TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 All Creatures Great and Small
James bereidt zich voor op zijn nieuwe leven, maar hij heeft moeite om alles op orde te krijgen.
«
»
01:50 New Tricks
Het team onderzoekt opnieuw de verdwijning van een jonge gymleraar wanneer zijn lichaam gevonden wordt in de bossen nabij een kostschool.
«
»
02:45 Scott & Bailey
Rachel weet dat het overlijden van het laatste slachtoffer voorkomen had kunnen worden. Janet heeft moeite om haar verantwoordelijkheden op privé- en op professioneel vlak in evenwicht te houden.
«
»
03:30 Harry Wild
Harry, Fergus en Lola zitten tijdens een zware storm vast in de plaatselijke pub. De situatie neemt een gevaarlijke wending als ze ontdekken dat er in de kofferbak van een auto op de parkeerplaats van de pub een kidnapslachtoffer zit.
«
»
04:15 Silent Witness
Nikki ontdekt dat een nieuwe moord gemodelleerd is naar een van haar oude zaken. Als iemand inbreekt in haar flat, vreest ze dat iemand haar in de gaten houdt.
«
»
05:10 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Lu gaat undercover in een lokale afslankclub om achter hun geheimen to komen. Ze krijgt alleen meer op haar bord dan haar lief is, als blijkt dat haar zus ook lid is van deze club.
«
»
06:00 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Aan de vooravond van de society bruiloft van het jaar reist James naar het platteland om de moord op een jeugdvriend te onderzoeken. Peregrine weet zich in het onderzoek te wurmen.
«
»
06:45 All Creatures Great and Small
Helen berust in de afwezigheid van James en besluit terug naar huis te gaan om haar familie te helpen. Mrs Hall staat in tweestrijd en moet een kant kiezen. Siegfried heeft moeite om Skeldale House bijeen te houden.
«
»
07:35 Father Brown
Een dode op de steencirkel van een door polio getroffen dorp brengt Father Brown tot de conclusie dat er donkere krachten aan het werk zijn en dat er een ander offer dreigt.
«
»
08:20 Death in Paradise
Bij het onderzoek naar een zelfmoord blijkt dat er meer aan de hand is dan het team in eerste instantie dacht. Het onderzoek wordt echter bemoeilijkt door de plaats waar het slachtoffer is gevonden: een badkamer die van binnenuit op slot is gedaan.
«
»
09:15 Midsomer Murders
Wanneer een jong meisje verdwijnt op een Jane Austen-themafeestje en vermoord in een bos wordt aangetroffen, moeten Barnaby en Winter terug in de tijd om de moordenaar te vinden.
«
»
10:05 Midsomer Murders
Wanneer een jong meisje verdwijnt op een Jane Austen-themafeestje en vermoord in een bos wordt aangetroffen, moeten Barnaby en Winter terug in de tijd om de moordenaar te vinden.
«
»
10:50 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
De stad gonst van opwinding in de aanloop naar de prestigieuze hondenshow van de kennelclub van Melbourne, maar wanneer een hondenverzorger dood wordt aangetroffen, dreigt er een schandaal.
«
»
11:35 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Een zaak van de vermissing van een Oost-Europese oligarch wordt een moordonderzoek.
«
»
12:25 Father Brown
De beroemde bloemist Octavia Eden keert samen met haar dochter en nicht terug naar haar geboortedorp Kembleford. Haar terugkomst brengt naast glamour echter ook moord naar het dorp.
«
»
13:10 Death in Paradise
Detective Goodman en zijn team worden door een storm ingesloten op een privé-eiland. Daar bevindt zich ook een moordenaar.
«
»
14:05 The Chelsea Detective
Een alom geliefde beveiliger overlijdt na steekwonden en wordt dood gevonden. Hij laat een ongeneeslijk zieke vrouw achter. Max en het team onderzoeken wie de moord heeft gepleegd.
«
»
15:00 Father Brown
Er wordt een dode man gevonden in een bankkluis. Het is een ingewikkelde zaak, want de kluis is van binnenuit gesloten. Father Brown moet het mysterie oplossen voordat een onschuldige man hier met zijn leven voor moet betalen.
«
»
16:00 All Creatures Great and Small
Met de vrees voor een onheilspellende toekomst wil James zo snel mogelijk weer bij Helen zijn.
«
»
17:00 Murdoch Mysteries
Tijdens de feestelijke onthulling van een dinosaurusskelet blijkt er een lichaam in de bek van het dier te hangen. Het onderzoek naar de moord voert Murdoch naar de meedogenloze wereld van de negentiende eeuwse paleontologie.
«
»
18:00 Death in Paradise
Het team moet een lastige zaak oplossen. Een wetenschapper die aan de voet van een vulkaan woonde wordt dood teruggevonden, maar alles lijkt erop te wijzen dat de man een natuurlijke dood is gestorven.
«
»
19:00 Midsomer Murders
Als Joyce het levenloze lichaam van de bejaarde kunststudente Ruth Fairfax ontdekt, komt Barnaby erachter dat Ruth niet helemaal de persoon was die ze leek te zijn. Tijdens zijn onderzoek wordt hij echter plotseling van de zaak gehaald.
«
»
20:05 Midsomer Murders
Barnaby gaat, hoewel hij van de zaak gehaald is en al vervangen is door een andere rechercheur, heimelijk door met zijn onderzoek. Hij krijgt te maken met een gewapende overval, gestolen geld, eerdere criminele en geheime afspraken.
«
»
21:00 The Chelsea Detective
Een charmante jonge eigenaar van een bezorgdienst voor groente en fruit wordt neergestoken in zijn woning. Tijdens het onderzoek komt naar voren dat zijn bedrijf niet zo onschuldig was als het leek.
«
»
22:00 Silent Witness
Het Lyell-team keert terug naar de plaats delict, waar op dat moment nog iemand gevaar loopt. Familiebanden worden op de proef gesteld wanneer duidelijk wordt welke duistere geheimen tot het instorten van de tunnel leidden.
«
»
23:10 Call the Midwife
Shelagh en Joyce helpen een hoogzwangere vrouw met een schimmelplaag in haar nieuwe flat. Nancy woont een "Raise the Roof Campaign"-bijeenkomst bij tegen de zin van sommige van haar collega's. Trixie neemt stiekem rijlessen.
«
»
00:20 New Tricks
Sandra Pullman onderzoekt een mogelijke verdoezeling bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, terwijl het team de mogelijke zelfmoord van een jonge diplomaat onderzoekt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers