TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Voor de functie van restaurantmanagement moeten Yvonne en Erik als examentaak een tafel met gasten verzorgen, maar er zijn wat complicaties. Na het examen besluit Werner verrassend genoeg dat Erik de baan krijgt.
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 Hidden Family Secrets
Joyce Hollingsworth is een ambitieuze zakenvrouw die er alles voor over heeft om de reputatie van haar cosmeticabedrijf te beschermen. Dan ontdekt ze dat haar tienerdochter zwanger is van diens vriendje. Joyce wil dat het kind geadopteerd wordt.
«
»
16:35 The Goldbergs
Barry is enthousiast als iemand uit de modewereld hem benadert in het winkelcentrum. Erica vermoedt echter dat hier iets achter zit. Adam hoopt dat Murray en zijn vader weer naar elkaar toe kunnen groeien.
«
»
17:00 Buffy the Vampire Slayer
Nadat een spreuk van Willow dramatisch mislukt, wordt Buffy hopeloos verliefd op Spike, verliest Giles zijn gezichtsvermogen, en trekt Xander plotseling een overvloed aan demonen aan.
«
»
17:55 How I Met Your Mother
Als Ted het aanbod van Barney om het nieuwe GNB-gebouw te mogen ontwerpen afslaat, probeert Barney hem over te halen door al zijn beste versiertrucs te gebruiken. Robin is nog niet over Don heen en belt hem op als ze dronken is.
«
»
18:20 The Goldbergs
Beverly krijgt orders van Murray om de garage op te ruimen. Hij wil dat alles wordt weggegooid, behalve een koffer waar hij blijkbaar wel een heel sentimentele band mee heeft.
«
»
18:45 The Simpsons
Homer wordt gehypnotiseerd en denkt dat hij tien jaar oud is. Wanneer hij in zijn new age-periode zit, komt zijn hypnotiseur echter plotseling te overlijden.
«
»
19:15 The Simpsons
Uitvinder Elon Musk komt naar Springfield, en Homer inspireert hem met een nieuw idee dat een revolutie zou kunnen betekenen voor Springfield. Maar het zou mr. Burns wel een pak geld kunnen kosten.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
Sheldon zint op wraak nadat Barry Kripke hem heeft vernederd op de radio. Ondertussen ontloopt Howard Bernadette omdat hij twijfels heeft over hun relatie.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Penny verbaast iedereen wanneer ze een hele hoop wetenschappelijke kennis blijkt te hebben terwijl Bernadette geïnteresseerd raakt in Leonards onderzoek.
«
»
20:35 Aspe
In de tuin van De Love, een gerestaureerde boerderij nabij Brugge, wordt een lijk ontdekt. Van In komt erachter dat die als lustoord diende voor prominente figuren en komt daarna op het spoor van een groep die de bescherming geniet van een minister.
«
»
22:30 Mile 22
Een CIA-agent en een paramilitair team moeten een belangrijk voorwerp door Zuidoost-Azië vervoeren. Ze komen al snel in een race tegen de klok terecht als het leger, de politie en de straatbendes van de stad dichterbij komen om het terug te halen.
«
»
00:15 The Big Bang Theory
Sheldon zint op wraak nadat Barry Kripke hem heeft vernederd op de radio. Ondertussen ontloopt Howard Bernadette omdat hij twijfels heeft over hun relatie.
«
»
00:40 The Big Bang Theory
Penny verbaast iedereen wanneer ze een hele hoop wetenschappelijke kennis blijkt te hebben terwijl Bernadette geïnteresseerd raakt in Leonards onderzoek.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers