TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Sun, Sea and Selling Houses
In Almeria helpen de Garners Stephen en Linda bij het vinden van de perfecte match voor hun wensenlijstje. In Alicante willen Lesley en Gary de juiste plek, in de juiste grootte, voor de juiste prijs.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Dinner Date
Rebecca krijgt vijf menu's te zien van vijf potentiële blind dates. Deze heren hebben allen een drie-gangen-menu bedacht, maar enkel drie ervan mogen deze ook daadwerkelijk serveren.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 Achter gesloten deuren
Monique gaat trouwen met Herman, een notaris. Maar ze heeft hem nog niet verteld dat ze in een vorig leven prostituee is geweest. Hoe krijgt ze het voor elkaar om dit aan hem op te biechten zonder dat hij haar verlaat?
«
»
14:35 Dinner Date
Vrijgezel Marc ontvangt vijf menukaarten die door potentiële dates zijn samengesteld. Op basis hiervan nodigt hij drie dates uit. Erna kiest hij één date uit om nog een keer te zien.
«
»
15:30 Sun, Sea and Selling Houses
In Almeria helpen de Garners Paul, Kim en hun geliefde hond bij het vinden van hun droomhuis. In Alicante helpt de familie Rodriguez Kevin en Sharon hun perfecte plek te vinden.
«
»
16:20 Achter gesloten deuren
Nicole is verantwoordelijk voor de dood van haar broertje, dertig jaar geleden. Ze heeft het altijd verzwegen, maar nu haar vader op sterven ligt, wil Nicole niet langer zwijgen.
«
»
17:15 24 Hours in A&E
De 77-jarige Keith wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een hartstilstand. De 27-jarige Joanna belandt in het ziekenhuis na een val van haar paard, waarbij ze een wervelfractuur opliep.
«
»
18:15 Help, Mijn Man Is Klusser
Twee jaar geleden heeft Gisella's moeder een benedenwoning gekocht voor haar dochter, bedoeld als investering. Gisella gaat er wonen met haar vriend Robert en Robert sloopt de complete binnenkant van de woning, maar laat het er verder bij zitten.
«
»
19:10 Home and Away
Marilyn is enthousiast wanneer ze wordt aangenomen als ambassadeur voor de huidverzorgingsproducten van Stunning Organics. Roo daarentegen is sceptisch.
«
»
19:40 Moordenaars Open & Bloot
De inwoners van het dorpje Payette in Idaho zijn in shock nadat leerkrachte Libbi Baume dood is aangetroffen. Zakenman Ben Novack Jr. wordt tijdens een conventie doodgeslagen in zijn hotelkamer.
«
»
20:35 Angel Has Fallen
Mike Banning, ten onrechte beschuldigd van poging tot moord op de president, moet de FBI en zijn eigen werkgevers te ontlopen om de waarheid te achterhalen en het land te redden van dreigend gevaar.
«
»
22:55 New Kids Turbo
De hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie in het Brabantse dorpje Maaskantje zijn door misverstanden hun banen kwijtgeraakt. Tot overmaat van ramp zijn hun uitkeringen ook stopgezet. Ze besluiten dat ze nergens meer voor betalen.
«
»
00:35 Moordenaars Open & Bloot
De inwoners van het dorpje Payette in Idaho zijn in shock nadat leerkrachte Libbi Baume dood is aangetroffen. Zakenman Ben Novack Jr. wordt tijdens een conventie doodgeslagen in zijn hotelkamer.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers