TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
02:05 Cracked
Aidan heeft vertrouwensproblemen met Daniella na de onthulling dat Daniella verslag uitbracht aan Caligra over zijn gedrag op de werkvloer. De situatie beïnvloedt de voltallige eenheid.
«
»
02:50 Cracked
De eenheid wordt om hulp gevraagd bij een diamantroof bij een kleine juwelierszaak. De gestolen diamanten maakten deel uit van de reguliere zending, maar zijn toch als onverzekerd opgegeven.
«
»
03:30 The Real Housewives of New York City
Carole en haar moeder werven stemmen in Pennsylvania, waarna ze de uitslagen volgen tijdens de verkiezingsavond. Sonja weet niet goed waar ze staat ten opzichte van 'Frenchie' en Rocco. Dorinda probeert Ramona naar haar surprise party te krijgen.
«
»
04:15 The Real Housewives of New York City
De bruidsmeisjes worden getrakteerd op een voorproefje van LuAnns trouwjurk, en Carole woont een herdenkingsdienst bij voor de overleden echtgenoot van Dorinda. Ondertussen overweegt Bethenny om naar een groter appartement te verhuizen.
«
»
04:55 Storage Wars
Mary komt met een gedurfd plan op de veiling in Moreno Valley, Californië. Ivy zoekt naar alledaags koopwaar om zijn winkels te vullen. René denkt met veel geld een voorsprong te hebben op zijn tegenstanders, totdat Dave zich weer eens laat gelden.
«
»
05:15 The Millionaire Matchmaker
Jill Zarin, een realityster, wil dat Patti een geliefde vindt voor haar dochter Ally, die pas van de universiteit is afgestudeerd. Patti adviseert Prins Ferdinand Von Anhalt om vrouwen niet eerst zijn titel te vertellen.
«
»
06:00 American Pickers
Op hun zoektocht naar vreemde, wilde werelden, vinden Mike en Frank een gigantisch kasteel en een verborgen ruimteschip in een achtertuin.
«
»
06:55 American Pickers
Mike en Frank gaan naar Californië met een klassieke Indiaanse motor. Ze willen een deal sluiten met Bobby Green, de eigenaar van een geweldige motorzaak in Los Angeles.
«
»
07:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:00 Storage Wars
De kopers beproeven hun geluk in San Diego. Mary probeert in contact te komen met haar innerlijke Californiër. Jarrod en Brandi kunnen een goede aankoop nodig gebruiken. Darrell gaat mogelijk de boeken in met de slechtste aankoop van de show.
«
»
08:30 Storage Wars
De kopers reizen af naar Rancho Palos Verdes, in Californië. Mary moet binnen haar budget blijven, en leert een harde les van Dave. Jarrod en Brandi proberen de veiling wat stijlvoller te maken, terwijl Rene een geheime strategie uitprobeert.
«
»
08:55 Flip This House
De eigenaar van een 108 jaar oud huis in New Haven wil er graag vanaf. Than denkt dik winst te maken: schilderen en een nieuw dak erop. Dat valt tegen, maar er staat ook een oldtimer in de garage.
«
»
09:55 Below Deck Mediterranean
Rob en Jess moeten het met enige tegenzin bijleggen na een tumultueuze nacht op Ibiza. De nieuwe gasten sluiten een weddenschap met Bugsy, terwijl kapitein Sandy een ramp moet voorkomen. De vermoeide Tom draait door na een verzoek van een gast.
«
»
10:55 Shark Tank
Een man en zijn zakenpartner laten een unieke variatie op een gewone groente zien. Andere uitvindingen die worden getoond zijn onder andere een apparaat dat bescherming biedt tegen de zon en een unieke barbecuesaus.
«
»
11:45 Last Man Standing
Mike en Chuck worden strijdlustig wanneer Ed een flipperkast op kantoor heeft geïnstalleerd. Ondertussen worden Kristen en Mandy jaloers op een gedicht dat Vanessa voor Jen schreef.
«
»
12:10 Flip This House
Peter koopt in Atlanta van vier huizen de woning die veruit het goedkoopst is zonder Brian te raadplegen, maar goedkoop blijkt duurkoop. Peter eist van Brian creatieve oplossingen voor dure problemen.
«
»
13:10 Storage Wars
De kopers zoeken naar woestijnschatten op de veiling in Indio, Californië. Ivy gebruikt een brute strategie om concurrentie af te schrikken. Mary stapt uit haar comfortzone. Darrell weigert zich door Brandons slechte humeur te laten afleiden.
«
»
13:40 Storage Wars
Darrell speelt een thuiswedstrijd als de kopers naar Costa Mesa in Californië komen. Barry wil met alle liefde de nieuwe veilingmeester Johan ontmoeten. Ivy Calvin stuit op uniek gereedschap. Jarrod en Brandi zoeken voorraad voor hun nieuwe winkel.
«
»
14:05 American Pickers
Mike en zijn jongere broer Robbie kijken rond op een bergingswerf in Idaho in de hoop te bewijzen dat twee Wolfes beter zijn dan één. Ze graven door bergen rommel om een Rolex en een bord van General Tire te vinden.
«
»
15:05 American Pickers
Frank is verzot op een zeldzame Harley Davidson die hij vindt in een verborgen pand in Californië.
«
»
16:00 The Millionaire Matchmaker
Celebrityblogger Perez Hilton is nog steeds single en verlangt naar een eerlijke, standvastige relatie. Realityster Sonja Morgan heeft genoeg aanbidders, maar haar relaties lopen steeds opnieuw stuk. Patti helpt haar om de juiste man te vinden.
«
»
16:55 Shark Tank
Twee mannen tonen een technologie waarmee vissen getest kunnen worden op hoeveelheid kwik. Een jonge vrouw presenteert een modemerk dat gebruik maakt van de kracht van sociale media.
«
»
17:55 Station 19
Dr. Diane Lewis keert terug om te helpen bij een interventietraining voor brandweerlieden van Station 19 en Station 23. Andy en Sullivan staan nog steeds op gespannen voet, terwijl Jack een jonge autistische man in een stadsbus helpt.
«
»
18:45 Below Deck Mediterranean
Rob en Jess moeten het met enige tegenzin bijleggen na een tumultueuze nacht op Ibiza. De nieuwe gasten sluiten een weddenschap met Bugsy, terwijl kapitein Sandy een ramp moet voorkomen. De vermoeide Tom draait door na een verzoek van een gast.
«
»
19:35 Below Deck Mediterranean
Bugsy organiseert een avond met een ondeugend thema. Ondertussen lopen de spanningen tussen kapitein Sandy en chef Tom hoog op. Alex vraagt Bugsy naar de status van hun relatie. Rob en Jess brengen een romantische nacht door in de gastencabine.
«
»
20:35 NCIS: New Orleans
Pride luistert burgemeester Hamilton af. Het NCIS-team onderzoekt de diefstal van marinewapens bij een treinoverval.
«
»
21:30 NCIS: New Orleans
Door de moord op een vlootaalmoezenier vindt Pride een mogelijke verband tussen burgemeester Hamilton en de illegale activiteiten in Clearwater. Percy ondervindt de gevolgen van haar keuzes in een vorige zaak.
«
»
22:25 In the Dark
Nu de dreiging steeds dichterbij komt, maken Murphy en Trey een wanhopige beslissing.
«
»
23:15 In the Dark
Terwijl Murphy er achter probeert te komen wat er met Jess is gebeurd, en steeds dichterbij de waarheid komt, komen Clemens en Josh weer een stap dichter bij het vinden van Murphy.
«
»
00:00 The Equalizer
McCall wordt gevraagd om samen met Mel en Harry een helderziende te helpen die zijn zus spoorloos verdwenen is. Hij beweert zelf dat hij kan zien dat ze in groot gevaar is. Delilah vindt het moeilijk om McCalls geheimen te bewaren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers