een musical. Hij heeft hulp nodig van Fenna en ze raken verstrikt in een piratengevecht. Fenna zoekt naar een piratenschat en ze laat zien hoe je een piratentraktatie maakt.
«
»
07:45 Saïd & Anna
Zonia praat in de winkel met een klant met een witte poedel. Saïd en Anna grappen dat de hond op een sneeuwhond lijkt. Dat brengt ze op een idee: ze gaan proberen om het zo koud mogelijk te krijgen.
«
»
07:51 Zin in Zappelin
Buurman Ron is er zeker van dat er in de zeppelin een piratenschat verstopt ligt.
«
»
07:55 Beestenbrigade bingo
Vrolijk, educatief programma voor kleuters waarin dieren en natuur centraal staan. Boswachter Tim gaat met twee kleuters het land in om de natuur een handje te helpen. Ook laten kleuters zien welk bijzonder huisdier ze hebben.
«
»
08:09 Zin in Zappelin
Soy wil graag meedoen aan een musical. Hij heeft hulp nodig van Fenna en ze raken verstrikt in een piratengevecht. Fenna zoekt naar een piratenschat en ze laat zien hoe je een piratentraktatie maakt.
«
»
08:13 Zin in Zappelin
Soy wil graag meedoen aan een musical. Hij heeft hulp nodig van Fenna en ze raken verstrikt in een piratengevecht. Fenna zoekt naar een piratenschat en ze laat zien hoe je een piratentraktatie maakt.
«
»
08:16 Shaun het schaap
Animatieserie over het slimme schaapje Shaun, dat allerlei avonturen beleeft op de boerderij.
«
»
08:22 Joe & Jack
Lizzie heeft haar pratende pop bij Joe laten liggen. Joe en Jack denken dat de bank praat.
«
»
08:29 Pieter Konijn
Wanneer de slaperige Dirk Das in het eekhoornkamp terechtkomt, moeten Pieter en zijn vrienden bedenken hoe ze hem weer beneden krijgen voordat hij weer wakker wordt.
«
»
08:41 Tip de Muis
De twee proberen de aandacht te trekken van de ouders, maar die hebben alleen oog voor Tip. Ze denken dat ze onzichtbaar zijn geworden.
«
»
08:49 Jojo & Ouma
JoJo wil graag naar een nieuwe plek, dus neemt Ouma haar mee om nieuwe plekken in de plaatselijke gemeenschap te ontdekken. Ze bezoeken Jared's winkel, de gemeenschappelijke tuin en het dak van de bibliotheek en zien onderweg veel nieuwe dingen.
«
»
09:00 Sesamstraat
Avonturen van de inwoners van de bekendste straat van Nederland. Pino en haas gaan met de trein. Pino is de conducteur.
«
»
09:15 Pop Papierstad
Zip plant de route van de jaarlijkse Pop Papierstad Zeepkistenrace. Hij is zo bang dat het niet spannend genoeg is, dat hij de boel omgooit en zijn vriendjes in de problemen brengt.
«
»
09:26 Pipi, Pupu & Rosemarie
Pipì, Pupù en Rosmarina stuiten op een ei dat een reuzenstruisvogel is kwijtgeraakt.
«
»
09:33 Sarah en Eend
Sarah vindt een pakje zaadjes in de krant en ze besluit ze direct in de grond te stoppen. Ze moet lang geduld hebben voor er iets groeit, maar ineens ziet ze uitjes.
«
»
09:40 Maan en ik
In het Toy House is Colly Wobble haar schoenen kwijt. In Storyland laat Moon Baby Colly Wobble een magische schoenspanner zien waarop verschillende schoenen groeien. Colly Wobble kiest de flippers om te proberen. Ze vindt het grappige schoenen.
«
»
10:02 Zappelin Mini's
Twee handen laten, met materialen waar je makkelijk aan komt, zien hoe je een bekend Zappelin-figuur namaakt: van Bobbie de aap tot Zappie. Met het stappenplan op zappelin.nl kunnen kinderen zelf aan de slag.
«
»
10:04 Inui
Door een gat in het ijs op zee gaan de vrienden vis vangen. Hoewel ze uren naast het gat zitten, zijn de vissen slim en bijten ze niet.
«
»
10:11 Nijntje & Vriendjes
Op een dag is de rode step van Nijntje ineens geel. De hele dag op school vraagt Nijn zich af hoe dat kan. Nina is ook heel verbaasd en samen gaan ze naar huis om het raadsel op te lossen. Ze vinden een tweede, rode, step voor Nijntjes huis.
«
»
10:16 Tik Tak
Er wordt een zandtekening gemaakt van een dolfijn, er is een ondeugende chameleon die met kersen speelt en boekenmeisje maakt een klimrek.
«
»
10:21 Bo Beer
Tomine moet haar haar wassen, maar ze weigert omdat ze geen shampoo in haar ogen wil krijgen.
«
»
10:26 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:31 No-No
Mäkkaiveri's neef Magnum zal het dorp bezoeken. De neven voelen zich zo op hun gemak bij elkaar dat Oiva zich een buitenstaander voelt. Het waterbekdier is niet te vergelijken met een snelle en leuke krabvriend.
«
»
10:38 Zappelin Mini's
Twee handen laten, met materialen waar je makkelijk aan komt, zien hoe je een bekend Zappelin-figuur namaakt: van Bobbie de aap tot Zappie. Met het stappenplan op zappelin.nl kunnen kinderen zelf aan de slag.
«
»
10:39 Woezel en Pip
Het onweert in de Tovertuin en iedereen vlucht voor de bliksem en donker. Woezel is niet bang.
«
»
10:44 Olly, het kleine witte busje
Olly en Bertje worden door Ronald Grump gevraagd om een artikel voor de krant te maken, waardoor de oplage omhoog gaat. Op zoek naar nieuws stuiten ze op een vliegende schotel. Die blijkt van Bazza te zijn. Of toch niet?
«
»
10:49 Peppa Pig
Opa en Oma Big laten Peppa en George hun speelgoed en hobby's zien. Oma laat haar speciale pop uit haar kindertijd zien en Opa zijn liefde voor het bouwen van speelgoedvliegtuigen.
«
»
10:54 Peppa Pig
George, Peppa en mama Big gaan naar de kledingwinkel van mevrouw Konijn om nieuwe kleren voor George te kopen. Nadat hij heel veel verschillende spannende outfits heeft uitgeprobeerd, vindt George er één die perfect bij hem past.
«
»
10:59 Tom en de boterham met aardbeienjam en honing
Tom gaat op zoek naar een heerlijke boterham met aardbeienjam en honing. Hij ontmoet een gigantische kikker Bongo, die hem weer laat groeien.
«
»
11:05 Kiwi & Strit
Kiwi heeft een nieuwe fiets, en hij daagt Strit uit voor een wedstrijdje.
«
»
11:10 Timmy tijd
Harriet is aan het klussen in de kinderkamer en Timmy wil graag helpen. Hij vindt een gele hoed en een speelgoed gereedschapsriem en begint aan zijn klusjes, maar zijn pogingen om het speelgoed van zijn vrienden te repareren lopen uit op een ramp.
«
»
11:15 Pingu
Een journalist neemt een foto van Pingu en Robby bij een luchtballon. Pingu's foto's zijn geen succes, omdat hij de kap niet van de lens heeft gehaald.
«
»
11:20 Tip de Muis
Tip vindt beleefd zijn maar niets, totdat hij erachter komt dat beleefd zijn best handig kan zijn.
«
»
11:27 Raad eens hoeveel ik van je hou
Grote Haas lijkt alle diersoorten in de wei te kennen. Hazeltje is benieuwd of er echt geen dier te vinden valt, waarvan Grote Haas nog nooit gehoord heeft. Desnoods verzinnen hij en zijn vrienden er zelf ééntje.
«
»
11:38 Ziggy en de Zootram
Ziggy ontmoet een slak die hij Stanley noemt en vertelt hem alles over de tram en zijn passagiers.
«
»
11:49 Maya de Bij
Ben komt Lilly tegen, een vlieg die op het punt staat te bevallen van een stel larven. Ze heeft daar een mestbal voor nodig. Ben maakt een nieuwe bal. Maar als hij klaar is, heeft ze al eieren gelegd.
«
»
12:02 Calimero
Calimero ruimt boeken in de Molen op en gebruikt daarbij de Slimme Slurper. Omdat Pieter ongeduldig is, ontsnapt deze naar het huis van Calimero en maakt hij er een enorm grote bende van.
«
»
12:13 Charlie en Lola
Lola wil een verzameling beginnen. Haar grote broer Charlie verzamelt dinosaurussen. Jammer genoeg kan Lola niets bijzonders bedenken om te verzamelen. Dan vindt Lola in het müslipak een dinosaurus, de laatste die Charlie nog mist.
«
»
12:24 Zin in Zappelin
Soy wil graag meedoen aan een musical. Om te oefenen heeft hij hulp van Fenna nodig.
«
»
12:27 Zin in Zappelin
Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze.
«
»
12:29 Olivia
De show 'Assepoester op 't ijs' komt naar de stad en Olivia wil hier dolgraag naar toe. Moeder heeft kaartjes gekocht voor het hele gezin. Wanneer Olivia hoort dat de ijsshow niet doorgaat, want de sterschaatsster Sonja Spijkers is ziek.
«
»
12:39 Zin in Zappelin
Fenna zoekt naar een piratenschat en ze laat zien hoe je een piratentraktatie maakt.
«
»
12:43 Kindertijd
In deze serie laten kinderen zien waar ze graag buitenspelen. Dit keer: speurtocht in het park.
«
»
12:51 Zin in Zappelin
Soy wil graag meedoen aan een musical. Hij heeft hulp nodig van Fenna en ze raken verstrikt in een piratengevecht. Fenna zoekt naar een piratenschat en ze laat zien hoe je een piratentraktatie maakt.
«
»
12:53 Splat & Seymour
Splat maakt per ongeluk een deuk in het bed van Seymour. Hij baalt ervan en ruilt hem stiekem voor een ander sardineblikje. Maar Seymour merkt het meteen en zegt dat hij dol is op zijn bed en het terug wil.
«
»
13:04 Zin in Zappelin
Buurman Ron is er zeker van dat er in de zeppelin een piratenschat verstopt ligt.
«
»
13:08 Bollie & Billie
Bill wil niet meedoen aan de wedstrijd voor de beste hond en doet alsof hij ziek is. Totdat hij hoort wat dit jaar de prijs is. Dan zet hij alles op alles om die prijs te bemachtigen.
«
»
13:20 Zin in Zappelin
Soy wil graag meedoen aan een musical. Hij heeft hulp nodig van Fenna en ze raken verstrikt in een piratengevecht. Fenna zoekt naar een piratenschat en ze laat zien hoe je een piratentraktatie maakt.
«
»
13:23 Zin in Zappelin
Soy wil graag meedoen aan een musical. Hij heeft hulp nodig van Fenna en ze raken verstrikt in een piratengevecht. Fenna zoekt naar een piratenschat en ze laat zien hoe je een piratentraktatie maakt.
«
»
13:26 Saïd & Anna
Saïd en Anna zijn beste vrienden en zijn dagelijks te vinden in de Repairshop van Saïds ouders. Terwijl kapotte spullen van de mensen uit de buurt worden gerepareerd, weten de kinderen hun eigen probleempjes ook op creatieve wijze te fixen.
«
»
14:18 Zo is Joey!
Mervouw Deken kan niet komen werken en dus neemt mevrouw Ansjovis haar taken over. Alleen lust niemand behalve Igor haar groentetaart.
«
»
14:29 Buurman en Buurman
Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen altijd de mist in.
«
»
14:36 Machtige Mike
Mike bereidt een special sushi-diner voor Iris, maar de wasberen zorgen voor problemen.
«
»
14:43 Grizzy en de Lemmingen
De Lemmings vinden een intrigerende doos met experimenten en worden chemici.
«
»
14:50 Nils Holgersson
Als Nils zijn propeller verliest, doet hij er alles aan om hem terug te krijgen.
«
»
15:04 Jungle Book
De gemene en gevaarlijke zwarte panter Kala is terug in de jungle en hij is op zoek naar Mowgli. Als dat maar goed gaat.
«
»
15:15 BarnKidz
Wanneer Manon Kleine Teen gevangenneemt, wil ze alleen onderhandelen met de baas van de groep.
«
»
15:27 Trex
Simon verstopt zich voor Liesje en buurman Zuurmans denkt dat Trex kan praten.
«
»
15:32 Mega Mindy
Als een van de beruchte Kriminalsky-broers wordt gearresteerd, is dat gevaarlijk voor Migrain en het politiekorps. En Mega Mindy kan pas komen helpen wanneer de generator van opa Fonkel weer gemaakt is...
«
»
16:00 Kosmoo
Aangezien haar hond Fifi vervangen zal worden door een andere hond voor reclame van Bogus Hondenbrokken, wil Giselle de wedstrijd saboteren.
«
»
16:26 Peperbollen
Tijdens een kanotochtje worden Joaquin en Lisa met een fles bekogeld door een opvliegende sportvisser. Hij scheldt Lisa uit omdat ze van buitenlandse afkomst is.
«
»
16:55 De dodelijkste 60 specials
De twee extreemste gebieden waren de bevroren toendra van Alaska en de vochtige regenwouden van Brazilië. Steve laat zien hoe hij en zijn team omgingen met temperaturen van twintig graden onder nul en de vochtigheid en hitte in de jungle.
«
»
17:23 De Proefkeuken
Pieter en Willem willen hun eigen game maken. Pieter laat zich omtoveren tot een gamekarakter. Willem stort zich daarentegen op een real-lifevariant. Als dat maar goed gaat, anders is het game over.
«
»
17:50 Brugklas
Romy en Meike zijn stiekem in Hamburg om Meikes biologische moeder te ontmoeten.
«
»
18:01 Checkpoint
Checkpoint checkt of een radiografisch bestuurbare auto sneller gaat dan een raket, hoe sterk een stormparaplu is en wie er het beste is in het donker, de jongens of de meiden.
«
»
18:28 De Faker
Rob Dekay is in Eelde om de Faker te ontmaskeren bij de familie Hummel. Hij doet mee met krav maga.
«
»
18:45 Het Klokhuis
Eva gaat slopen. Ze bezoekt de grootste scheepssloperij van Nederland. Met ijzersterke apparaten worden schepen van wel honderd meter lang op de kade gehesen, gesloopt en teruggebracht tot korte repen staal. En dat is best een precies werkje.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:26 First Dates
Het First dates-restaurant opent z'n deuren in Amsterdam, waar vrijgezellen hun kans wagen op de liefde tijdens een blind date. Ze zijn zorgvuldig gekoppeld, maar daarna is het aan hen.
«
»
20:17 Toren C Kort
Maike Meijer en Margôt Ros kruipen in de huid van zo'n veertig verschillende personages die Toren C bevolken, een kantoorhel tot de nok toe gevuld met absurde situaties.
«
»
20:34 NOS Voetbal
Voorbeschouwing op de Voetbal Nations League wedstrijd (v) Spanje - Nederland.
«
»
20:55 UEFA Nations League Vrouwen
Verslag van de wedstrijd Spanje - Nederland, gespeeld in de UEFA Nations League voor vrouwen.
«
»
22:58 NOS Voetbal
Nabeschouwing van de Voetbal Nations League wedstrijd (v) Spanje - Nederland.
«
»
23:36 3 Op Reis
Dzifa begint aan een lange reis door backpackerswalhalla Azië. Ze trapt af in de Thaise hoofdstad Bangkok. Dzifa laat zich leiden door de creatieve inwoners van de stad zelf, die haar plekken laten zien die toeristen over het hoofd zien.
«
»
00:15 De Gevaarlijkste Wegen
Nagenoeg in dezelfde tijdzone als Nederland, maar toch mijlen ver weg ligt Zuid-Afrika. Oud-Real Madrid voetballer Royston Drenthe gaat in Zuid-Afrika op 4x4 avontuur met de Vlaamse tv-presentatrice, tevens seksuologe Goedele Liekens.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers