TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een zaag gemaakt van bouten en schroeven en een magische regenwolk. Boekenjongen maakt een zaag door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Mo is opgewonden als zijn nieuwe lamp arriveert, maar Tee is alleen geďnteresseerd in de doos.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel durft niet in een vliegtuig. Kaatje haalt er een kameraadje bij. Seppe heeft al veel gevlogen, want zijn papa is piloot. Hij laat zien hoe het is om te vliegen.
«
»
06:25 Ollie
Wanneer Ollie en zijn vrienden fruit gaan plukken, ontdekken ze een speciaal besje dat helemaal niet zoals de andere is.
«
»
06:30 Meneer Papier
De vogeltjes fluiten in koor. Dat wil Meneer Papier ook kunnen. Hij knipt voor zichzelf een snavel en maakt een snerpend geluid. Verschrikt vliegen alle vogeltjes weg. Vol goede moed knipt hij een fluitje. Zal Meneer Papier ooit leren fluiten?
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De beren worden wakker gemaakt door een hard geluid. Ze rennen naar de keuken en ontdekken een gat in het dak. Ze besluiten te ontbijten voordat ze het dak gaan repareren. Het begint echter te regenen en het huis staat al snel onder water.
«
»
06:40 Vos en Haas
De hitte put iedereen uit. Er wordt een logeerpartij georganiseerd.
«
»
06:50 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon en Gaspard vinden een heleboel lekkere cupcakes in de keuken en eten ze zonder te vragen op. Maar als opa er eentje wil eten en er geen meer over zijn, zeggen de jongens niets.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmund en Luzie willen graag een winterverblijf bouwen voor een familie dieren. Baldur helpt hen daarbij. Het is echter nog niet duidelijk voor welke grote dierenfamilie de woning bij de moestuin bedoeld is.
«
»
07:10 Casper en Emma
Casper en Emma leren toveren. Er komt een goochelaar naar de kleuterschool van Casper en Emma en ze laat hun goocheltrucs zien. Casper vindt het erg fascinerend en wil ook een truc leren.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson vindt een ei. Hij wil het stiekem uitbroeden als verrassing voor Marie. Marie wil met Samson gaan wandelen en leuke dingen doen, maar Samson kan niet weg uit zijn mandje omdat hij het ei moet uitbroeden.
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:35 Grizzy & the Lemmings
Er wordt een vreemd object bezorgd bij de hut, een nieuw soort skateboard. Deze heeft geen wielen maar zweeft vlak boven de grond.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Dodo
Joe Connolly komt aan in de disco met hoge verwachtingen; hij wil met Daisy Adeyemi dansen. Het enige wat hem in de weg staat is zijn beste vriend Frisbo, die zijn eigen wensen heeft.
«
»
08:10 Wannabe's
Mike en Shoana proberen de bekende modeontwerpster Davina Divani warm te maken voor een kledinglijn van 'So Shoana'. Maar ze voelt niet meteen een klik. Ook al is Davina erg arrogant, toch toch willen Mike en Shoana vrienden worden met haar.
«
»
08:25 De Smurfen
Smurfin redt Brilsmurf van een gigantische slang. De anderen willen dat ze hen 'Smurf-fu' leert.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden de camera van de boswachter en beseffen hoe leuk foto's maken is. Grizzy wil een portret van de berin maken, de Lemmings geven echter de voorkeur aan een groepsfoto.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
De koelkast in de hut is vervangen door een gloednieuw apparaat. Deze nieuwe koelkast analyseert het vetpercentage van degene die hem opent, om vervolgens de bijpassende voeding aan te bieden.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
De Ukkepukkies ontdekken een zaklamp en hebben plezier in het maken van schaduwen. Wanneer Geel iets groots in de buurt van het licht brengt, krijgen ze meer dan waar ze op gerekend hadden.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu doen mee aan circusspelletjes. Twee teams staan tegenover elkaar, en de vrienden zijn verdeeld tussen gele en rode fans. Het lijkt moeilijk om iedereen bij elkaar te brengen om samen plezier te hebben, maar het is niet onmogelijk.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Ziggy vindt een kleine krokodil en wil voor hem zorgen en zoekt de familie van de krokodil.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
09:25 De Smurfen
Hippe Smurf wordt moe van de exploderende doos van Lolsmurf. Hij besluit hem een koekje van eigen deeg te geven door de doos te manipuleren met een nog grotere explosie.
«
»
09:35 De Smurfen
Smurfbloesem en Brilsmurf worden getransporteerd naar een parallel universum. In deze wereld zijn alle Smurfen grijs en gemeen. Verrassend genoeg zijn Gargamel en Azraël hier de goeieriken.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Ella en mama hebben een speciale dag samen. Maar pap heeft een spoedklusje, dus Tilly moet met Ella en mama mee. Daar is Ella niet blij mee. Maar dan komt Tilly in gevaar.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Ella's beste vriendinnetje van de aarde komt langs. Ella is een beetje jaloers en komt per ongeluk in de trekkracht van Jupiter terecht.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Liberius wil een gerechtsgebouw gaan bouwen. Astmatix verzet zich hiertegen en krijgt een toverdrank. Hij wordt echter almaar jonger, totdat hij plots weer in een ei komt te zitten.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Idefix moet een babyarend terugbrengen naar zijn ouders, maar het hondenlegioen zit hen achterna. Generaal Labienus wil er zijn eigen persoonlijke jachtdier van maken. De hond zal alles doen om hem te beschermen alsof het zijn eigen baby is.
«
»
10:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy probeert aan de berin te bewijzen dat hij wel degelijk zen kan zijn.
«
»
10:40 Berry Bees
Bobby, Lola en Juliette ontmoeten een groep bergbeklimmers aan de voet van berg Shiverest. Ze horen een ongelooflijk verhaal: er is een yeti gespot op de berg. De meiden gaan op onderzoek uit.
«
»
10:50 Berry Bees
Er is een nieuw mobiel videospel dat Dreamland heet. De spelers van Dreamland lijken zich niet meer los te kunnen wrikken van het scherm. Het is alsof ze vast zitten in het spel. De Berry Bees gaan het spel ook uitproberen.
«
»
11:05 Squish
Squish neemt Peggy's hoofdrol in het schooltoneelstuk op zich. Dit is omdat hij zich fysiek in de vorm van een ster kan veranderen, niet vanwege zijn acteerkwaliteiten.
«
»
11:15 Squish
Squish schrijft zich in voor Peggy's liefdadigheidsrace en denkt dat hij maar 27 millimeter lang is. Het is eigenlijk 27.000 millimeter. Pod probeert te voorkomen dat Squish de race finisht.
«
»
11:30 Galactic Agency
Op aandringen van K, die net het bestaan van de ruimtecode heeft ontdekt, pakt het Galactisch Agentschap Krass op. Hij is een van Reeks tortichon, maar hij verbergt voor hen dat Reek hem door het heelal achtervolgt.
«
»
11:40 Galactic Agency
Animatiereeks over de avonturen van Dany Oven en zijn team van reparatiespecialisten die door de Melkweg reizen.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wil indruk maken op de berin en besluit een ballonpoedel te maken. Hij zag namelijk op tv hoe je zoiets kan doen.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een prototype van het Canadese leger dat op een toetsenbord lijkt.
«
»
12:15 Ket & Doc
Collin (twaalf) heeft zijn papa - die militair is - vaak gemist. Maar deze zomer wordt alles anders... Collin en zijn vader leren elkaar beter kennen en ontdekken dat ze een verschillende kijk op de wereld hebben. Papa droomt van stoere zonen.
«
»
12:30 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht op een speelplaats. Daar worden ze uitgedaagd om drie levensgevaarlijke schoolspelletjes te spelen: hinkelen, touwtjespringen en tikkertje. Wanneer een duivelse versie van Lizzy opduikt, dreigt het fout af te lopen.
«
»
12:55 Helden
Vandaag: petflessenboot en mentos afvuren.
«
»
13:05 Ik u ook
Lou wil net als haar grote held Kamal Kharmach een comedyshow maken, maar grapjes bedenken blijkt veel moeilijker dan gedacht. Als Mel aan Cas vraagt om haar te helpen met een auditiefilmpje, ontdekt Cas dat Mel een rare tik heeft wanneer ze acteert.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wil een dutje doen, maar hij vindt maar niet het ideale kussen. Hij besluit het kussen te testen dat de Lemmings gebruiken als springmat.
«
»
13:25 Squish
Squish en Pod willen geld bij elkaar verzamelen om een speciale balpet te kopen. Ze besluiten om samen een zaakje te beginnen als huisdierenoppas. Ze worden geholpen door een robot.
«
»
13:40 Berry Bees
De Berry Bees onderzoeken een reeks van kat-nappings in Clover. Ze hebben geen echte kat om als lokaas te gebruiken, dus schakelen ze Bobby's laatste uitvinding in. Haar Robolinda wordt in de perfecte kat veranderd.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Een familie duiven zit gevangen onder een Romeins standbeeld dat door Anglaigus op de top van de Grand Colombier is geplaatst. Ze moeten gered worden.
«
»
14:10 Interstellar Ella
De bende speelt tikkertje met meteoroďden, maar Glitch volgt Slippy's instructies niet. Hij beseft al snel dat het komt omdat Glitch de komeet zag die hij al maanden volgt.
«
»
14:20 Prinsessia
Juf Flora vertelt over Prins Maximus, die twee weken op een onbewoond eiland wist te overleven. Violet beweert dat zij dat ook best zou kunnen. Roos gelooft er niks van en daagt haar uit.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush durft geen hoge sprong het meer in te maken, dus gaat hij met Chep mee naar Moriel die volksverhalen verteld over Zwammetjes. Chep is sceptisch maar begint de verhalen te geloven als hij denkt te zien dat ze werken.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush wil zijn vriendjes verrassen met een ondergronds tunnelnetwerk maar Fung en Miff jagen ze de schrik op het lijf en hebben daar vreselijk veel lol om. Tot ze zelf te pakken worden genomen en zich een slag in de rondte schrikken.
«
»
14:55 Mega Mindy
Als de zeepkistenrace weer van start gaat, probeert de commissaris alles om te winnen. Hij speelt vals door zijn kar om te wisselen en zijn tegenstanders te intimideren. Wanneer de deelnemers dat door krijgen, gaan ook zij valsspelen.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu zijn aan het vissen in hun boot als ze een paar zeemeerminnen tegenkomen. Molang, die helemaal in de ban is van het lied van de zeemeermin, verlaat de boot en brengt zichzelf in gevaar. Piu Piu schiet hem te hulp.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie maakt een pakketje dat bij haar geleverd wordt voor Florentine stiekem open en ontdekt dat het een keukenrobot is, die ze al zolang wil. Ze kan zich niet bedwingen en wil hem gebruiken, maar laat hem per ongeluk vallen.
«
»
15:30 Kleine dingen
Een mysterieus rond voorwerp zweeft naar de Ukkepukkies. Roze en Groen gaan het nader bekijken en ontdekken dat het niet alleen een grappig geluid maakt, maar ook ongelooflijk licht en zwevend is.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Turbine ontmoet Lavadonis, een Egyptische hond, en wordt onmiddellijk verliefd op hem. Wanneer een ontmoeting tussen de twee is gepland, komen de Romeinen erachter en proberen de geliefden tegen te houden. Maar de onverzettelijken helpen hen.
«
»
15:45 De Smurfen
Alle Smurfen hebben een eigen identiteit. Alleen Smurf Zonder Naam is nog op zoek naar zijn roeping.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Met Kerstmis moet Joe in de kamer van zijn broer Jamie slapen. Wanneer hij een sms ontvangt van een meisje, probeert hij uit te zoeken wat hij moet doen terwijl hij een hele nacht met zijn broer moet om zien te gaan.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings doen klittenband over hun lichaam en gooien zichzelf op de deurmat. Grizzy was een dutje aan het doen, maar wordt snel wakker door het onaangename geluid.
«
»
16:35 Rox
Een jeugdbende is actief op allerlei voertuigen zoals rollerblades, skateboards, steps en kleine snelle fietsen. De bende slaat onverwacht toe op met name bijzonder drukke plaatsen.
«
»
17:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Sarah om de faker te ontmaskeren in de familie Wouters uit Mol?
«
»
17:15 3Hz
Sammy ontvangt een mysterieus verjaardagscadeau van zijn neef Robin, die tien jaar eerder op wereldreis is vertrokken.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
De berin is haar favoriete bloem kwijtgeraakt onder een zware rots. Grizzy kan deze niet optillen en dus besluit hij hard te gaan trainen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
18:10 Nachtwacht
Enkele jongeren betreden stiekem een magisch doolhof, maar moeten al snel worden gered. Wilko, Keelin en Vladimir proberen hen te redden, maar worden in de weg gezeten door Ranger Cooper.
«
»
18:35 De Hoppers
Wanneer Arno weer eens ongevraagd geld van zijn pa heeft uitgegeven, wordt hij gestraft door Jackie en Geert. Om zijn straf te ontlopen, richt hij 'Arnoland' op. Daar hoeft hij de regels van de Hoppers niet te volgen en kan hij doen wat hij wil.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings proberen een vleermuis te vangen om daar rodeo mee te spelen, maar storen daarmee Grizzy die ook een spel speelt.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Olly wil niet meer stappen, want dat is supersaai. Hij laat zijn oog vallen op een rode scooter van het merk Poema. Maar die is veel te duur.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Buck
Wanneer twee enqueteurs van een onderzoeksbureau aanbellen, ontvangt Buck hen. Laura vindt het echter zeer verdacht roept de familie bij elkaar: Buck is in gevaar.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De zestien kandidaten nemen het al duellerend tegen elkaar op. De kandidaten staan tegenover elkaar aan de speeltafel en moeten als eerste hun pingpongballetje in een bekertje zien te mikken.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers